בגידה בנישואין: מה עושים?
עינב
פחד נטישה
⌄
נשואה +2הכרתי גבר באותו מצב חיזר אחריי עד שנעניתי אנחנו חודש ביחד בזמן שמתרעם אני מרגישה את אהבתו אך במשך כל השבוע לא מצלצל בטענה שעסוק אני מאוהבת ולא רוצה לאבד אותו אז אני זו שמחפשת אותו אך אני מרגישה שאני כבר רודפת אחריו מה לעשות
ד"ר אורן חסון
לחפש את האושר בפנים?
⌄
עינב יקרה,
אני קודם כל מציע לך לקרוא שני מאמרים שלי. האחד – עלהגבר הנשוי כמלכודת דבש, שתדעי בפני מה את עומדת כלפי חוץ (סטטיסטית, את עומדת בפני עקיצה). השני – עלהבגידות שלא נתגלו כרוצח השקט של הנישואים, שתדעי בפני מה את עומדת כלפי פנים (הנישואים שלך). שלא לדבר על האפשרות שבגידה שלך מתגלה, ומה את עושה עם זה ומה ההשלכות של זה. קראי בבקשה את שני המאמרים, כי חשוב שתהיי מציאותית.שאלת מה לעשות. אני חושב על שתי אפשרוית הגיוניות: האחת היא שהנישואים שלך אינם טובים לך, ואת מחפשת תחליף. אם כך, הדרך הנכונה לעשות זאת היא להתגרש, ולחפש בן זוג שתדעי שיהיה שלך ואיתך בזוגיות חדשה וקבועה. חיפוש זוגיות חדשה בעת הנישואים גם עלול להזיק לתנאים שבהם תחיי לאחר הנישואים שלך (אם זה יתגלה), וגם אינו בטוח, כי את לא יודעת אם בן זוגך החדש יבטח בך, או בכלל ירצה להיות איתך (בעיקר כשהוא נשוי). הרבה יותר בטוח לעשות זאת מחוץ לנישואים.האפשרות ההגיונית השניה היא ללכת ליעוץ זוגי, ביחד עם בעלך, ולהתחיל לחפש מחדש את האושר בפנים.