סיכוי לחזור - מה העתיד?

תאריך פנייה: 25.04.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
בדוי 00
הפסקה - יש סיכוי שתחזור?
25.04.2012 • 15:50

חשוב להגיד שאני בן 26 והיא בת 19 אבל הפרשי הגיל מעולם לא הפריעו לנו.אנחנו בזוגיות של שנה ו8 חודשים. היא היותר בוגרת לגילה ואני קצת פחות וזה השתלב מצויין.היה לנו קשר מצויין עד לפני חודשיים, מה זה מצויין פשוט מצויין היא אמרה לי כל הזמן כמה היא מאוהבת בי נוגעת בי, כל ליילה רוצה לשכבמתקשרת 6 פעמים ביום אני חושב שהבנתם.אני מצידי גם אמרתי לה שאני מאוהב בה אבל לא באותה רמה והיא כל הזמן אמרה לי שזה מפריע לה שהיא מרגישה לבד וזה.לפני 3 חודשים היא בכתה אמרה לי שהיא לא יכולה ככה יותר,ואז הבנתי שאני בצרה.. אני ממש ממש ממש מאוהב בהפשוט קשה לי להראות את זה כי אני חסר בטחון והיו לי חסימות רגשיות מעברהיה לנו שיחה רצינית לתת לזה עוד צאנס ואני השתנתי פלאים! הרגשתי אליה הרבה יותר הראתי לה את זה כל דקה ולאט לאט היא חזרה לעצמה... לא הפסקתי להגיד ולהראות לה כמה אני אוהב וכמה היא חשובה לי,למרות זאת היא לא הייתה כמו פעם.בחודש האחרון חלה ירידה מבחינתה היא עדיין אמרה שהיא אוהבת אותי אבל אחרי שאני אומר לה רק,וכל פעם שאנחנו מדברים היא ב LOW כזה...אתמול בבוקר אמרה לי שהיא רוצה שאני יבוא אליה לשלישי עד מוצא שבת כל החופש למרות שהיינו אמורים לעשות אותו פה בטענה שהיא בדכאון ועוברת עליה תקופה קשה והיא רוצה לשפוך את זה איתי ולהתייעץ איתי - מה זאת אומרת ישר באתיבאותו יום היא התקשרה הרבה ואמרה לי מאמי וזה כאילו השתנתה לטובה.איך שבאתי.. ( אתמול בבוקר)היא אמרה שהיא בדכאון ולא יודעת למה,אז אמרתי לה בטח שאת יודעת למה מה עובר עליך מאמי? ניסיתי לכוון אותה לכיוון של פיתרוןהיא אמרה לי שהיא רוצה הפסקה היא אוהבת אותי אבל רוצה להבין עד כמה..מה זה הדבר הזה ? אוהבת אבל רוצה להביו עד כמה?אני כל כך אוהב אותה ומראה לה את זה כל רגע בלי הפסקה... כל כך קשה לי אני לא מפסיק לבכות ! נסעתי הבייתה חזרה מאוד מוסערהיא התקשרה 7 פעמים בנסיעה שחזרתי הבייתה לא עניתי לה והתקשרה שוב שהייתי בבית עניתי לה ואמרה שהיא באמת באמת אוהבת אותי וזה באמת הפסקה כדי להבין עם עצמה עד כמה היא אוהבת אותי.סיימנו תשיחה. ולאחר 5 שעות ( בערב ) היא התקשרה שוב.... עניתי היה שקט אז אמרתי מה מאמי...היא אמרה מה אתה עושה איפה אתה וזה ואז אמרהאני מתגעגעת....אז אמרתי אם את מתגעגעת ואוהבת למה כל זה? אם את בדכאון בואי נעבור את זה ביחד,היא אמרה צודק.. אבלהיא שוב עמדה על שלה שהיא רוצה הפסקה..ב10 בבוקר אמרה שוב פעם איפה אתה וזה, אמרתי לה הייתי בטקס ועכשיו במסעדה עם המשפחה וזה היא אמרה שגם היא הייתה בטקסאמרתי לה שהיא חסרה ליוהיא אמרה שאני גם נורא נורא חסר לה והיא מתגעגעתושוב פעם למרות הכל היא אמרה שהיא צריכה זמן ושקשר כזהלא נזרק סתם לפח בכזאת מהירותוכו....אני תקוע בצומת דרכים ואין לי מושג לאיפה היא לוקחת אותי,אני לא יכול למחוק אותה או לא לענות לה... אני מאוהב בה מאוד !וב3 בצהריים התקשרה שוב והפעם אמרתי לה הפסקה זה הפסקה או שאת לא מתקשרת בכלל או שאנחנו חוזרים תחליתיוהיא אמרה לי שהיא לא יכולה לא להתקשר אלי וזה...אני ממש מתחרפן... אבל גם אומרת שהיא לא בטוחה לגבינו וזה והיא צריכה זמן להחליט ולהרגישהיא כל הזמן אומרת שהיא אוהבת ורוצה לבדוק עד כמה אם היא בכלל מאוהבתיש סיכוי שנחזור? אני לא רואה את עצמי בלעדיה.....האם כדי לנסות משהו עוד שבוע?

בדוי 00
הפסקה - יש סיכוי שתחזור?
26.04.2012 • 10:30

היא התקשרה ושאלה אותי מה אני עושה אמרתי לה שאני יוצא ושאלתי אותה מה היא עושה היא אמרה שהיא לא יוצאתאז שאלתי אותה "רוצה לבוא" והיא בפתע אמרה שכן אז נסעתי אליה וחשבתי שמשהו השתנה מסתבר שלא.יצאנו והיה ממש גרוע מבחינתנו היא הייתה קרה....חזרנו הבייתה בגלל ששתיתי ישנתי אצלה,ובבוקר אמרתי לה שאני לוקח תדברים והולך הבייתה.היה לנו שעה של בכי מ2 הצדדים היא מבחינתה אמרה כמה אני חשוב לה שהיא באמת אוהבת אותי והיא פשוט מבולבלת... וצריכה זמןקבעתי איתה שהפסקה זה הפסקה ופגישה פיזית לא טובה לנו,לכן החלטנו לעשות הפסקה כמו שצריך במקסימום זה קשר טלפוני.התחבקנו ושאלתי אותה מה היא מעריכה שהסיכוי שתחזור והיא אמרה לי 90 % שאני אחזור אני כמעט בטוחה..זה השאיר לי תקווה נפרדנו יפהבדרך חזרה היא שלחה לי הודעה שהיא לא יוצאת לארוחת צהריים עם החברה שהייתה צריכה לצאת כי היא חלשה פיזית ונפשית...אני מאוד מקווה שהזמן יחזיר אותנו ביחד...

ד"ר אורן חסון
סיכוי לחזור
29.04.2012 • 00:30

בדוי יקר,
אני גם מקווה שתצליחו להחזיר את עצמכם זה לזו, עם הזמן, ושיהיה לכם הרבה אושר וטוב ביחד. ולשאלתך, "מה הסיכוי?", נדמה לי שהיא נתנה לך תשובה – 90%. בין אם הסיכוי הוא באמת כזה ובין אם לאו, היא לפחות נתנה לך הצהרה זמנית שהיא חושבת על זה בחיוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083