לקיחת שליטה על מצבך

תאריך פנייה: 08.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רוני
אובדת עצות
08.02.2012 • 13:08

שלום,
אנ יכבר אובדת עצות בנוגע אליי ולבן זוגי,אני כבר התייעצתי איתך רבות אך עדיין אינני יודעת מה לעשות הלאה.אני אוהבת אותו מאוד ולא רוצה לסיים את הקשר הזה,גם בגלל שנאי אוהבת אותו וגם בגלל שנאי מפחדת להישאר לבד,אני מרגישה שלא יהיו לי חיים בלעדיו ,אהחנו ביחד שש וחצי שנים ולסיים עכשי ואת הקשר זה כמו להתגרש.אני מרגישה אבודה.אני מגלה שהוא תמיד מחיא לבנות אחרות-כמה את יפה,אתה נראת מעולה כבר אמרתי לך,את רקדנית מעולה,את חמודה אני לא יכול להפסיק לבהות בך (את כל זה ראיתי בהתכתביות של ועם אחרות בלי שהוא ידע) אמרתי לו שאני לא יודעת מה לעשות ואני צריכה להחליט עם עצמי מכיוון שאני לא מסוגלת להמשיך בעתיד לחיות עם גבר כזה שפוזל הצידה ומחמיא לבחורות אחרות,ומפלרטט איתן כאיל והוא רוווק,אמרתי לו שבאיזה שלב כבר נפסיק להיות יפי,ומושכים ותיהיה לנו אחריות גדולה,משכנתא ילדים וכדומה.אז הוא תמיד אומר לי ""זה לא משנה כמה פעמים תגידי שאני מפלרטט ומסתכל על בנות אחרות,זה אף פעם לא ישנה את העובדה שזה לא נכון.כלומר הוא מכחיש בתוקף שהוא כזה והוא מבחינתו רוצה להמשיך בקשר הזה.\הוא אמר ל יבאחת מהשיחות"את יכולה לחשוב כמה זמן שאת רוצה,זה לא ישנה את העובדה שאני מספק לך את כל התשובות שכל אישה הייתה רוצה לשמוע.אני חושב שאת לא מסוגלת להשתחרר מהתחושות הקשות והמוגזמות כלפיי,את יכולה לחשוב מה שאת רוצה .אני לא צריך לחשוב -לי ברור שאפשר להמשיך הלאה בקשר שלנו"זה כאילו אומר לי שהוא אומר לי את כל הדברים האל וכי נאי רוצה לשמוע אותם והם לא באמת נכונים,כלומר הוא לא באמת מתכוון להם,ושנית הוא משליך הכל עליי ואומר שגם אני הובלתי למשבר בקשר ולא רק הוא.כבר פניתי אליך בהודעו תקודמות אני ממש אובדת עצות וצריכה עזרה דחוף.אני מפחדת שאיהה לבד אם העזוב אותו,ומפחדת שאם אשאר איתו יהיו לנו חיים לא טובים.תודה רבה

ד"ר אורן חסון
שליטה על מה שקורה
09.02.2012 • 23:25

רוני יקרה,
קראי שוב את כל ההתכתבויות הקודמות שלנו, הן את מכתבייך והן את תשובותי, וחשבי עליהם מחדש. כתבתי לך את שאפשר לכתוב במסגרת של פורום, על המגבלות שלו. עם זאת, כנראה שאת זקוקה ליותר, ולכן את צריכה לקחת אחריות, ולהחליט שאם קשה לך אולי זה סימן שאת צריכה ללמוד איך לקחת שליטה על מה שקורה לך, ולכן ללכת לסיוע מקצועי שיהיה אינטנסיבי יותר ומעמיק יותר, בין אם לבד ובין אם ביחד איתו. את יכולה לראות את האפשרויות שאני מציע באתר שלי, ויכולה לבחור גם מישהו או מישהי אחרים, אבל במצבך, עושה רושם שזה מאד יועיל לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083