בן זוג לא מספק - מה לעשות?

תאריך פנייה: 16.04.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מתוסכלת
קשר לא מוגדר
16.04.2012 • 04:32

היי ד״ר חסון,
טוב אז המצב קצת מסובך אצלי.
אני בקשר עם מישהו כחודש וחצי, יוצא בשאלה.
הוא בן אדם שנורא מפחד ממחויבויות, אולי בגלל שרק עכשיו יצא ממסגרת קשה של הדת.
מתחיל משהו ולא מסיים, או שמוותר מהר ולוקח צעד אחורה .
חשוב לי לציין כי הסיבה היחידה שעמה אני נשארת איתו בקשר, זה כי באמת כיף לנו יחד, אנחנו עושים המון דברים יחד, אך זה לא זוגיות, או לפחות כך אני מרגישה.
אני גם לא בטוחה עד כמה אני יכולה כרגע להיות בקשר של זוגיות, אני במצב מאוד מסובך בחי מבחינה פסיכולוגית ועוברת משבר לאחרונה, ולכן לפעמים נראה שאני ל רצינית(אולי כך הוא רואה זאת), אבל דווקא בגלל שאין לי כרגע יציבות נפשית, אני רוצה שיהיה לי בן זוג שייצב אותי ולא להפך, שיוציא אותי מדעתי.
אני מאוד נהנת איתו, אנחנו עושים כיף ביחד,אך באמת שמאד חשוב לי כל העיניים של יציבות.
לא פעם ולא פעמיים ניסיתי לדבר איתו על כך, וכל פעם הוא בורח ולא מסוגל להבטיח לי דברים.
הוא בחור שעובד המון שעות ביום, זה גם מה שמאד מונע מאיתנו לעשות הרבה דברים,מאם הוא מתקשר זה רק פעם ביום בלילה שהוא אחרי עבודה, וגם זו שיחה מהירה שהוא כבר עייף.
אני מרגישה שבשבועיים הראשונים הייתי נורא מאושרת איתו, ועכשיו זה רק מעיק עליי.
גם מהצד השני מרגישה שהקשר הזה המון מבוסס יותר על סקס.
רוצה לדבר איתו על הכל אך הוא בורח כל הזמו מלדבר,
אשמח לעצה
תודה רבה...

מתוסכלת
קשר לא מוגדר
16.04.2012 • 04:35

משהו ששכחתי לציין
אני באמת רואה שהוא משתדל מהצד שלו, מנסה להתקשר כל יום
לאחרונה חזר מחו״ל וקנה לי בושם יקר מאוד
זה נראה שבאיזה שהוא אופן אני לא סתם סקס בשבילו

ד"ר אורן חסון
כשהוא בורח מלדבר.
16.04.2012 • 22:15

מתוסכלת יקרה,
העניין הוא שמצאת בן זוג שאינו יכול לתת לך את כל מה שאת זקוקה לו. הוא נותן משהו שעושה לך טוב, אבל לא נותן משהו אחר. תצטרכי להמתין ולראות לאן זה הולך, ועם הזמן תדעי טוב יותר אם זה מתאים לך, כך או כך, ותגיעי לידי החלטה ברורה יותר. כלומר, תדעי יותר מה נכון לך לעשות. וגם הישארות של הקשר בדיוק במקום שהוא עכשיו, לאורך זמן, תהיה סוג של תשובה בשבילך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083