ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 164
-
לא בטוחה בקשר
שלום רב, אני בת 30 נמצאת בקשר כבר חצי שנה עם בחור בגילי.בהתחלה לא ממש רציתי אותו, אך נקשרתי ואפשר לומר שאני אוהבת אותו לפעמים.הוא בחור נאמן, טוב, אכפתי, מכבד...
-
כבר לא אוהבת כמו בהתחלה
היי אני בת 21 ויש לי חבר בגילי אנחנו ביחד חצי שנה במשך הזמן הזה הייתי מאוהבת בו בטירוף רוצה להיות איתו יום ולילה נושמת אותו חושבת עליו כל הזמן מכורה אליו. הת...
-
מה לעשות עכשיו דחוף!
ציטוט:"קודם כל רציתי להודות לך על עזרתך ועל התמיכה שאתה נותן פה בפורום.ושינית כמו שאמרתי לי בתשובה לבעיה שלי קודם שאני כנראה צריכה להחליט זה אכן נכוןאבל בעיה...
-
בעלי... וכל המשפחה...
שלום ד"ר חסון.אני מרגישה במשבר נוראי, לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לפרוש את חיי...אני דתיה (כיפה סרוגה), נשואה 13 שנים, אמא לחמישה ילדים.בעלי הוא האדם הכי רגז...
-
אני בשוק.
שלום רב לד''ר אורן חסן היקר, אני מרגישה שהנחיתו עליי פצצה והדבר הראשון שאני עושה זה בעצם להיכנס לפורום שלך ולהיעזר בך...אני מאורסת למישהו שאני יוצאת איתו תקו...
-
דיברתי איתו ופתחתי בפניו את הלב
קודם כל רציתי להודות לך על עזרתך ועל התמיכה שאתה נותן פה בפורום.ושינית כמו שאמרתי לי בתשובה לבעיה שלי קודם שאני כנראה צריכה להחליט זה אכן נכוןאבל בעיה פה שפת...
-
זמן הבשלה
הייהיינו זוג מספר שנים לא מועט (8) .לפני שנתיים חשבתי שיהיה נכון שנפרד.כמובן היה לכך רקע.אני הייתי במצוקה ובלחץ והכל נראה לי כשלון.בעצם מעולם לא התנתקנו ממש....
-
געגועים עזים
אני בת 19 והוא בן 20, התחלנו לצאת והוא ממש היה בעניין זה היה הדדי אבל הרגשתי שהוא מראה את זה יותר ממני.. יצאנו יחד סה"כ חודשיים..הכל היה מעולה, הוא רצה לפגוש...
-
בגידה
יש לי שאלה כללית.למה גברים בוגדים , והכי גרוע גם שהם נתפסים הם מכחישים , ולא משנה כמה הוכחות מביאים בפניהם הם ממשיכים להכחיש ולהגיד שהם אוהבים .לדעתי זה לא ר...
-
משבר ארוך ומייגע
הי , יש לי שלושה ילדים ואני חיה עם בן זוג , רווק, כשבע שנים. הוא אדם טוב לב, מפרגן ושקט, רואה את עצמו כאדם רוחני ושונא סמול טוק. אני אישה עצמאית, קרייריסטית,...
-
האם זאת אהבה?...
יש מישהו שאני בקטע איתו כבר 3 שנים , לא נתנו לזה הגדרה החלטנו להפרד כבר בשנה הראשונה בגלל המרחק,ועוד סיבות, בהמשך יצאתי אם מישהו אחר במשך תקופה ארוכה מאוד , ...
-
עזרה..
היי, אני וחבר שלי יחד 6 שנים, אמורים להתחתן עוד חודש.חבר שלי מעשן חשיש בשנים האחרונות וכשהוא התחיל גילה שגם אמו מעשנת ושעד היום עשתה זאת בחשאי בחדרה ובשנים ה...
-
שיקום ואמון
אני רוצה לפתרון בעיה אשר מפריעה לי.אמון.היתה לי בת זוג איתה נהלתי חיים משותפים מספר שנים.בעקבות משבר שלא יכולנו או ידענו להתמודד איתו נפרדנו. אפשר לציין למען...
