עזרה להתמודדות עם התנהגות זוגית
אבודה
חיי ניישואים במשבר
⌄
אני נשואה 7 שנם אבל אני כבר 12 שנה איתו יש לנו שלושה ילדים קטנים אנחנו אוהבים אחד את השני אבל אבל שונים מאוד באופי בעלי עובד ועובד קשה אני לא עובדת כבר כמה שנים מטפלת בילדים בעלי בתהפוכות עליי כול כמה חודשיים הוא הופך את עורוו ומתנהג ממש ששפילות גם ליד משפחה קרובה הוא אומר שאני לא שווה כלום שאני רק יודעת לעשות ילדים וזהו מדבר לא יפה ומתעלם מלעזור עם הילדים ולהיות שותף בגידול שלהם הפיזי אני רוב היום איתם כי הוא עובד משמרות ונורא קשה ומתסכל אני לא יודעת איך לנהוג איתו אני גם מרגישה שאני לא שווה כלום ואין לי גב ממנו אודה מאוד לקבלת תשובה תודה.
ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי מהיר בטלפון לקבלת כיוון
⌄
אבודה יקרה,
קשה לדעת איך לעזור לך לשנות את ההתנהגות שלו, מבלי להבין את מקורה. יתכן מאד שגם הוא מרגיש חסר ערך, ואולי נלחץ מאד בשל גודל האחריות הכלכלית, והוא מוציא את זה עליך. יתכן שגם הוא לא מרגיש שיש לו גב ממך. קיימות כמובן גם אפשרויות אחרות. אבל כדי לעזור לך אני צריך לדבר איתך. אפשרות אחת היא יעוץ זוגי, כדי לטפל בכל העניין באופן מערכתי, לגשר על הפערים שאולי יש לכם בתחושה של התמיכה ההדדית, וליצור את התקשורת והשיתופיות שלכם מחדש. אפשרות אחרת, חלקית, היא שתצרי איתי קשר טלפוני ליעוץ זוגי חד פעמי, שאני עושה במחיר מוזל, שאולי יעזור לך להתחיל להתיר את הפלונטר שאת נמצאת בו.תוכלי לקרוא על האפשרות הזו באתר שלי בדףהיעוץ הטלפוני כאן.