הטרדה מינית: תחושות אשם וצורך לשתף
עוד אחד
גם אני נפלתי
⌄
שלום
לכולם,יש נושא שממש מפריע לי, ולא האמנתי שזה יקרה לי!!אני בן 26 ויש לי חברה כבר 3 וחצי שנים.בעבר הייתי "שחקן" אם זה נכון לומר, הייתי מוקף בנות והגבר המניאק האולטימטיבי, אם היתה לי חברה המקסימום שהייתי נותן לקשר זה 5 חודשים. היה נמאס לי מהר וגם אני מתאר שפחדתי ממחויבות.ואז הכרתי אותה, אנחנו גרים ביחד אבל היו הרבה משברים בדרך, אמנם לא פרידה, שגרמו לקצרים, היום המצב שאנחנו מקיימים יחסים פעם בחודש, ואין את המשיכה המינית השנה הראשונה, אבל אנחנו כל היום ביחד מאוהבים מאוד.תמיד אמרתי לעצמי לי זה לא יקרה , אני שונה משאר הגברים, אבל כנראה שאני גם חלק מהסטטיסטיקה!אתמול בערב החלטתי לצאת לבד בלי החברה, והא נשארה בבית, עם חבר לעבודה לשתות בירה ותו לא!לא ידענו איפה ולאן לצאת אז הוא הרים טלפון לידידה לקבל הכוונה,הידידה החליטה להצטרף אלינו עם עוד כמה חברים שלה.הכל היה ממש נחמד , שתינו צחקנו ומשם המשכנו למועדון.האלכוהול זרם בלי הכרה ואחרי כמעט 2 ליטר של בירה לא הייתי כל כך צלול (בלשון המעטה).ואז הגיעה ה"ידידה" ! היא אמרה לי לבוא איתה רגע הצידה כדי לומר לי משהו,אולי הייתי שיכור אבל לא מטומטם, גבר אז ידעתי שיש רצון מהצד שלה, אבל שום דבר לא יקרה מכיוון שאני לא אתן לזה לקרות.מסתבר שהבחורה יותר אגרסיבית ומעוניינת ממה שחשבתי , ובלי לחשוב היא נצמדה וניסתה לנשק אותי בכח! בהתחלה התנגדתי אבל לא הלכתי משם כי נהנתי מהמעמד. אבל כמו שציינתי לא עמדתי בפיתוי וכן נתתי לה לנשק אותי בלי יותר מידי תגובה מהצד שלי.החלטתי ללכת כדי לא לתת לדברים להידרדר יותר, אחד החברים שהיא הביאה החליט לקחת אותי הביתה, כמו שארתי לא הייתי כשיר למצוא את הדרך, ופתאום היא נכנסה לאוטו וישבה לידי מאחורה, כל הנסיעה היא לא מפסיקה לנסות את המזל שלה! התפללתי שזה יגמר, זה לא שלא היתה לי משיכה או לא רציתי, פשוט אני לא בוגד!הגעתי הביתה ונכנסתי למיטה ליד החברה בהרגשה גרועה!! קשה לי להסתכל לה בעיניים קשה לי לומר מה היה, למרות שגם לה אלוהים נתן שכל ואני בטוח שהיא חושדת!חוץ מנשיקה וחיכוך של הגוף לא היה כלום (למרות שזה כבר יותר מידי)אבל אני נשארתי עם ההרגשה הגרועה!אני לא יודע מה לעשות, אני לא רוצה לאבד אותה!!!מה לעשות?!
ד"ר אורן חסון
הטרדה מינית
⌄
עוד אחד יקר,
האמת היא שלו היית מחליף את המינים בתאור ההתרחשויות שלך, הייתי אומר לך שהיית מטרה להטרדה מינית. נכון שבשלב מסויים שיתפת פעולה, ואולי מכאן נובעים רגשי האשם, ואולי בגלל זה אתה מרגיש שקשה לך לספר לה את מה שהיה כדי לנקות את עצמך ממה שקרה, אבל במרבית השלבים זו היתה מיניות כפויה שלא הצלחת להגיד "לא" מספיק חזק. כל זה כל כך נפוץ בהטרדות של נשים, וכל כך מעט גברים מוכנים להודות בכך.אתה לא חייב לספר לה על זה. אבל אם תעשה זאת, אתה צריך להתמודד עם המצפון שלך. תצטרך למצוא את האיזון שלך בין שתי האפשרויות הללו.