-
לגרום לחברה לחזור
שלום, לפני יומיים, חברה שלי החליטה לחתוך את הקשר (שארך כשנה) בטענה שהקשר נהיה כבד עליה, שהיא לא מצליחה למצוא נושאים משותפים לי ולה שאפשר לדבר עליהם וכו'.. הכ...
-
טעונה
שלום וברכה,אני בחורה דתיה. בת 27. בעלי בן 26. נישאתי ב"ה לפני כחודשיים. כחודש לאחר נישואינו בעלי התגייס לצבא. והוא טירון . נותרתי לבד בביתי כלה טריה. ואני "ח...
-
זוגיות בין הורי- לא קיבלתי מענה
הורי בני 70+ ובשנים האחרונות הקשר שלהם הולך ומתדרדר,זה התחיל בכך שאבא לא יכול לדאוג לעצמו, אני מדברת גם על בריחות שתן בלילה, ועוד דברים בסגנון הזה ככה שאימי ...
-
נקודת מבט נוספת
.שלום רב!אני אלמנה מזה שלוש שנים, לאחר כ 40שנות נישואין טובים לחבר הראשון שלי.לאחרונה הכרתי גבר, בערך בגילי ( אנו בשנות ה60 המוקדמות). אפשר לומר שטוב לנו יחד...
-
הריון וקנאה
אורן שלום,אני בשבוע 40 להריון, במהלך ההריון דווקא הייתה הטבה משמעותית ביחסיי עם בעלי והבנה עמוקה יותר של צרכים, על אף שאני מרגישה שהרבה פעמים אם אני לא ממש א...
-
זוגיות בשיפוץ
אנחנו נשואים 5 שנים עם 2 ילדים מתוקים.בעלי המפרנס הכבד יותר ממני ואני עובדת חצי משרה ,ומגדלת את הילדים.אנחנו כרגע בונים בית ובעלי לא מוכן לקבל שום רעיון שאני...
-
האקס
שלום רב, קרה לי לאחרונה משהו מאוד מטריד שאינני יודעת איך לפרשו. אני אשמח אם תעזור לי.לפני כשנה סיימתי מערכת יחסים שנמשכה כשלוש שנים שסיבת הפרידה הייתה שבן זו...
-
משבר בזוגיות
שלום , אנו בני 36 יש לנו 3 ילדים מקסימים מדהימים, משרות מצוינות,בית פרטי ביישוב פסטורלי,חסר רק כלב להשלים את התמונה המושלמת, בתי בת השנה, וזו אחת השנים הקשות...
-
התלבטות
יש לי בעל מדהים!!! אך לצערי כשמתחתנים מקבלים גם את המשפחה של הבעל הנפלא שהם ממש אבל ממש לא נפלאים. אנחנו נשואים עוד מעט 5 שנים ולפני כחודשיים נולדה לנו בת רא...
-
איך לקבל את זה.
שלום. אני נשואה (פרק ב') כחצי שנה . היחסים בינינו טובים אנו פתוחים ומסתדרים ברוב הפעמים. אני מאד אוהבת אותו אפילו קצת מקנאה לו.לציין שבעלי מיני מאד בעל מזג ח...
-
זוגיות עם עבר בעייתי
אני בן 22 שנמשך בדר״כ לנשים עם עבר טראומתי (יתומות גירושים...) אני בעצמי בן להורים שמתגרשים... הכרתי בחורה מדהימה אך גם היא עם עבר קשה (הורים גרושים והתעללות...
-
תחביב+התערבות הורים
שלום ד"ר חסוןאני נשואה 11 שנה +3, מאז הריון ה-3 בעלי החל להשתנות. בקשתי ממנו לא לספר לאמו על ההריון 3 חודשים (כי אימו לא רצתה שיהיו לנו יותר מ2 ילדים, אגב גם...
-
מחשבות על זוגיות קודמת
שלום, אני נמצאת כרגע בזוגיות של כחצי שנה, לפני כן הייתי בזוגיות שנמשכה כ-5 שנים.כרגע טוב לי בזוגיות שאני נמצאת ,בה אם מבחינת הגבר שעומד לצידי ונותן לי סיבות ...
-
משבר רציני בנישואים
שלום ד"ר חסון,אודה לך מאוד אם תתן לי עצה כיצד לנהוג.אני נשואה לבעלי מספר חודשים, ביחד איתו מזה שנים רבות.אני אוהבת אותו והוא אותי.עברנו ממש לאחרונה לחו"ל עקב...
