הבנה מעמיקה של רגשות בזוגיות
רוצה להתאהב
שאלות חשובות
⌄
הי,אני נשואה לגבר מקסים, כארבע שנים ואנו הורים לשתי בנות.בעלי באמת בן אדם מקסים- מפרנס בכבוד, עוזר המון בבית, משקיע בבנות ובי.אני מרגישה שאני אוהבת אותו מאוד כבן אדם ופחות כבן זוג ואסביר-אני מרגישה שהשיחות שלנו לא ממש זורמות, צריך להשקיע בתקשורת ביננו, יש בו המון פשטות וזה יוצר פערים בתקשורת.אני לא מספיק מעריכה אותו- את המקום שממנו הוא מגיע, יש בייננו פערים כל אחד מגיע ממקום מאוד שונה מבחינה מנטלית אך יש בייננו גם דמיון בצורת חיים שאנו מנהלים.מבחינת משיכה- אני אוהבת מאוד את המגע שלו, אבל אני לא חושבת שהוא מהמם, הוא השמין קצת וזה מפריע לי.אני לפעמים מרגישה שאנו לא מתאימים,אני מחפשת מישהו שיעשיר אותי מבחינה רוחנית.האם אני חייה בסרט ואני צריכה להיות שלמה עם מה שיש לי?אנו חושבים לכיוון של יעוץ.אודה על התשובות.
ד"ר אורן חסון
הבנות עמוקות יותר שלך ושל רגשותייך
⌄
רוצה יקרה,
לו היית שלמה עם מה שיש לך, לא היתה בעיה. השאלה היא מדוע בדיוק אינך שלמה עם בחירתך, ומדוע זה עולה עכשיו, ולא עלה, למשל, לפני החתונה. אני לא בטוח שאת מוכנה לתשובות שלך לעצמך, אבל אולי כן. יתכן שהן לא פשוטות עבורך, אבל צריך לדעת להתמודד איתן, ולהבין דרכן לאן הזוגיות שלכם הולכת. מאחר שבכל מקרה רצוי שתוליכו אותה למקום שפוי והוגן זה כלפי זה, אם לא למענם אז לפחות למען הילדות, ומכיוון שאת מעריכה אותו כאדם, כדאי באמת שתלכו ליעוץ זוגי כדי להבין את המחשבות, הרגשות והמניעים שלך, ודרך זה גם לראות אם את באמת רוצה לעזוב את בן זוגך. יתכן שכן, יתכן שתמצאי את עצמך דווקא נשארת איתו (לפעמים תהליך כזה פותח חלונות חדשים זה לזה, שלא היו בעבר), ובכל מקרה, את חייבת לו תהליך הוגן.
שירזי
הבנות עמוקות יותר שלך ושל רגשותייך
⌄
ראשית אודה לך על התשובה המקסימה,גם לפני החתונה לא הייתי שלמה עם הבחירה שלי- אך התחתנתי ממקום דתי מאוד ועכשיו אני כלל לא שם.אני מרגישה שאין לי זכות לעזוב אם בן זוגי מספק לי ביטחון כלכלי וביטחון בכלל,מרגישה אשמה על החוסר סיפוק שלי מהקשר ,הרי מהצד זה נראה שאני מקבלת הרבה אז איך יש לי זכות?ומי אמר שאמצע מתאים יותר, או שמא בגלל שאנו צעירים כדאי עכשיו להיפרד.אני רעבה לאהוב, מה שלא חוויתי עדיין- אני אוהבת אותו בפשטות אבל...מרגישה שכל יום אני צריכה לבחור מחדש ולא כל כך רוצה.לגבי יעוץ זוגי- האם רק אני צריכה לעבור טיפול?מפחדת מהמילה גירושין...מבולבלת
ד"ר אורן חסון
החלטות ויעוץ זוגי לבד או ביחד
⌄
שירזי יקרה,
הרקע שלך מסביר לי את הפער בין ההחלטה שלך להתחתן לבין המקום שבו את נמצאת עכשיו. יתכן שתרצי ללכת ליעוץ זוגי לבדך בהתחלה, כטיפול פרטני, ולהשאיר את ההחלטה לצרף אותו לתהליך מאוחר יותר.
שירזי
החלטות ויעוץ זוגי לבד או ביחד
⌄
האם מתאים לקיים שיחה טלפונית של שעה?
ד"ר אורן חסון
-שיחת יעוץ טלפונית להדרכה חד פעמית
⌄
שירזי יקרה,
מטרתי בהצעת האפשרות שראית באתר שלי,של שיחת יעוץ טלפונית חד פעמיתשל שעה במחיר מוזל, היא לסייע לפונים אלי להחליט מה הם רוצים. שעה אינה מאפשרת "טיפול" בבעיות, אבל היא מקלה אל הפונים אלי לבחור כיוון, בין אם כיוון טיפולי, ובין אם לבחור כיוון התקדמות בהבט הזוגי, מבין האפשרויות העומדות בפניהם.כפי שאני מבין, זה אכן מה שאת מנסה מחפשת כרגע, ואת מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני, או להשאיר לי הודעה (smsאו במייל) עם מספר הטלפון שלך, כדי שאחזור אליך.