בעיה נפשית וקשיי זוגיות

תאריך פנייה: 08.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שני
חסרת ניסיון
08.02.2012 • 15:51

אני בת 23 יוצאת עם גבר בן 30, תקופה של 8 חודשים אני עדיין לא שכבתי עם אף אחד כי במידה וזה יקרה, זה יקרה רק עם בעלי, הקטע הוא שלו היו לו 3 חברות לפניי כל אחת בין 3-4 שנים עם חלקן הוא חלק מגורים. לי היו 2 קשרים רציניים של כמה חודשים.אני לא יודעת אבל כשאנחנו מתחבקים והוא מנשק אותי אני מרגישה תסכול כי ישר עולה לי לראש כל הבחורות שאיתן הוא היה, ואני מרגישה פשוט גל של קנאה והרגשה של תסכול.אני אומרת לעצמי הוא נמשך אליי ואוהב אותי ברמה כזאת וגם אותן הוא אהב ונמשך אולי אפילו יותר..וזה מבאס לחשוב שהוא אהב והיה במערכות יחסים לפניי ואז איפה המקום שלי בחיים שלו??? זה נותן תחושה של בן אדם שחווה קשר תקופה וביי מתקדם ואני מאמינה באהבה אחת אמיתית לנצח ( נאיבית אני יודעת!)הוא מבחינתו אוהב את זה שלא הייתי עם אף אחד לפניו.הקטע הוא שזה מאוד מפריע לי, הבן אדם היה עם 3 בנות שונות 3 שנים פלוס מינוס עם כל אחת וזה מפריע לי. לפני כחודשיים התארסנו, הוא אומר לי שהקשרים הקודמים שלו לא היו למטרת חתונה. ואני הבחורה הראשונה שאיתה הוא באמת חושב על חתונה. אוקיי באיזשהוא מקום זה מחמיא לי, אבל עדיין הוא בא עם כל כך הרבה ניסיון וזה מפריע לי שהבן אדם חווה חיים שלמים של זוגיות לפניי. מה אני עושה עם זה? לדבר איתו על זה- הרי זאת עובדה שאי אפשר לשנות.ולמה זה כל כך מפריע לי?תודה רבה לך. סליחה על החפירות

ד"ר אורן חסון
עם מי לדבר על זה
09.02.2012 • 23:26

שני יקרה,
מכיוון שזה לא משהו שאת יכולה לשנות, ומכיוון שאם תוותרי עליו ותחפשי מישהו אחר, הרי שככל שיעבור הזמן כך צפוי שיהיה לך קשה יותר למצוא גבר חסר נסיון מיני או ללא קשרי עבר, בכל מקרה תהיה לך בעיה. יש לך בעיה נפשית שקשה לך להתגבר עליה, וכמו שאמרת – לדבר איתו לא יעזור. זה נכון לדבר על זה, אבל אם לא איתו אלא במסגרת טיפולית, ואולי דווקא עם אשה, שיעזור לך יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083