התנהגות בן זוג: טיפים והתמודדות

תאריך פנייה: 15.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מליסה
מסתכל על אחרות
15.04.2012 • 18:00

היי,אני יוצאת כשנה עם בחור נפלא שאני אוהבת מאד.יש לי בעיה קטנה, כשאני לידו ואנחנו יוצאים ,או בים או אפילו נוהגים על האופנוע כל בחורה שעוברת הוא חייב להסתכל .עכשיו אני מבינה שזה גבר וזה אישה וככה נולדנו.אך אני חשה שאני לא כזו ולא כל גבר שעובר מסתכלת , אני לא כזו , לא מביעה עיניין כל כך בעיניים ובהסתכלות.והוא כן, וזה מפריע לי קצת.מה אני אמורה לעשות? יש לי בטחון , זה לא נובע מהמקום הזה כי כמו שהוא מסתכל על אחרות... עליי מסתכלים גם והרבה .... אני פשוט מרגישה שזה לא כל כך מעניין אותי והוא העיניים שלו מסתקרנות ....האם עליי להשלים שהמין הנשי הוא החזק, הנחשק וזהו ?

ד"ר אורן חסון
מאמץ
16.04.2012 • 22:13

מליסה יקרה,
אין פתרונות קלים. וכאן אולי גם בולט ההבדל שבין גברים לנשים, שכן לבקש ממנו להפסיק להסתכל זה קצת דומה לבקש ממך ללבוש בגדים מושכים פחות כדי שלא יסתכלו עליך. גם אם אין לך רצון שיתחילו איתך, עצם העובדה שמסתכלים בך נותנת לך ביטחון עצמי. ההבדל העיקרי הוא בכך שלך אין שליטה על מי מסתכל בך, ומסתכלים בך גם גברים מגברים שונים, בעוד שמבט הוא עניין רצוני יותר, והולך אחר מי או מה שמושך את העין.קראי בבקשה טיפ שנתתי לגבר ששאל אותי פעם "איך מפסיקים"בדף הטיפים שלי,ותשובה שעניתי למישהי עם שאלה דומה ברדיו קול הים האדום(מתאריך 27 באפריל 2009). אי שם, בין זה לבין זה, אולי תקבלי רעיונות מה ואיך לעשות, אם בכלל. ואם בן זוגך גבר קשוב ואמפתי, אפשר גם לומר לו שזה מפריע לך, ושלפחות יעשה מאמץ.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083