בגידה: סיכונים, מחיר והתמודדות

תאריך פנייה: 02.02.2012 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
אני
בגידה ועוד...
02.02.2012 • 18:28

אני נשואה מס שנים עם
2 ילדים הזוגיות עם בעלי מאוד בסיסית סקס מידי חודש בערך .
לרוב אני יוזמת . רק כשאנחנו בחול פתאום בא לו כל הזמן סקס .
ביום יום הוא מאוד עוזר לי אבא טוב לילדים וסך הכל זוגיות רגועה כזו. הכרתי מישהו ושכבתי איתו מספר פעמים והסקס עימו מדהים .

יש לי בעיה עם המאהב שאומר שהוא מאוד אוהב אותי ולא יכול לחלוק אותי עם בעלי. אני נהנית מאוד מהקס איתו אך אך לא מוכנה לפרק את הנישואים לפחות לא בשלב הזה.
אני ממש לא יודעת מה לעשות !

ד"ר אורן חסון
החיפוש אחר האושר
03.02.2012 • 00:06

את יקרה,
את צריכה לחשוב על שלושה דברים חשובים מאד.האחד – מה יקרה אם הסיפור יתגלה. יש סיכון, וראיתי יותר מדי מקרים שהתגלו. מה תספרי לילדים, למשפחה, ואיך תתמודדי עם בעלך על הרקע הזה?השני – יש מחיר נוסף וכבד לבגידה שלא מתגלה. קראי בבקשה את המאמר עלהמחיר של בגידות שלא נתגלו.השלישי – יש לכם בעיה בזוגיות. את צריכה להחליט מה לעשות עם זה. בהתחשב בשתי הנקודות הראשונות, עדיף להיפרד אם זה מה שתבחרי לעשות לפני שתחפשי קשר חדש, כי אחרת תאלצי אולי להיפרד בתנאים הרבה יותר קשים – אם זה יתגלה, במקרה הראשון, או אם יהיה לו רע עד כדי כך שהוא ירצה להפסיק כועס ופגוע במקרה השני. בכל מקרה, תאבדי שליטה על המתרחש. האפשרות השניה היא להחליט שאת רוצה חיים מאושרים יותר, ולפחות להתחיל לקחת אחריות ולנסות זאת איתו, לפני החלטה על פרוק. כלומר – ללכת ליעוץ מקצועי, ולהתחיל לגשר על הפערים ולשפר את התקשורת ושיתוף הפעולה, ואם אין בעיה מיוחדת, איתם גם משתפרים היחסים האינטימיים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אני
החיפוש אחר האושר
03.02.2012 • 07:57

אני מבינה את כל זה ...ומה דעתך על המאהבה בסיפור הזה ? קשה לו עם זה שאני גם עם בעלי זה נשמע הגיוני בכלל ?...

ד"ר אורן חסון
-כשהעניינים עלולים לצאת משליטה
05.02.2012 • 00:04

את יקרה,
אני לא יודע אם הוא מאוהב בך עד כלות ורוצה להתחתן איתך ולכך הוא מנסה לכוון אותך, או אם הוא טיפוס שתלטן וחרדתי שרוצה אותך רק לעצמו תוך שהוא נשאר בזוגיות שלו. אולי תקראי משהו שכתבתי עלהגבר הנשוי כמלכודת דבש עם עוקץ בקצה. אבל מה שחשוב יותר הוא שדווקא בגלל זה הוא מהווה בשבילך סיכון. ברגע שהוא הופך מתחיל לנהוג על פי האמוציות ולא ההגיון, הוא הופך להיות בלתי צפוי. אשתו עלולה לגלות, בעלך עלול לגלות, ולכי תדעי עד לאן זה יתגלגל. זה אומר שהעניינים פחות בשליטה שלך.

בברכה,
אני
-כשהעניינים עלולים לצאת משליטה
05.02.2012 • 21:58

הוא בכלל גרוש...

ד"ר אורן חסון
נקודת מבט
06.02.2012 • 10:58

את יקרה,
אם כך, הפתיעה אותי העובדה שאת מתפלאה שהוא לא רוצה לחלוק בך עם מישהו אחר. חשבי אולי גם את על השאלה הזו – איך זה שאת לא מצליחה לראות ולהבין את נקודת המבט שלו, אלא רק את שלך? אחרי הכל, זו נקודת מבט נורמטיבית לגמרי. בדקי עם עצמך אם זה אומר משהו על יחסייך איתו, ואולי גם על יחסייך עם בעלך ועם אנשים אחרים. פרט לכך, מחקי את ההתייחסות שלי אליו בתשובתי הקודמת כאל גבר נשוי, וקראי אותה מחדש באשר לאפשרות של איבוד השליטה על מה שיתרחש.

בברכה,