ייעוץ זוגי - המלצות
מירב.
בוגדת בבעלי-קשר הולך ומדרדר....
⌄
שלום
דוקטור,אני ובעלי עדיין נמצאים במשבר,כרגע הוא לא רוצה שוב ללכת לטיפול, לאחר ניסיונות ושכנועים, אני חושבת שעלי לעשות זאת לבד ולשתפו,בזמן האחרון ,נדחקתי וביצעתי מעשה נוראי ואכזר, ובגדתי בבעלי, שכבתי עם מכר(שלוש שנים) גבר נשוי עם ילדה, וגם הוא עובר את משבר הנישואים שאני עוברת... הרגשנו שזה משהו שיעשה לשינינו והוא לא מספיק לחזר אחרי...לאחר מה שעשיתי, הצטערתי ולא סלחתי לעצמי, אני נזכרת בזה כמעט כל פעם שאני שוכבת עם בעלי, בשבוע שעבר בעלי יזם שיחה, ואמר כמה אני חשובה לו וכמה הוא אוהב אותי, ושהוא לא רוצה לוותר בכל כך בקלות, ומעריך את כל מה שאני עושה עבורו, הוא לא מוכן עדיין להביא ילדים, עד שאני לא אעשה משהו נוסף בחיי, מלבד העבודה,מתעקש שאני ילמד עוד משהו נוסף, בנוסף לתעודה בתחום הספורט שכבר יש לי, אחרת זה לא יקרה, אני יודעת ומכירה שאחרי שאני במידה וילמד משהו נוסף, הוא שוב יבקש ממני ללמוד, וזה פשוט תירוץ עבורו שלא להביא ילדים יחד,אנחנו 10 וחצי שנים יחד, נשואים 2 וחצי. אני בת 26 והוא בן 29 בערך, ואני חושבת שזה השלב הנכון לעשות.אני מבולבלת נורא בהחלטות שלי, ואף עדכנתי אותו, שהקשר שלנו עכשיו "בדאד ליין" לא כל ציון של זמן, הוא לא עושה רושם של מישהו מודאג...האם תוכל להמליץ לי על גורם מקצועי באזור השרון, עדיפות לאישה.תודה מראש.
ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי או פרטני - המלצות
⌄
מירב יקרה,
צרי איתי קשר, טלפוני (077-7007477) או במייל (do@orenhasson.com), ואנסה לעזור לך. בטלפון אוכל גם לשמוע מעט יותר על הצרכים שלך, ולכוון אותך טוב יותר.