התמודדות עם זוגיות מיואשת

תאריך פנייה: 30.01.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רוני
צמאון ואכזבה
30.01.2012 • 10:17

הי,אנחנו נשואים 4 שנים עם 2 בנות מתוקות מאוד.אישי מאוד מסור לבנות ומרגיש חלק מניהול הבית.היחסים שלנו מההתחלה חוו ירידות תלולות ועליות, אך תמיד התקשורת ביננו הייתה זקוקה לשימור וטיפוח והרבה השקעה,אנו מגיעים ממקומות מאווווודדדדדדדדדדד שונים...בזמן האחרון ( תקופה ארוכה של ריבים והשלמה)היחיסים ביננו עלו על שרטון - הכל נהיה פשוט שחור ,אין משיכה, אין תקשורת, אין אהבהאני יודעת בפנים שבעלי בן אדם ממש טוב אבל יש בינינו המון קצרים כואבים...שנינו צעירים וכל כך רוצים לאהוב אבל כל כך לא מתאימים.אני חסרת אונים.

ד"ר אורן חסון
שאלה בחזרה
31.01.2012 • 15:51

רוני יקרה,
העובדה שאתם רוצים היא סימן טוב. לא שתמיד עובד כשרוצים, אבל בהצלחה של זוגיות יש לזה משמעות עצומה. אלא שהמכתב שלך הוא מכתב שנשמע די מיואש, הוא גם לא נותן לי הרבה מידע, ובעצם, אם תשימי לב, אפילו אין בו שאלה. והשאלה הטבעית שאני שואל במקרה כזה: אם אתם באמת רוצים, ועדיין לא מוכנים לוותר – למה שלא תנסו להיעזר ביעוץ זוגי? כאשר הרצון טוב, בודאי שתוכלו להגיע למקום טוב יותר מזה שבו אתם נמצאים בו היום, ולתקשורת טובה יותר. האם הוא יהיה מספיק טוב? – את זה אני לא יכול לומר לך מראש. אבל שווה לנסות. ואם תחליטו בסופו של דבר שזה לא מספיק טוב, לפחות תוכלו לעשות זאת בלב שלם, כי היום את מיואשת, אבל עדיין שם. להחליט על יעוץ זוגי זה לפחות לקחת אחריות כדי ליצור שינוי כלשהו. אחרת אתם מקבעים את המצב הנוכחי, ולאורך זמן זה לא בריא לא רק לזוגיות, אלא גם לכל אחד מכם באופן אישי, שלא לדבר על הבנות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083