מה הרווחת?

תאריך פנייה: 11.06.2011 מס׳ הודעות: 13
חיפוש נושא
לילך
בהמשך להודעתי - 'פרידה' מתאריך 4.6
11.06.2011 • 01:27

שלום
שוב ד"ר,החלטתי כן ליידע בעצתך את הבן זוג לשעבר שאני מתכוונת לגשת לבנק הזרעולהתחיל בתהליך של הקמת משפחה,כתבתי לו מייל קצר שאומר את מה שרשמתי ושבכוונתי לגשת לשם כבר בתחילת השבוע הקרוב וכן שאם היתה לו כל הזמן הזה שאנו לא יחד(שבועיים)איזו מחשבה של עצב על אבדן הקשר והחמצה שלא נהיה זוג ונקים משפחה יחד בעתיד שזה הזמן לומר את הדברים לפני שיהיה מאוחר מדי .שלחתי לו את ההודעה ביום חמישי בצהריים,עד כה לא ענה לי כלל.עלי לציין שלפני יומיים מישהו התקשר וטען שרוצה להכירי וכ"ו,היה נשמע שמנסה לעבוד עלי,שיערתי לפי הקול והסגנון שמדובר בחבר של הבן זוג לשעבר,כתבתי לו במייל לבן זוג לשעבר בקצרה שזה ממש ירידה למקום נמוך שמילא שלא רצה להמשיך בקשר אבל להסתלבט עלי? ,הוא ענה שאינו יודע על מה מדובר ויבדוק.הוא רשם לי ממי וששמח לשמוע ממני רק לא כך בנושא המדובר על החבר,ושלא מתאים לנו ההתנסחות,אני שראיתי שאינו מגיב כלל לנושא הפרידה עניתי חזרה שאין ממי ואין לנו ושאחרי המהלך של לעזוב את הקשרשעשה איני מעוניינת בכל קשר איתו.הוא ענה בכל זאת לאחר בדיקה עם חברו שלא הוא ביצע זאת.ואחרי המייל הזה,למחרת שלחתי את מה שרשמתי לך בהתחלה בנוגע לזה שאני מתכוונת לגשת לבנק הזרע.אני מרגישה שאם היה רוצה היה כבר עונה למייל הזהואולי ייתכן שבגלל המייל הקודם שלי בו אמרתי אין ממי ואין לנו שאיני רוצה כל קשר איתו הוא לא כתב ולא התייחס בכלל ..אני מרגישה שהיה צריך להודות על כך שאני מאפשרת אולי הזדמנות נוספת אבל מה שבאמת כואב לי שהוא כנראה מאז הפרידה באמת לא רוצה את הקשר ולחזור.ייתכן שעוד אשמע ממנו התייחסות למייל מחר-שבת אבל די ברור לי שהוא כנראה כבר לא מרגיש שמעונין לחזור ולא כואב או מפריע לו אחרת היה אומר כבר משהו אפילו במייל בקשר לחבר.אין לי כל כך שאלה ,רק רציתי לפרוק ולשתף אותך בהרגשתי ולשמוע דעתך.תודה וסליחה על המכתב הארוך..לילך

לילך
בנוסף...
11.06.2011 • 22:51

היום משגם לא השיב לי עדיין,כתבתי לו שמצער לראות שזו תגובתו שלאחר שלא חשבתי לתת הזדמנות שניה מפני שנפגעתי מהמהלך שלו לפני שבועיים,החלטתי כן לאפשר הזדמנות שניה וכך הוא בוחר ואם כך שיעשה כרצונו..עדיין לא קיבלתי תגובה גם למייל הזה ,אולי עוד לא ראה,בכל אופן לא אכתוב לו יותר כמובן.כואב לי לחשוב שאולי כבר הספיק להכיר מישהי שאיתה הוא מבלה עכשיו,שכבר נשכחתי...

ד"ר אורן חסון
לחשוב על מה שהרווחת
12.06.2011 • 01:11

לילך יקרה,
הצעתי לך את זה לא בגלל שהוא בן הזוג האידיאלי, אלא כדי שתהיי שלמה יותר עם הדרך שלך. עכשיו את יודעת טוב יותר.ואת לוקחת את זה למקום רחוק מדי, מתוך הפגיעה שלך. כי גם אם הוא מבלה עם אחרות, מה שאת לא באמת יודעת, זה לא אומר שהוא שכח. הוא זוכר את מה שהוא בוחר לזכור. ואולי, אם את חושבת ברצינות על האפשרות לחזור אליו לו היה רוצה מספיק, אולי את היא זו שלא זוכרת את הרע שהיה. זכרון הטוב בלבד עושה לך רע כי את חושבת על ההפסד, במקום לחשוב על מה שהרווחת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לילך
לחשוב על מה שהרווחת
12.06.2011 • 09:37

הבוקר קיבלתי ממנו מייל שאומר שחשב עלינו בשבת בעקבות המייל שליושאני חסרה לו,לא פירט משהו מעבר לכך.אני עניתי חזרה שגם אני מרגישה בחסרונו ושהייתי מציעה לדבר ,הדגשתי שמעבר לדברים שקשורים לזוגיות הנושא המשמעותי הוא גםבשלב זה נושא ילדים ושלא אוכל לחכות יותר מחודש אם נחזור.אני ממתינה לתגובתו.אני לא מתכוונת להפסיד בגללו את האפשרות של כניסה קרובה להריוןכמו שאמרת הוא לא הבן זוג האידיאלי.גם לא אמר מה חשב וכ"ו רק שלא קל לא ואני חסרה...יש אפשרות שמבנק הזרע יודיעו לי על התחלת טיפול בעוד יומיים-שלושהאשמח לדעתך/עצתך.

