קשיים בזוגיות: תקשורת ופתרונות

תאריך פנייה: 09.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מוני
האם זה באמת משבר?
09.06.2011 • 15:38

שלום
אנו בשנות 40 מתקדמות לא חסר דבר חיים באמצע אבל אין בנינו משותף כלומר אני צבע שחור היא לבן למדתי לחיות עים זה מתאים את עצמי אליה לא חושב שזה נקודה לפירוק שוטפות משפחתית אין מריבות ,ויקוחים,משדרים הכול בסדר.הנקודה שאנני יכול לעבור עליה סקס פעם אחרונה לפני חצי שנה וגם שהיה ,היה סקס קונבציונלי לא נהנה דיברנו והיצעתי יעוץ מקצועי התשובה היתה אין צורך נפתור את זה לבד...מה לעשות לא התקיים .לפני יום באה לי ביצאה ראיתי את ה SMS .SMS שהיה לפני 3חודשים ומאז עשתה ברוגז מבלי שאני יודע על מה ,נכון יש SMS בין קבוצה קטנה במסגרת עבודה גברים ונשים כאשר מעולם לא נפגשנו מחוץ למסגרת עבודה ותוכן הSMS זה שבת שלום ,חג שמח,מה נישמע ,הסעה לא הגיע עדיין .ואין מעבר לזה דבר (כולם נשואים באושר)כך שאין בכלל כיוון אשתי מתעקשת לא לקבל את תשובתי וממש לא רוצה להכניס את הקבוצה לסרט הזה.ממש ממש לא רוצה לפרק שותפות מה עושים ? מקווה שהצלחתי להעביר את מצוקתי

ד"ר אורן חסון
שלושה חודשים בבטן
10.06.2011 • 11:15

מוני יקר,
עושה רושם שאתם לא מסתדרים לבד, אם כך. אם לקח לה שלושה חודשים לומר לך שראתה SMS בעייתי, זה אומר שהיא חוששת שלא תקשיב לה כשהיא אומרת לך משהו חשוב. הצע לה ללכת ליעוץ זוגי כדי להעלות את הנושאים הללו, כי הם הורסים לכם. יש לכם קשיים בתקשורת מסיבות שונות, וחבל שלא לשפר את זה. והצג לה זאת כך שיהיה לה קל יותר לקבל, כלומר, שאולי אם תשמע את הדברים ממישהו מקצועי, ואחרת, אולי תבין שיש לך בעיה. אתה רוצה לנסות ולשקול ולבחון גם את הנקודה הזו. כלומר, אם תציג זאת כנכונות שלך לבדוק את עצמך, אולי יהיה לה קל יותר לקבל זאת. ואתה יכול לשקול להציע יעוץ זוגי אצל מי שהוא גם מטפל מיני, מבלי להעלות את הנושא המיני במפורש בהתחלה, אם זה מרתיע אותה, כדי שתוכלו להגיע בהמשך גם לנושא הזה אצל אותו איש מקצוע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083