ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 163
-
תסבוכת-צריכה עזרה!!
היי, אני בת 25 ולפני ארבעה חודשים הכרתי בחור מקסים ומיד התפתח בינינו קשר אינטנסיבי אך ידידותי בלבד. במשך הזמן גיליתי בחור מדהים ושונה מכל הבחורים שהכרתי עד ע...
-
רוצה להפרד
ד"ר אורן חסון שלום רב.התייעצתי אייתך בעבר לגבי הזוגיות שלי עם חבר שלי מזה 3 שנים. שנינו סטודנטים אני בת 21 והוא בן 25. נכנסו לקשר שהייתי מאוד צעירה אבל הקשר ...
-
כל יום אני נכנס לדכאון מחדש
אני נמצא במערכת זוגית טרייה בת חצי שנה, בתחילת הקשר היחסים היו יחסית טובים, אבל היו הרבה מריבות, כמעט יומיומי, בעיקר בגללי וההתנהגות שלי. התבגרתי, היא ביגרה ...
-
צומת בחיים
שלום רב ד"ר,אני ובעלי נשואים מזה כשנה וחודשיים. יש בנינו פערים רבים באישיות ובמנטליות. לפני הנישואים היה לנו משבר אמון מבגידה שעד היום יש לי משקעים ממנו כי ה...
-
דיכאון
שלום ד"ר חסון,כאמור התייעצתי איתך רבות,ונתת לי הרבה תשובות שניתן לעשות יחדיו בקשר זוגי שלי ושל חבר שלי.אך רציתי להתייעץ איתך על עצמי,מאז שהוא התכתב עם ידידתו...
-
האם להמשיך הלאה
אני בת 35 גרושה ואם לילדה.לפני שנה נפרדתי מבן זוג פרק ב' של שנינו.הקשר ידע עליות ומורדות ובסופו של דבר חשבתי שיהיה נכון להתנתק.כיום שנינו נמצאים בקשר חדש עם ...
-
בן זוגי מבוגר ממני פי 2
שלום. אני בת 27 ומזה שנה וחצי יוצאת עם גבר בן 54. אני עובדת ומסודרת, כך שלא מדובר בקשר של טובות הנאה. אני מאד אוהבת אותו ומסוגלת לראות את עתידנו יחד. אני רוצ...
-
בעיית תקשורת
שלום ! אני וחבר שלי כשנה ביחד,אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ורוצים עתיד משותף ולהתחתן לאחר סייום לימודי תואר ראשון. הייתה לנו תמיד בעיה תקשורתית,כשאנחנו מתוו...
-
איך ממשיכים לפרק ב'
שלום, אני בת 34 גרושה מזה שנתיים עם ילדה קטנה בת 4.בנישואיי עברתי גיהינום מהרגע שהתחתנתי שכלל אלימות מילולית, אדישות מצד בעלי דאז ולמעשה הוא "הפקיר" אותי לבד...
-
פחד להתחיל קשר חדש
אני יוצאת עם בחור מקסים כחודש. הדייטים הראשונים היו קסומים ומלאים ברומנטיקה, ולאט לאט הרגשתי שיש פה חומר אמיתי וצ'אנס לזוגיות.בשבוע האחרון הוא נהייה קצת מרוח...
-
כשהוא בוחר בהיגיון...
היה לי ידיד טוב במקום עבודתי שחיזר אחריי במשך חצי שנה.תחילה לא לקחתי את זה ברצינות אבל בשלב מסויים החלטתי לתת לזה צ'אנס.יצאנו לדייט והאמת ששינינו ממש נהנו וה...
-
חזק חלש
במערכת יחסים בדפוס של חזק שעוזר לחלש (הגבר לאישה) עד כמה הקשר הזה בריא? יתכן ואחרי שהגבר יראה שכבר אין לו עוד כיצד לעזור לאשה הוא יפסיק להמשך אליה?
-
יחסנו לאן?
אני נשואה שנתיים וחצי , עוד לפני שהכרתי את בעלי התחלתי לשמור שבת והוא אינו שומר שבת. כל הזמן הוא מפציר בי לא לשמור שבת וללכת בדרכו, לאחרונה החליט כי הוא לא מ...
-
פשוט נגמר
שלום ד"ראני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ...אני נשואה 12שנים בת 32 מכירה את בעלי מגיל 16. זאת הייתה אהבה צעירה אבל מאוד חזקה .בעלי באישיות שלו אדם מאוד קשה , ...