ד"ר אורן חסון
כשאת מתקדמת, והוא צריך להחליט
12.06.2011 • 21:44

לילך יקרה,
אלו הן החלטות שלך. עושה רושם שקבעת לך את לוח הזמנים שלך, ולא ברור בכלל אם יש למה לחכות. הוא מבין שאת מתקדמת הלאה, והכדור הוא במידה רבה במגרש שלו.

בברכה,
לילך
12.06.2011 • 23:51

שוחחנו הערב בטלפון,נגענו בכמה נקודות בקשר שהוא לא היה מרוצה מספיק מהן ושלי הפריעו כי הרגשתי שלא מקבל אותי כפי שאני ומנסה שאשתנה למרות שזה לא הטבע שלילדוגמא הענין עם המשפחה שלהם כמו שתיארתי בהודעתי המקורית אליך,לא מספיק מעורבת לא מספיק צוחקת ומדברת וכ"ו,זה היה בסיום השיחה וככה לא עשה הרגשה טובה.במהלך השיחה שהיתה עד לקטע שתיארתי בסה"כ חיוביתהסברתי איך אני רואה את הדברים לגבי העתיד הקרוב ולגבינו אם נחזור והוא הבין.הבין אבל היתה לו הסתייגות למה אני תוחמת את החזרה ביומיים(יום שלישי אני צריכה להתחיל טיפול),אמרתי שאני מצטערת אבל הפעם אלה הזמניםוזה שהצעתי שנחזור ולאחר חודש אם הכל יהיה בסדר והזוגיות תשתפר נתחיל לעבוד על ילד בעצמנו זו בסה"כ הצעה שלי שלבסוף נצליח וצריך לראות בזה הזדמנות אם הוא רוצה.הוא אמר בוודאי הייתי רוצה שזה יצליח,עם זאת יש לי ספקות לאור זה שלא הצלחנו בקשר עד כה ושיש דברים שאני אומרת שכך אני ולו הם יותר מפריעיםושמפריע לו הלו"ז לקבל החלטה בפרק זמן כה צר שחשב להיות עוד זמן מה עם עצמו לפני חזרה אפשרית לקשר על מנת לקבל תובנות כדבריו.האמת להגיד לך עפ"י כל הדברים שרשמתי שאמר לי כאן אני מרגישה שזה לא ילך איתו.אני רוצה שוב לתת הזדמנות וכל כך הייתי רוצה שזה יצליח אבל כשכך הוא מדבר קשה לי להאמין שגם אם נחזור לחודש הקרוב זה יעבוד,נראה שהוא אף פעם לא יצליח לקבל אותי כפי שאני במהות שלי.בסיכום השיחה קבענו שנדבר גם מחר ,כאשר אני ביום שלישי מתחילה בתהליך במידה ויגיד שלא רוצה שנחזור לנסות.שומרת על הלו"ז שלי כמו שאמרת.מה ההתרשמות שלך ד"ר חסון ממה שרשמתי?תודה על הליווי,לילך

לילך
13.06.2011 • 19:11

בנוסף,התקשר היום ,ואמר שהוא לא מרגיש שיכול לחזור כל כך מהר בהתראה קצרה.לא מרגיש שלם עם עצמו,הדד ליין קצר,לא שלא רוצה לתת צ'אנס רק שמבחינתו זה בזמן כל כך קצר ,צריך להיות עוד עם עצמו.היה רוצה להתייעץ עם יועצת זוגית,אותה אחת שהיינו אצלה בעבר ולא יכולה לפגוש אותו היום ,אם יוכל לתת לי תשובה מחר -שלישי עד הצהריים.אמרתי שאני מחר בערב צריכה להתחיל את הטיפול ואני לא יכולה להיות יויו ולחכות עד לדקה האחרונה.שיתן תשובה לכל המאוחר היום בלילה,אמר לי אני לא אשגע אותך ואת עצמי אני מרגיש לא שלם וכ"ו.בכיתי אחר כך מהאכזבה שהרגשתי,שמוותר על ההזדמנות שנתתי לו.אבל לא יכולתי לוותר ולתת רק לו כל הזמן לשחק בזמן איך שהוא רוצה,דחקתי אותו לפינה ,אני יודעת שאם באמת היה חשוב לו הוא לא היה מוותר ובוחר לנסותהרי הצעתי לנסות חודש ולראות לאחריו אם ממשיכים ומקימים משפחה יחד או לא.מאכזב,למרות שאני יודעת בתוכי שזה כנראה לא היה מצליח איתו,הוא לא יכול לקבל אותי כפי שאני.אודה לעזרתך/תגובתך.לילך