-
דילמה
שלום לך,אני בת 22 יוצאת כבר שנה וחצי עם בחור שאותו אני מאוד אוהבת בן 24.במהלך התקופה שלנו יחד, היו לנו פרידות רבות, שהוא יזם, ותמיד לאחר מס' ימים הוא היה מתח...
-
עזיבה פתאומית
שלום סליחה על המכתב הארוך והטיפה מבולבל, אני פשוט בעצמי מבולבלת..אני בת 30, הייתי בקשר של 5 חודשים עם בחור בן 27, הוא נפרד ממני לפני יומיים בטענה שהוא לא רוא...
-
אובססיביות
לבן זוגי יש יזיזה מהעבודה שהיא גם עובדת איתי. דיברתי איתה לאחרונה ואמרתי לה שהיא לא צריכה להודות שהיא מאוהבת בבן זוגי פשוט ההתנהגות שלה מראה ככה כשהוא קונה ל...
-
נשים אחרות
אני עם בת זוגתי כבר 12 שנה אי אוהב אותה מאד ואני רוצה להקים איתה משפחה לא אחליף אותה בחיים .בשנה האחרונה אני נתקף ברצון עז לנסות דברים חדשים לנסות נשים אחרות...
-
רוצה עצה לשחרר
שלום ד"רלאחרונה אני חווה התקפי געגוע מאוד חזקים, לבת זוג שנפרדה ממני לפני קצת יותר מחצי שנה.היינו מאוד מאוד יחד כל הזמן, ומאז שנפרדנו ניסיתי להדחיק את הגעגוע...
-
זוגיות הולכת ומתפרקת "ירד לו החשק"
שמי לירון ואני בת 18 וחצי והחבר שלי בן 19אני וחבר שלי היום שנה ו7 חודשים ביחד,עברנו בזמן הזה הרבה דברים (ריבים וויכוחים) בתחילת הקשר הייתי עושה לו את ה"מוות"...
-
רוצה שיעוף מחיי
שלום אני בת 25.6 ויש לי זוגיות כ 4 שנים עברנו לגור ביחד לפני כ 4 חודשים ואנחנו לומדים באותו מקום, בחודש אחרון בן זוג שלי לא מוכן לקיים איתי יחסי מין בטענה שא...
-
שאלה קצת שונה מהשאר פה..
תמיד אמרו לי שכשאני לוקחת את בן הזוג שלי לחופשה אני צריכה לדאוג שזה לא סתם כדי לנסות לשפר את מצב היחסים בנינו, שצריך לקחת אותו לחופשה ולפנק אותו כשאנחנו כבר ...
-
בהמשך לתשובתך
שלום דר חסון,תודה על תשובתך,שתיי שאלות רציתי לשאול בבקשה.1.הבאתי את חבר שלי למצב שבו הוא פשוט זועק,וצועק עליי שהוא לא מבין על מה אני עושה מאומה ,שהוא לא אוהב...
-
קנאה
הכרתי מישהו לפני כחודש. המישהו הזה הפך לחברבן אדם מאוד מיוחד, מאוד מוצא חן בעיניי, מחזק אותיכנראה גם אוהב, לפי מה שמרגיש לי , באמת שטוב לנו ביחד..שמתי לב, שה...
-
פרידה לאחר 3 וחצי שנים
שלום, אנסה לתמצת.. אני בת 23, הייתי בזוגיות של 3+ שנים עם בחור שכיום הוא בן 26, והקשר בנינו הסתיים לפני כחודשיים.הזוגיות שלנו ידעה עליות ומורדות במיוחד בשנה ...
-
מרגש ומציק בו זמנית
לד"ר אורן חסון היקר. ראשית כל תודה לך על הכל אין לך מושג כמה ידע אפשר לצבור מהתשובות שלך לאחרים וכמה עזרת לי בחיים גם בלי שרשמתי פה הרבה פעמים. אשתדל לתמצת ו...
-
זה משפיע עלי חזק !!
שלום שמי נטלי ואני בת 21 וחצי ,הכל התחיל שהכרתי אותו בסילבסטר יישבנו עם החבר'ה הסתכלנו אחד על השני כל הערבהיה בנינו מבטים אחד לשני כאילו מעולם לא היה לי , מב...