מה הוא רוצה? החלטות בזוגיות

תאריך פנייה: 16.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה
האם להמשיך בזוגיות?
16.04.2012 • 19:56

אני בת 35 ויוצאת עם מישהו בן 48. אנחנו יוצאים קרוב לשנה.אני מאוד מעונינת להתחתן ולהביא ילדים והבחור רומז שהוא רוצה ילדים אבל לא חתונה.אנחנו שוקלים לעבור לגור ביחד כדי לראות איך הולך (יש ברשותי דירה וההצעה היא שהוא יעבור לגור איתי) אך זה מתמהמה ולא יוצא לדרך.חברה אמרה לי שלפי מה שאני מספרת וכותבת כאן זה נראה שהבחור לא רציני וכדאי להפרד ממנו או לפחות להיות אסרטיבית ולהבהיר לו את כוונותי אך אני חוששת שאם אלחץ יותר מידי הוא יקום וילך. נראה לי שיש לו חששות והוא צריך זמן . אבל אני לא רוצה לאחר את הרכבת למשפחה משלי בזכות עצמי.מה דעתך?

ד"ר אורן חסון
לדעת מה הוא רוצה, ואם זה מתאים לך
16.04.2012 • 22:16

דנה יקרה,
לפי מה שאת כותבת, לכאורה יש לך שתי אפשרויות. האחת היא ללחוץ עליו להתחתן עם סיכוי שתצליחי, אבל עם סיכון שהוא ייקח את עצמו ויילך, והשניה היא לא ללחוץ עליו, ולהישאר איתו גם ללא נישואים. אם את לא מוכנה להיות איתו ללא נישואים, ואם הוא לא רוצה נישואים בשום אופן, אז אולי דווקא כדאי לך שיילך כבר עכשיו, כדי שתוכלי להמשיך הלאה. בעצב, אבל בכיוון שאת רוצה. אלא שכרגע את לא יודעת היכן את עומדת. את אומרת שהוא "רומז" שהוא רוצה ילדים אבל לא חתונה. אם את כן מוכנה לזה, אז אולי כדאי שתדברו על זה, כדי שתוכלו להגיע להחלטות מפורשות, ולא תסתפקו ברמזים שיכולים להתפרש לכאן או לכאן. חשוב לך לדעת מה הוא רוצה, אז תשאלי. לא כל שאלה היא לחץ. לא כל תשובה שלו מחוייבת בתגובה מיידית שלך, ובודאי לא בתגובה לחוצה. אבל את כן צריכה להגיע להבנות של מה שהוא רוצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083