התמודדות עם פרידה: האם את עדיין לא החלמת?
נטלי
אהבה ללא אהבה...
⌄
שלום
אני בת 24 ..סיימתי קשר לא מזמן , שהייתה לי עליו אהבה ממאוד חזקה ומשיכה חזקה.ובשל המון בעיות מעדיפה להיות רחוקה מימנו,אבל לא יכולה שלא לדבר איתולא יכולה באמת שלא להתחבק איתו ולהתנשק .. אני נורא קשורה עלי בלב...שלא משנה מה תמיד אני חושבת שאהיה מואהבת בו,..למרות שאני וידעת שהוא כ"כ לא בשל למשהו לבנות בו עתיד ...התחלתי מערכת יחסים חדשה , עם אדם מדהים.הבעיות :1. הוא יצא פעם עם חברה שלי והם לא סבלו אחד את השני ופרודים כבר כמה חודשים טובים .והיא מצאה לה מישהו2. אני לא נמשכת עליו בכללללללפני כמה ימיים שנפגשנו והוא נישק אותי המון המוןאני הרגשתי תסכול מטורף שהוא אוהב אותי ונמשך ..והנשיקה שלו לא עודשה לי כלום..היתרונות :1. הוא מכיר אותי מקבל הכל בי , גם מחלה שיש לי2. יודעים לתקשר3. לא קמצן...מה אני יכולה לעשות ?זה יבוא עם הזמן ?איך אני מרגיעה את התסכול הזה :( ?
ד"ר אורן חסון
עוד לא החלמת?
⌄
נטלי יקרה,
יתכן שעדיין לא החלמת מהפרידה, כלומר, שרגשית את עדיין קשורה אל האקס שלך, ולא עבר מספיק זמן מהקשר איתו. לכן את פנויה יותר להבין מה טוב לך או לא טוב לך במרכיבים הרציונליים, אבל המרכיבים הרגשיים שלך עוד לא התפנו לקשר חדש.יתכן שאת צריכה עוד זמן איתו, ואולי הכרת אותו מוקדם מדי, והיה עדיף שתכירי אותו לאחר זמן מה. לפחות אז היית יודעת בודאות רבה יותר מה הסיבה לחוסר המשיכה שלך אליו.
נטלי
עוד לא החלמת?
⌄
הייי,,להחלים? אני לא אחלים לעולם ..רק אם אני אהיה עם האקס או אהיה מואהבת במישהו אחר...אני לא נמשכת לחדש, כי אין לי משיכה לגוף שלוזה פשוט לא עושה לי את זה..ומעייק לי בטרוף להיות איתו במגע אינטימיאבל מצד אחר , בתור "שותף לחיים" הוא עד טוב, סובלני, מפנק,, ומקבל ת'אדם איך שהוא ...אבל מה אעשה? :(