איך לנתק זרם שיחות

תאריך פנייה: 14.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שואלת
חבר שלא עוזב..
14.04.2012 • 23:57

היי ד"ר אורן חסון. שאלתי אותך בעבר מספר שאלות לגבי הקשר שלי ושל חבר של לשעבר. הבנתי עם הזמן שכשיש המון ריבים ובעיות בקשר, זה לא יכול להצליח בעתיד. ניסינו מספר פעמים לשקם את הקשר אבל זה לא הצליח. אני בת 22 והוא בן 25. שנינו עברנו תהליך של התבגרות במהלך 3 וחצי שנות חברות. אבל כעת יש לי הרבה כעס ומטענים כלפיו.נפרדנו סופית לפני כחודש. מאז הוא לא מפסיק להתקשר ולהתחנן שניפגש ונחזור. מבקש הזדמנות נוספת ומבטיח שהוא יהיה "גבר החלומות". קשה לי להאמין שהאופי שלו שלא התאים לי, יכול להשתנות בגלל האהבה שלו אלי. ובנוסף אני חושבת שרק ההתנהגות יכולה להשתנות ולא האופי..אבל לא תחזיק הרבה זמן. רציתי לשאול אותך מה דעתם על אדם שרוצה להשתנות בשביל בת זוגו והאם זה באמת יכול להחזיק? (לא משהו קיצוני כמו קנאה/בוגדנות/עצבים אלא משהו שקשור בחיי היום יום- תדירות בילויים התפשרות על דברים והשקעה בקשר)חוץ מזה, אני החלטתי כבר שאני רוצה להיפרד אבל הבחור לא מוכן להרפות ומתקשר בלי סוף, הבהרתי לו את העניין חד משמעית שהחלטתי היא סופית. מה אפשר לעשות כדי לגרום לו להפסיק להתקשר?

ד"ר אורן חסון
איך להפסיק זרם טלפונים
16.04.2012 • 22:05

שואלת יקרה,
נדמה לי שאם לא יהיה מי שיענה לו, יימאס לו לאחר זמן. ואולי זה מה שאת צריכה לעשות, למרות רגשות האשם והרצון "להיות בסדר". אמרי לו פעם אחת באופן ברור שזה נגמר סופית, אם זה לא ברור לו עדיין, ושלא יתקשר, והפסיקי לענות. בכלל. גם לא אחת לחמישים צלצולים ומסרונים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083