אובדן אמון בזוגיות

תאריך פנייה: 02.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אנונימית
זוגיות במשבר רציני
02.02.2012 • 10:58

שלום רב,
זאת פעם ראשונה שאני בפורום הזה ומקווה שאוכל לקבל הכוונהאו עזרה בנושא.אני בת 26, נשואה (בנתיים) ויש לי ילד בן שנה ו-4 חודשים.לפני כחצי שנה אני ובעלי התחלנו לחוות את המשבר הראשון (אנחנו נשואים שנתיים וקצת ואני מכירה אותו כ-10 שנים). זה התבטהשאחרי הלידה הוא היחיד שהיה עייף, לא היה עוזר, רק כשהיית מגיעה למצב של עייפות ועוד שניה התמוטטות רק אז הוא היה מבין שמשהו לא בסדר. פעם ב.. הייתי צריכה לעשות לו שיחות למיניהם כדאי לעורר אותו וסוג של לבקש עזרה בבית ועם הילד. חשוב לי לציין שהוא בן אדם מדהים, ותומך ואוהב. העזרה שהייתי מקבלת ממנו הייתה מספיקה בדיוק לכמה ימים ואז הוא היה ממשיך בשלו. אחרי העבודה הוא היה חוזר הביתה זורק את הנעלים והגרביים בסלון, לא מדבר איתי בטענה מה יש לי לדבר איתך את גם ככה כל היום בבית אין לך מה לספר לי. בקיצור המצב רק הלך והתדרד. התחלתי פשוט להתרחק ממנו. וזה הגיע למצב שהעלתי את המילה גירושים על הפרק.לא הייתה שום אינטימיות בינינו מאז, סרבתי להיות בקרבתו, לא יכולתי לראות אותו, פשוט שנאתי אותו. כבר חודשיים איך שאני גרה עם הילד אצל ההורים שלי והוא אצל ההורים שלו, אנחנו סוג של התפרקנו וכל אחד הלך לדרכו. עדיין לא התגרשנו ולא הגשנו מסמכים לגירושים. הבעיה היא שאני במשך חצי שנה מירמרתי לו את החיים. הוא ניסה והשתדל כל הזמן לרצות אותי, ולעשות הכל על הצד הטוב ביותר אבל לי כבר לא היה אכפת, זה לא עניין אותי. חשוב לי לציין שגם באותה תקופה לא עבדתי והייתי בסוג של בועה משלי.ועכשיו אחרי שחודשיים אנחנו סוג של פרודים, לא מתראים, הדיבורים היחידים שיש בינינו זה על הבן שלנו, פתאום אני מרגישה שהוא חסר לי, שאני כן אולי הייתי רוצה לתת לזה סיכוי, מה שכן אני הכי אוהבת אותו בעולם. אבל כשדיברתי איתו שזה היה לפני שבועיים הוא אמר לי שהוא כבר לא שם, הוא הפנים שאנחנו הולכים להיפרד ולהתגרש והוא לא רואה אותנו בתור זוג יותר, והוא מרגיש שהוא עושה לי רק רע בחיים ושאנחנו לא נשמות תואמות, הוא אוהב אותי אבל לא בתור בת זוג שלו, הוא תמיד ידאג לי ולא משנה מה אבל לא בתור בת זוג.נפגע האימון בינינו.אני אוכלת את עצמי כל יום מחדש על הכל שלא עצרתי את זה עוד אז כשהוא רצה ועכשיו אני מרגישה שזהו הכל אבוד. אני רוצה ללכת ליועץ זוגי אבל אני יודעת שהוא לא ילך איתי כי הוא אמר לי בפירוש שהוא לא מוכן ולא מעוניין ולא רוצה אפילו לשמוע על זה.איך לעזאזל אני מחזירה אותו אליי?????אשמח מאוד לתשובה.תודה.

ד"ר אורן חסון
כשאולי עוד יש מה להציל
02.02.2012 • 13:27

אנונימית יקרה,
קשה לתת לך תשובה ברורה, כי בודאי כל כך הרבה גורמים השפיעו עלייך ועליו. אבל יתכן שיש דברים שאמרת לו, או שהוא אמר לך, ואשר מרמזים על אותו דבר שבו הוא איבד אמון.אם תרצי, ראי באתר שלי את האפשרויות השונות להתייעצות איתי, ושקלי זאת. אני לא מבטיח שום דבר, כי לא ברור עד כמה הוא כבר התרחק רגשית בחודשיים האלה, כאשר חשב שהכל כבר אבוד, אבל שווה לנסות לפני שיהיה מאוחר עוד יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083