-
נשואים טריים
שלום לך , קראתי קצת בפורום ואהבתי מאוד את התגובות והניתוחים שלך אז החלטתי לספר על מצבי ,אני ובן זוגי יחד 8 חודשים מהרגע שהכרנו היה לנו ברור שהדרך לחופה קצרה ...
-
נתינה חד צדדית
שלום רב, אני בת 26 ונמצאת בקשר זוגי מזה חצי שנה עם בחור בן 38. אני מוצאת את עצמי בהמון לבטים במהלך הקשר הזה, אבל קשה לי להבין האם זהו סימן לגבי הקשר מאחר ואנ...
-
בחור שנמשך לנשים חלשות
אני בחור בן 22 מאוד מודע לנפש שלי ודפוסי התנהגות שליוהבחנתי שאני תמיד נמשך לבנות שחוו כאב בחיים...בחלק מהמקרים נמשכתי ליתומותואף לבחורה דיכאוניתוכמעט כולן לא...
-
מה עשיתי ?
כנסתי את עצמי לבלאגן :(אני בת 24 , ואני נמצאת במערכת יחסים כאלו כפולה...התחלתי לצאת עם מישהו שהוא בחור טוב ונחמדואוהבבבבבבב אותי עד מאוד,ואני לא נמשכת עליו ....
-
הצילו
שלום נשואה לגבר שלא מסוגל ליצור חברויות בשום מצב וצורה ,על כל אחד מבני המשפחה והחברים שלי ואנשים שעובדים איתו ובני משפחתו המורחבת ואפילו הילדים המשותפים שלנו...
-
הרגל במערכת יחסים
שלום, אני ובן זוגי עוד מעט שש שנים יחד, הוא אהבת חיי, אני לא רואה את עצמי בלעדיו, כמה שזה קלישאה, אבל הוא באמת החלק שמשלים אותי!כמו שציינתי אנחנו 6 שנים יחד,...
-
מה דעתך?.
אורן היקר שלום.אני בחור חילוני.הכרתי אישה חב"דניקית רווקה, ונפגשנו כמה פעמים לקפה.היא אישה מקסימה ומתוקה ושנינו מרגישים שיכול לצאת מזה משהו טוב.היא הבהירה לי...
-
ריבים
אני ובת זוגתי חודש וחצי ויש בינינו הרבה ריבים קטנים , שגורמים לי ולה להרגיש מעורערים ביחסים . נפרדנו לכמה ימים .. והיא ממשיכה להתקשר אלי ולבסוף נפגשנו רבנו ע...
-
נסיעה של בן הזוג לטיול ממושך
אני בזוגיות כבר כמה שנים. נכון לעכשיו אנחנו לא גרים יחד.בן הזוג החליט לעזוב את מקום עבודתו, ולנסוע לטיול ארוך לבד. משהו כמו ארבעה חודשים.השאלה שלי, או יותר נ...
-
בלי לחץ
הייאני בת 26 לא יצאתי עם בחור כבר די הרבה שנים. עכשיו הכרתי בחור והוא הזמין אותי לצאת . יצאנו ,הוא התקשר אחרי שבוע בדיוק!! כמובן שלא התייחסתי לזה בכלל דיברתי...
-
צריכה עזרה בהקדם
לדר' חסון שלום,תודה רבה על תרומתך והסיוע שלך.התייעצתי איתך בעבר, והתשובות שלך שיקפו לי ברגישות המיוחדת לך את המציאות שלא תאמה את הרצוי.התחלתי לצאת עם בחור בן...
-
בקשר מעל שנה ודיי מבולבל
אני עם חברתי שנה וחצי בערך.זה הקשר הראשון הרציני שלי וגם שכבתי איתה בפעם הראשונה בחיי.היה לי קשר חצי שנה לפניה עם אחת שממש ממש אהבתי והיא עזבה אותי,לא אמרה ל...
-
רע לי בזוגיות
אורן שלום,אני בת 26 נשואה 3 שנים עם ילד בן שנה וחצי.לפני החתונה החיים שלנו היו ורודים אני הייתי עובדת בנק ובעלי היה מנהל בחברה למוצרי חשמל חודש לפני החתונה פ...
