בגידה וריחוק זוגי - מה עושים?

תאריך פנייה: 28.12.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לב
האם איפה שיש חשד יש גם אמת?
28.12.2011 • 21:43

אורן שלום,אני ובעלי נשואים כשנה בסך הכל אנחנו שנתיים יחדיו, בחצי שנה הראשונה בן זוגי היה מחלק לי הרבה קומפלימנטים ואימר לי גם שאיתי הוא " אפילו לא מסתכל על אחרות" עבר פרק זמן מאז וכמובן שבעלי מסתכל על אחרות...אם אני מעירה לו הוא מכחיש, אבל איכשהו ואולי דווקא בגלל מה שהוא ציין בתחילת הקשר המבטים שלו וצרים אצלי תחושה נוראית ואז אני מסתגרת...כשיש לו זמן פנוי הוא כמובן גם צופה המון בפורנו ולפני שלשוה שבועות כשהסתכלתי בהיסטורית הגלישה ראיתי גם שהוא צפה בפרופיל של האקסית הראשונה שלו שאיתה יצא 5שנים. כששאלתי אותו לגבי זה אמר שהוא סתם רצה לראות מה קורה איתה, הוא גם אמר לי שהוא לא מצטער על כך שעזב אותה ושהוא שלם איתי, אבל כל בחורה שעוברת מצליחה להסיט את המבטים שלו וקשה לי ככה, זה ממש מרחיק אותי ממנו וגורם לי להרגיש שאני לא מספיקה עבורו. אני פוחדת שבעתיד אם בתחילת הנישואים זה כך, הוא עלול פתאום לבגוד בי. מה אתה חושב?

ד"ר אורן חסון
-גלולה נגד בגידה, או בעיה אחרת?
29.12.2011 • 23:05

לב יקרה,
למרבה הצער, כמעט שאין גלולה בדוקה כנגד בגידה. מה שמדאיג אותך הוא הריחוק הנוצר ביניכם, העובדה שאינו דלוק עליך כבעבר, והעובדה שעיניו כבר מוסטות לצדדים. אני יכול להבין מדוע הוא יכול לצפות בפורנו, מדי פעם. זה קורה לגברים. אבל אני לא מבין מדוע הוא צופה "המון" בפורנו. מה קורה ביניכם בשטח האינטימי-מיני? האם שם יש קושי ביניכם, או האם יש ביניכם מאבק כוחות שמתבטא בריחוק אינטימי ומיני ביניכם, או לפחות באיומים מרומזים שלו, שאולי כך אפשר לפרש את הדברים עליהם כתבת?נראה לי שיש הרבה מתחת לפני השטח ביניכם שאינו ברור וגלוי, ואני מציע לכם ללכת ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083