מרחק בזוגיות: איך לגשר על הפער
ח.צ
נישואין במשבר
⌄
שלום
היום היה לי ויכוח נוסף מבין הרבה ויכוחים עם בעלי והחלטתי להיכנס לבדוק ולראות מה לעשות, אני מרגישה הרבה פעמים אובדת עצות... אני נשואה מזה 7 חודשים.. הדבר הכי טוב שקרה לי בחיי הוא שהכרתי את בעלי, הגבר המדהים עלי אדמות.. אט אט התחילו בעיות, ויכוחים אי הבנות וזה משהו שקורה בחודשים האחרונים די הרבה, הכל רגוע ואז שוב פיצוץ שוב ויכוח שוב הרגשה לא טובה.. בעלי הוא איש צבא הוא חוזר כל יום אבל בשעות לא שעות... היו פעמים שהייתי כל כך זקוקה לו אבל הוא לא היה שם לצידי ומשם התחיל הכל - אני מרגישה שהוא לא שם בשבילי, שאם ישאלו אותי על מי את הכי סומכת, מי הבן אדם שאת יודעת שיעמוד לצידך תמיד אני לא ידע לענות וזה מה שכואב לי... זה המשיך בכך שהגענו לויכוחים שהוא הרגיש צורך לשתף את אחותו הבכורה בגלל "ניסיון החיים" שלה, משהו שיותר הרחיק, הוא פתאום נהיה אדיש, הגישה שלו השתנתה וזו לא הגישה המתאימה לי ... דיברנו על הדברים, שמנו הכל על השולחן ואמרנו שמעכשיו שנינו משתדלים לעשות הכל כדי להציל את הזוגיות והאהבה שלנו, אבל הפערים שנוצרים רק הולכים וגדלים... היום אני מרגישה שהזוגיות שלנו לא שלמה , שאני צריכה אנשים אחרים להשלמת "חורים" שבעלי לא משלים, כמו עזרה , ייעוץ, תמיכה... אני מפחדת לחשוב על אופציה בה גבר אחר ממלא רת החוסרים שבעלי לא ממלא.. כואב לי נורא, אני מרגישה שאט אט אנחנו מאבדים שליטה והורסים את הזוגיות הזו, מתרחקים, נצברים פערים וסדקים שאני לא בטוחה שיהיה אפשר להחזיר הכל כמו שהיה פעם, לכן אני פונה אלייך לקבל ממך ייעוץ, לשאול אותך מה לעשות? איך להתמודד עם הדברים? איך לא לפספס את האהבה הגדולה שיש בנינו...
ד"ר אורן חסון
מריבות וחיכוכים בתחילת הנישואים.
⌄
ח.צ. יקרה,
המרחק שביניכם הולך וגדל. אני מניח שגם הוא יגיד שאת לא קשובה מספיק לצרכים המיוחדים שלו, ויכול להיות שהוא מרגיש שהוא לא מסוגל למלא אחר הציפיות שלך, ולכן מתייאש ומפסיק לנסות. כנראה שהתחפרתם כל אחד בעמדתו, וקשה לכם ליצור תקשורת "רכה" יותר שבה תוכלו יותר להקשיב זה לזה וללכת זה לקראת זה על פי הצרכים והיכולות שלכם. כל הסיפור הזה אינו ארוך מדי ואפשר לגשר עליו. אנא קראימאמר שלי על יעוץ זוגי לזוגות צעירים, כי אין ספק שזה יכול לסייע לכם.