הגדרת זוגיות: מגע אינטימי וקשר רציני

תאריך פנייה: 04.01.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
גבר23
איך להגיד לה את זה
04.01.2012 • 22:48

בדרך כלל שאני נפגש אם בחורות אני מעביר תזמן ובשבילי זה לא רציני הפעם הכרתי מישהי נחמדה בעייני נפגשנו פגישה ראשונה וקבענו לצאת לעוד פגישה אבל בדרך כלל אחרי פגישה שנייה זה נעלם אצלי ואני ממשיך תחיפוש איך לבשר לה את זה שאני מעוניין בקשר אחרי פגישה 3-4 או פשוט לראות איך זה מתקדם אני יודע שאם לא אומרים כלום לבחורה היא פשוט נהפכת לידידה שלך והסיפור נגמר אני רוצה עצה תודה.

ד"ר אורן חסון
מגע אינטימי
06.01.2012 • 16:35

גבר יקר,
בדרך כלל, מתישהו דברים נאמרים במפורש. במילים אחרות, "מדברים על זה". כלומר, שאתם חברים, שאתם אקסקלוסיבים, שאתם זוג – וגם זה לא חייב להיות באופן ישיר תמיד – די שתציג אותה לחברים שלך, ובודאי להורים שלך, בפניה, כ"החברה שלי", שהיא תבין שאתה לוקח את הקשר ברצינות. עד אז – המשך להתקדם – הן בלהיות הרבה זמן ביחד, והן בתכנון בילויים משותפים גם כמה זמן קדימה (שאז היא מבינה שאתה בונה על הקשר איתה לאותו זמן קדימה – שבוע, או שבועיים או חודש של סרט הופעה שאליה אתה רוצה לקחת אותה וקנית או רוצה לקנות כרטיסים), והן במגע אינטימי ונשיקות – שאז זה כבר לא ידידות אלא סוג אחר של קשר. יתכן שאינך רגיל להתקדם למגע אינטימי, ואולי זו כל שאלתך – צריך להעז, והתקדם לפי מה שאתה מסוגל והיא מוכנה ורוצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
גבר23
מגע אינטימי
07.01.2012 • 14:35

תודה ד"ר אלון יתייחסתי לכול מילה ובמילה שלך ולקחתי לצומת ליבי באמת מילים חודרות ונראה שמכול הלב אתה מייעץ לי הפגישה השנייה עבדה נחמד יצאנו לסרט ניסתי לעשות יותר תחיבור החזקתי לה ידיים ובסוף הערב אמרתי שנהנתי ועוד דברים ונשיקה הייתה על שפתיים לשלום קצרה איך פעם הבא לתקדם לדעתך להמשיך עוד תמגע שתתרגל עליי או שממש לנשק אותה?

ד"ר אורן חסון
בכיוון הנכון
08.01.2012 • 23:28

גבר יקר,
נראה שאתה בכיוון הנכון. וכפי שאמרתי לך – לפי מה שאתה רוצה ויכול, ולא לשכוח להיות קשוב אליה כאשר היא שמה לך גבולות באופן מפורש וברור.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083