בתולות וזוגיות: מה בת הזוג שלך חושבת?
aleph31
איך לאמר למישהי שאני בתול בן 31 ?
⌄
לד"ר אורן חסון שלום רב,ראשית שיהיה לך חג שמח לך ולכל בני משפחתךהנני פונה אליך לגבי סוגייה קשה שאיני יודע איך לצאת ממנה בצורה נקייה ואני אשמח אם תוכלי לייעץ בעניין זה.השבוע אני אהפוך לגבר בן 31. עברתי חיים לא קלים. בגלל שהייתי ילד שמן בבית ספר סבלתי מהצקות והקנטות אינסופיותוכמובן גם לנידוי חברתי. כתוצאה מכך, נוצר אצלי מצב שלמרות שאני מנסה עם המון חן להיות חברותי ונעים, עדיין אני מרגיששאני לא מנצל את הפוטנציאל שלי מבחינה חברתית ובמיוחד עם בחורות.בינתיים כל בחורה שרציתי אותה, בגלל התרגשות , התחמקה וזרקה אותי וכך יצא הדבר שהייתי יוצא לדייטים פעם בחצי שנה או אפילו יותרבגלל שאני מאוד נפגע מדחייה. מרגיש מתוסכל. לא משנה מה אני עושה ואפילו קראתי ספרים ( כולל הספר המעולה שלך ) והלכתי לסמינרים, שום דבר לא עזר.השיא האחרון הייתה בחורה שהכרתי לפני 4 חודשים בפייסבוק, אחת שהיא בול הטעם שלי וגם הייתה בינינו כימיה מטורפת !בלי שרציתי ( אני מכיר את חוקי הפיקאפ ) , הדייט הראשון היה 4 שעות בלי ששמנו לב. והיינו מדברים בטלפון וסמסים חמודים בבוקר. הרגשתישסוף סוף מצאתי את האחת שלי וניסיתי כמה שיותר לא להתרגש ולא ללחוץ כדי לא להרוס.אבל אחרי הדייט השני שהיא ראתה שהתרגשתי מאוד ( מזל טלה כן כן ) היא התחילה להתחמק ודייט שלישי שקבענו ביטלה לי פעמיים ברגע האחרון( לא הייתה סגורה על עצמה. היא בגיל שלי והיא המון מתייעצת עם חברות ).לאחר מכן, אחרי ששלחה לי הודעה אם אני מגיע לסופ"ש , חזרתי אליה בלילה גם בהודעה והיא נעלבה.מאז נותק הקשר הייתי שבור.וכשרציתי לחזור לעצמי עברתי תאונת פגע וברח שכרגע ברוך השם אני משתקם ממנה ומתחיל לחזור לפעילות גופנית , תזונה נכונה ושיקום מחשבתיעל כך שאני אמצא מישהי יותר טובה מהמשחקים שהיא עשתה לי.השאלה שלי היא כזאת :אני בתול וביום רביעי בן 31. החשש המאוד גדול שלי זה שאם אני אכיר מישהי שאני מאוד רוצה ומפה לשם זה יזרום למיטהוהיא תראה שאני חסר ניסיון , היא תזרוק אותי ישר.איני יודע איך להתחמק מהשאלה : "ספר לי מי הייתה הראשונה שלך ?"האם לספר לה את האמת בלסכן שאני אאבד את הבחורה ( בחורות בד"כ לא אוהבות חסר ניסיון ) ? האם לייפות את המציאות ?מה לעשות ?אשמח לתגובה ממך,בברכת חג שמח,אייל.
ד"ר אורן חסון
האמת העצובה והמעודדת...
⌄
אלף31 יקר,
קח בחשבון שיתכן שבת זוגך לא תדע שאתה בתול. הסיבה האחת היא שנשים רבות ממילא יכוונו אותך, כך שהעדר ההתנסות שלך בחדירה עצמה לא יהיה בעיה. הסיבה השניה היא די עצובה, למען האמת, והיא קשורה לא לחדירה עצמה אלא למשחק המקדים – גברים רבים, גם מנוסים, לא יודעים מה לעשות במשחק המקדים – בין אם בגלל החשש מהאשה או מ"ביצוע לקוי", בין אם בשל התנסויות לא מוצלחות, ובין אם משום שאינם מודעים או אינם רגישים לצרכים של האשה שאתם. כך שגם כאן – בת זוגך לא חייבת להסיק שאתה בתול, אלא אולי שאתה לא יודע לגעת נכון, כמו גברים רבים אחרים. וכאן האפשרות שלך ללמוד, בהמשך, מה ואיך לעשות גם אם ההתנסות הראשונית ביניכם לא תהיה טובה. אם אתה רגיש מספיק, תלמד מהר. בזוגות רבים הפעם הראשונה מוצלחת פחות, כך שלא צריך להיבהל מזה. ואם אתה חושש מזה שאתה לא יודע מה לעשות – קרא על משחק מקדים, תבין מה אתה אמור לעשות, ותשתפר עם הזמן.ואם תרגיש שיש לך בעיה בכל זאת, ושאתה צריך ללמוד קודם כדי לקבל בטחון – יש דרכים לעשות זאת בעזרת טיפול מיני.