קשר מתפתח: ציפיות ומרחק

תאריך פנייה: 09.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סיוון
מה פשר הקשר?
09.06.2011 • 18:32

שלום רב
אני בת 26 פגשתי לפני כחצי שנה בחור (בן 30) אקדמאי, רווק מבית טוב באירוע שהיינו בו שנינו.. הוא יצר איתי קשר דרך המחשב ומאז אנחנו מתכתבים.. מדברים על כל מיני נושאים של חיי היומיום.. ההתכתבות במסנגר הייתה בתדירות של פעמיים בשבוע, לעיתים זה היה פעם בחודש.. בשיחות איתו הוא רמז לי שהוא נמשך אליי מאוד. באותה תקופה החלפנו מספרי טלפון וקבענו להיפגש אבל לא הסתדר בגלל העיסוקים של שנינו.. מאז הקשר קצת דעך.חשוב לי לציין שבתקופה ההיא הוא לא התקשר אליי הקשר היה קשר וירטואלי של התכתבות.לפני כחודשיים, העניינים "התחממו" השיחות במסנגר הפכו להיות בעלות אופי מיני של שיתוף בחוויות, תאוות ופנטזיות משותפות.. כאשר תדירות ההתכתבות הפכה לכ4 ימים בשבוע.. לפני כשלושה שבועות קבענו להיפגש וניפגשנו.. הפגישה הייתה מוצלחת ונהנינו מאוד.. באותה פגישה ראשונה הייתה קירבה פיזית בינינו של חיבוקים נשיקות וכדומה (למרות שזה מנוגד לעקרונות ולאופי שלי).. המשיכה בינינו חזקה.. בסוף המפגש רציתי להבהיר לו שאני מרגישה מבולבלת, ציפיתי שיגיד שהוא רציני לגביי אבל הוא ענה בזה שלא צריך לסבך את העניינים ושצריך לזרום ושהוא לא יפגע בי, שאני צריכה לסמוך עליו ושהוא לא בנוי למשחקים.. מהתשובה הזו נרגעתי..מאז, הקשר הפך בנוסף להתכתבות במחשב, לקשר של הודעות SMS טלפוניות (הוא לא התקשר).. אם לא הייתי מתחברת במסנגר יום למחרת היה שולח הודעה ושואל "לאן נעלמתי"..לפני כשבוע יצאנו שוב, ושוב הפגישה זרמה כמו בפעם הקודמת.. שנינו נהנינו מאוד.. אבל אני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפיי, אני רק יודעת שהוא נמשך אליי ואוהב להיות איתי.. כרגע אחנו מתכתבים כל יום.. השיחות רובן בנושאים מיניים בשילוב עם נושאים מחיי היומיום..האם יש לו רגש אליי? איך אוכל לדעת זאת? האם התנהגתי טוב? כי לא מתאים לי ל"בזבז את זמן" לחינם.. האם יש עתיד בינינו? (אני לא אהיה האחת שיוזמת ואשאל אותו את זה כי אני רוצה שזה יבוא ממנו)מה אני צריכה לעשות הלאה? כי אני נמשכת אליו, יודעת ומרגישה שאנחנו מתאימים מכל הבחינות ומעוניינת להתקדם שלב, ויש לי רגשות אליו..אשמח לעצותתודהסיוון

ד"ר אורן חסון
עתיד משותף
10.06.2011 • 11:16

סיוון יקרה,
לא כתבת מה המרחק שביניכם. כי לא ברור לי אם תדירות הפגישות הנמוכה היא אילוץ של מרחק או בחירה. אם זה אילוץ של מרחק בלבד, תני לזה זמן. אתם רק התחלתם, ורגשות אינם מתפתחים כל כך מהר. לפחות, לא אצל כולם זה כך. ציפיות כן, ויש להבדיל בין הידלקות וציפיות, לבין רגש של אהבה.ואם אתם גרים די קרוב זה לזה, פגישה של אחת לשבועיים אינה סימן טוב לבאות, למרות שעל פי תאורך מה שכן היה נראה טוב, פרט אולי לדגש המיני החזק מדי עבור תחילת קשר. את רוצה שהקשר יהיה מבוסס קודם על עניין משותף והערכה הדדית. עם זאת, לרצות שיגיד לך כבר, אחרי שתי פגישות, אם יש "עתיד משותף" זה קצת מוקדם מדי, אלא אם ב"עתיד משותף" את מתכוונת למחשבה חיובית על זוגיות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083