טיפול באלימות - פנייה לקבלת סיוע
מתן
זקוק נואשות לעזרא
⌄
שלום
ד"ר אורן ,אני בן 37 ואב לשלושה ילדים בגילאים 3-7 ת נשוי מזה כ - 11 שנים .מטבעי אני לא איש ריב ומדון , מסתדר ומקובל בחברה . לצערי , יש לי בעיה חמורה בהתנהגותי בבית במסגרת מערכת היחסים עם אישתי . בכל עת שאנחנו רבים ( ככל זוג בישראל ) , אישתי מצליחה להוציאני מדעתי ומכלל שליטה על ידי כל מיני הערות פוגעניות שמטריפות את דעתי ץ היא באמת מצליחה לפגוע בנקודות הכי רגישות שלי . וכשזה קורה , מתחילות להדהד בראשי כמו זימזום כל ההערות הפוגעניות שזרקה לי לאורך כל חיינו המשותפים , ואז אני יוצא מכלל שליטה ומתחיל להשתולל מבלי יכולת לשלוט בעצמי . ההשתוללות כוללת הרמת יד לא רצויה , צעקות ושאגות , קללות ועוד סוגי התנהגות ברוטליים ( לא פעם בנוכחות הילדים ) . אני רוצה להדגיש שזה קורה לי רק עם אישתי . לרוב עד כה השלמנו תמיד כעבור יום או יומיים וכמובן שהכאתי על חטא והצטערתי צער עמוק על התנהגותי . אבל אני חייב להדגיש שזה לא היה בשליטתי העצמית . אני מודע לכך שהתנהגותי ראויה לכל גינוי ובלתי נסבלת . אני מאוד חושש כי באחד הריבים הפוטנציאליים בעתיד הענין יצא לגמרי מכלל שליטה וייגמר רע מאוד . אני מאוד רוצה לקבל עזרא וטיפול במניעת יצאה מכלל שליטה והתנהגות ברוטלית וגסה מעין זו . אנא עזור לי ולבני משפחתי בעצה והפניה לכתובת טיפולית מתאימה שתסייע לי להיגמל מהתנהגותי זו . אישתי מוכנה לשתף פעולה וללכת איתי לטיפול מונע באם תידרש . מצפה בקוצר רוח לתשובתך . תודה !!!!
ד"ר אורן חסון
טיפול באלימות
⌄
מתן יקר,
אנא צור איתי קשר, וכלול גם את מקום מגוריך, ואנסה להפנות אותך לטיפול המתאים.מייל:do@orenhasson.com.