גרושה: מה עושים?

תאריך פנייה: 11.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יניב
גירושים בהפתעה
11.06.2011 • 16:12

אני ואשתי נשואים מזה תשע שנים יש לנו 2 בנים מקסימים.לפני כחודש אישתי זרקה לי פצצה בפנים וטענה כי היא כבר זמן ממושך לא אוהבת אותי, לציין כי כמו כל זוג נשוי היו לנו תקופות יפות ופחות יפות ביחד , ביקשתי ממנה ללכת לטיפול זוגי אך היא מסרבת בכל תוקף , הסברתי לה שכרגע לא טוב לה והלוואי וידעתי למה אבל הדגש על כרגע וכל עוד זה תלוי בנו וברצון שלנו התקופה הזאת תעבור וחבל לפרק את החבילה בגלל שהרגש שלה כרגע חסום אך שום דבר היא לא רוצה . היא כל הזמן מדברת איתי על גירושים , אין לי ספק שאני באמת אוהב אותה ואני לא רוצה לפרק את החבילה אך היום אני עומד כאשר היא לא משאירה לי ברירה וכל מה שנותר לי זה לראות איך מפרקים את החבילה עם כמה שפחות סבל לשני הצדדים ובמיוחד לילדים המקסימים שלי .היא טוענת שאין לה שום גורם שלישי שמעורב בסיפור ומה שחסר לה זאת אהבה שהיא לא יכולה לקבל ממני...לציין כי כל הסובבים אותה נגד המהלך שהיא הולכת אך היא נכושה מאד לסיים את הסיפור בנינו.השאלה שלי האם אני יכול להגיד שזהו , עשיתי הכל בשביל להשאיר את המשפחה ופשוט לתת לה ללכת ?

ד"ר אורן חסון
פניה לגבר שאשתו החליטה להתגרש
12.06.2011 • 01:12

יניב יקר,
לפני מספר שבועות כתבתי מאמר ב-Ynet, שהכותרת שאני נתתי לו היתה "פניה לגבר שאשתו החליטה להתגרש ממנו". הכותרת שונתה על ידי המערכת, זה קורה.אנא מצא את המאמר וקרא אותו, הוא יכול להיות מאד חשוב לך:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4064049,00.html

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083