ד"ר אורן חסון
בהירות בשאלה מה את רוצה
14.06.2011 • 14:36

לילך יקרה,
אני חושב שאת די לא ברורה לעצמך עד כמה את רוצה אותו. במכיוון שכך, אם תראי שהוא רוצה אותך מאד, ולכן מוכן להפסיק להתלבט כבר עכשיו, זה אולי יהיה לך סימן מספיק חזק שיגרום לך לחשוב שאולי יש סיכוי שהוא ישנה בעצמו דברים. למענך, כי את חשובה לו. קחי את המחשבה הזו שלך כמדד להחלטות שלך אם לחכות לו עוד קצת או לא. נדמה לי שאם היו הדברים טובים יותר ביניכם קודם, ולו היית שלמה איתו יותר קודם, אולי היית מוכנה יותר לחכות עוד קצת. חשבי על זה עוד קצת כשאת מקבלת החלטות.

בברכה,
לילך
בהירות בשאלה מה את רוצה
14.06.2011 • 18:09

הוא לא רוצה אותי מאוד,אמר לי היום כששוחחנו שיש לו הרבה ספקות,לא כל כך מאמין בהצלחת הקשר,לא אהב את הדחיקה לפינה של לחזור היום,הצעתי שאם נחזור ביום יומיים הקרובים אדחה את הטיפול לחודש הבא ואתן לנו את החודש לבחון ביננו את הדברים ביחד.כששאלתי בתחילה אם אני דוחה את הטיפול לחודש הבא ללא האולטימטום של היום מתי בכוונתו לחזור על מנת לבדוק את הקשר אמר שבוע-שבועיים!!!אמרתי שלא מקובל עלי ואני מצפה ליומיים הקרובים לא מעבר לכך.קבענו שנדבר מאוחר יותר ואקבל תשובה סופית בנושא.מה אתה אומר?

לילך
בהירות בשאלה מה את רוצה-סיום.
14.06.2011 • 20:38

שוחחנו אמר שיחזור רק עוד שבוע ,שצריך עוד זמן לעצמו.אמרתי שזה לא רציני מצידו שאם מעריך את המאמץ והרצון ורוצה גםזה הזמן ביום יומיים הבאים לא מעבר לכך.אמר שרק עוד שבוע ושאעשה אם כך מה שאני רוצה,הבנתי ממנו שלא כל כך מאמין בהצלחה של הקשר,דיבר שוב על זה שאני לא מספיק זורמת ומדברת עם המשפחה המורחבת כשנפגשים,אמר לי שאני מגלה איכפתיות יותר לעצמי (למרות שהראיתי לו המון תשומת לב,ייעוץ,עשיתי הכל בבית בלי עזרתו כמעט לחלוטין),בסיכומו של דבר אמרתי שאני לא מוכנה לקבל את זה שהוא כל הזמן רוצה לשנות אותי שייתן לי להרגיש אני שדי כבר.שאלתי אם יחזור בשישי אמר שרק עוד שבוע ושצריך עוד זמן להיות לבדאמרתי שחבל שלא יודע להעריך את מה שדיברתי איתו מדם ליבי ושככה הוא יורק לי בפרצוף וסיימתי את השיחה.הגעתי הביתה והתחלתי בטיפול שאני צריכה.אםהיה רציני ורוצה היה בא לא בסופשבוע אלא עוד לפני אפילו ובטח לא היה רוצה עוד ועוד זמן לבד,הוא בעצמו אמר לי שיש לו הרבה ספקות בקשרוכשדיבר שוב על המשפחה ושאיכפת לי יותר מעצמי שזה הכי לא נכון,כבר הבנתי שהעסק אבוד זה לא משנה שננסה כי זה לא ישתנה לעולם ואהיה נתונה לחוסר שביעות רצון וסבל נפשי מתמיד ממנו.מה אתה אומר על הדברים שתיארתי ד"ר?לילך

לילך
בהירות בשאלה מה את רוצה-סיום.
14.06.2011 • 20:49

אגב,נפגשתי איתו אתמול בערב,ישבנו לשוחח קצת והרגשתי כאילו אני כמעט מתחננת להאיר את עיניו שייתן לנו הזדמנות,הוא היה נעים אלי אבל אמר שייתן תשובה היום. שאר הדברים שהיו היום כפי שרשמתי לך בהודעות מעלה.

ד"ר אורן חסון
פורום לזוגיות
15.06.2011 • 20:21

לילך יקרה,
נדמה לי שבתשובתי האחרונה הסברתי לך את כל מה שאני יכול במסגרת הזו של הפורום. אם תרצי יותר מזה, יש לעשות זאת באופן יסודי יותר, שזה אומר בפגישות אישיות.

בברכה,
לילך
פורום לזוגיות
15.06.2011 • 21:59

כרגע לא,תודה על הליווי,אני כן יודעת שהוא לא מה שאני צריכה אף על פי שזה מאכזב,הוא אכן הוכיח זאת בהתנהלות שלו..המשכתי לכיוון של בנק הזרע ,התחלתי כבר טיפול.לילך