קשר מלאכותי: מה עושים?

תאריך פנייה: 10.04.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
יעל
תגובה
11.04.2012 • 00:40

שלום
ד"ר,במהלך השבוע הזה, שבו אני לא יזמתי שיחות עם החבר שלי, נתנתי לו ולי מרווח, סיכמנו שניקח שבוע כדי לחשוב על היחסים שלנו באופן רציני.הוא כל יום שלח לי סמסים לבדוק איך אני מרגישה ומה אני עושה וכו'.. עניתי לו שאנחנו בהפסקה וכשנינו נסיים לחשוב על מערכת היחסים הזו נדבר.עברו עוד יומיים שהוא גם שלח בהם סמסים אך לא עניתי.יום למחרת הוא התקשר, הוא אמר שהוא היה בחתונה של חבר וראה הרבה בחורות וכשראה אותן איך מתנהגות, נראות... הבין מה אני באמת שווה..הוא התנצל על כך שהוא השקיע פחות בקשר, והוא אומר שהוא מהיום והלאה ישתנה ושהוא גילה שהוא טועה, כמובן הוא אמר את זהעם הרבה רגשות ואהבה ואפילו דמעות..אני בחורה יחסית רגישה (כמו כולן), האמנתי שהוא באמת רוצה את הקשר הזה יותר מתמיד, ושהוא הבין שאני הכי חשובה לו בחיים ושהוא רוצה שאני אהיה השותפה שלו בהכל.לא הבנתי מה בדיוק השתנה אצלו, כאילו הוא ידע מקודם שאני יפה, חכמה (תמיד אנשים אומרים לו, והוא אומר לי) וכו...למה פתאום זה ממש השתנה כשהתרחקתי ממנו? והוא התחיל להעריך את מה שיש לו? יכול להיות שחתונה אחת תשנה את הכל?? האם גברים פוחדים שהאישה שהם אוהבים תתרחק מהם? האם לדעתך השינוי הזה יהיה זמני?הערה: אני החלטתי ביני לבין עצמי, שאני איזום פחות שיחות טלפון ומפגשים, אני פשוט ארצה לדעת מתי הוא ירצה לראות אותי בלי ללחוץ עליו, וכפי שהוא הסביר (על תוכניות ודברים שהוא רוצה שנעשה ביחד בחודש הזה) זה יהיה בתדירות הרבה יותר גבוהה מקודם!תודה!!

יעל
תגובה
11.04.2012 • 16:16

זו תגובה על הבעיה ״לא יודעת מה רוצה״ שמקודם. תודה

ד"ר אורן חסון
הקשר שאת יוצרת
12.04.2012 • 00:04

יעל יקרה,
אני לא יכול לדעת מה בדיוק שינה את דעתו. אבל את צריכה לשאול את עצמך מדוע אינך מאמינה להסברים שלו, ואולי תגיעי לתשובות מעניינות באשר למה שקורה ביניכם ולמה שקורה אצלך.יתכן שזה יצליח בדרכך. השאלה היא גם לכמה זמן. האם תהיי מרוצה מהמלאכותיות הזו בקשר ובהתנהגות הלא טבעית הזו שלך לאורך זמן? ואם לא, מה תעשי אחר–כך? האם הוא עלול להחליט שהמאמץ שהוא עושה עכשיו יותר מדי בשבילו לאורך זמן? את צריכה לזכור שלא מספיק "לנצח". גם אם "ניצחת" והוא עושה יותר משעשה קודם, שניכם צריכים להמשיך ולחיות עם אופי הקשר החדש שאת יוצרת בעזרת הריחוק שלך. חשבי אם לא כדאי לנסות וליצור קשר שתרגישי בו נוח, ולא רק קשר שבו את החזקה והשולטת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083