לא מגיע לך זוגיות כזו
נטע
חבר שבוגד?/:
⌄
אני בת 18 נימצאת במערכת יחסים עם בחורבן 22 כבר שנה וחציבתקופה האחרונה הוא מיתרחק ממני בקושי מדבר בקושי באהחיי המין שלנו נוראים לא זוכרת בכלל מתי פעם אחרונה היה מגעאני אוהבת אותו מאןד ומפחדת שיעזוב אותי אבל מצד שני אני רוצה שיראה שאני לא פריאראית והוא לא יכול לבוא מתי שבא לו ולהמציא לי כל מני סיפורים אני כל כך מבולבלת יש תקופות שאנחנו לא מדברים כמה ימיםאני תמיד מעירה לו על זה והוא ממציא תרוצים ואני למרות שאני יודעת שזה לא נכוןאני משכנעת את עצמי שזה כן נכון להרגיע את עצמי שאלתי אותו אם בוגד והוא טוען שלא אבל הרבה מראה לי שכן ואני מישתגעתאני חייבת לציין שהוא הראשון שלימה לעשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ד"ר אורן חסון
מגיע לך
⌄
נטע יקרה,
נדמה לי שהדבר הראשון שאת צריכה לומר לעצמך הוא שלא מגיעה לך זוגיות שכזו. מגיע לך הרבה יותר. הדבר השני הוא שאולי לא כדאי להילחם על זוגיות שאינה מוצלחת. והשלישי – שאם כך, אולי עדיף להמשיך הלאה.אני מבין את הכאב, כי את מאד אוהבת אותו. אבל לא תמיד האהבה מנצחת. לפעמים האהבה יכולה לגרום לסבל, ואז את צריכה קודם כל להתגבר על האהבה. למענך. כדי שתוכלי לאהוב גם את עצמך, כי מגיע לך שתאהבי אותך יותר. ומגיע לך שבן זוגך יאהב אותך יותר מכפי שאוהב אותך ודואג לך החבר הנוכחי שלך.