-
אהבה של פעם בחיים אבל ההורים נגד
אני מצאתי אהבה, מצאתי גבר מושלם בשבילי שאין עוד כמוהו, גבר שהייתי איתו בקשר אינטנסיבי של שנה וחצי של תשוקה ואהבה הדדית אך לצערי ההורים שלו לא אוהבים אותי בכל...
-
איך ממשיכים מפה
שלום לכולם!!אני ואשתי נשואים כ 5 שנים ומגיל 17 אנחנו ביחד (גילאי 31)(עם ילד בן 4)לפני שנה אשתי החליטה לשנות מקצוע בתחום בספורט ולהתנתק ממקצוע אחר שהיה עם ביט...
-
זוגיות מסובכת
אורן שלום,רציתי לשאול אם אפשר לפנות אליך באופן פרטי עם השאלה שלי? (חשש שזה יחשף)נורא חשוב לי להתייעץ עם מישהו מקצועי אבל אני מעדיף לא לדבר על זה בפרהסיה...אנ...
-
התרחקות בן זוג
הייאני עם בן זוג חדש מזה כחודשיים.קשר מאוד אינטנסיבי.הצהרת אהבה, דבור על לגור יחד בעתיד.הכרנו את הילדים זו של זה[שנינו גרושים בני 40 +].לפני מספר ימים פוטר מ...
-
עזרה בבקשה!!!!
אורן שלום!זקוקה לעזרתך!!אנחנו נשואים כשנתיים גרים בעיר בדירת חדר מאוד קטנה של הוריי בעלי שמתאימה לזוג בלבד,אני כרגע בהריון ראשון צריכה ללדת בעוד מספר חודשים....
-
להתאמץ לחזור לאקס או לשחרר?
לפני כחצי שנה נפרדתי מהאקס שלי, נפרדנו לאחר כשנתיים של זוגיות חזקה ועמוקה.אנחנו זוג דתי, ושמרנו נגיעה במשך רוב הזמן הזה ככה שהיה לנו קשר עמוק וקרוב הרבה מעבר...
-
זוגיות, האם להישאר או לעזוב?
שלום רב, אני נשואה מזה 6 שנים יש לי 3 ילדים, בן 5 בן2 ובן 1. בן זוגי ואני בדר"כ בסדר, כשאני מגדירה בסדר הכוונה במנהלים אורח חיים תקין, אף פעם לא הייתה אהבה ג...
-
מנסה לשקם את עצמי ולומר לך תודה
שלום רב דוקטור אורן, פניתי אליך כבר בעבר די הרבה אולי יותר מדי בקשר לחבר שהיה לי האהבה הראשונה שלי, שאינני יכולה לשכוח ואולי לעולם לא אשכח, אך אומנם אינני יכ...
-
רגשות לא ברורים אם בכלל...
שלום, (בת 27) לפני כשלושה שבועות התחלתי לצאת עם בחור בגילי (הכרתי אותו עוד לפני כן), בהתחלה שמחתי שהוא הציע לי לצאת, כבר לפני זה חשבתי שיכול להיות משהו בנינו...
-
זקוק לעזרה בעיה באמון
שלום. קודם כל ברכות על האתר הנפלא.אשתי משקרת לי המון בכל התחומים כבר שנים, כל דבר נעשה בהחבא ומאחורי הגב, מה שגרם לי לאבד אצלה את האמון לחלוטין. עד שאני חושב...
-
בעיה בעיה אם בעלי
שלום אני בת 22 נשואה אם ילד בן 9 חודש בעלי בן 26 התחתנו לפני שנתייםאני יודעת שבעלי מאוהב בי מפרגן לי ממש אוהב אותי ומעניק לי וליד את הכליש לי בעיה שהוא לא קר...
-
זוגיות זה הדבר הכי קשה בעולם
הבלבולים התעתועים אם לסיים קשר או לא יכולים להטריף דעתו של אדם....קשה קשה קשה ועוד פעם קשה. קשה בזוגעות וקשה בלי זוגיותהיתרון העיקרי בלהיפרד...זן הפנטזיה שיה...
-
זקוק לחיזוק
שלום ד"רלפניי כמה ימים חברתי זרקה אותי, במיוחד כואב לי כי אני בעצמי בתקופה לא פשוטה בחיי, בעיות עם המשפחה.בקשר אליה, היינו כמו ילדים קטנים ביחד, אוהבים מאוד,...