טיפול אישי: המלצות לנשים
r
בעיה כואבת
⌄
דר חסון שלום
אני בת 38 נשואה 16 שנה +2,המצב הוא כזה...לפני שנה וחצי גיליתי בפייסבוק את אהבת נעוריי.חידשנו קשר(הוא גם נשוי+3)ניהלנו קשר טלפוני+מפגשים יזומים.באחד מהמפגשים התנשקנו הייתי מאוד נרגשת והאהבה אליו חזרה,כנראה שרק נרדמה לה ל20 שנה.הייתי מצפה ממנו כל יום לטלפון ואם הוא לא היה מתקשרהייתי עצובה מאוד...בקשר הטלפוני הוא הבהיר לי שאנחנו נשואים ולא יקרה כלוםאך הוא יצר קשר בקשתי ממנו לבוא ישבנו באוטו שלו ואז הוא שאל אותי אם אני אבקש נשיקה תספרי לאשתי?אמרתי לו לא...וזה קרה.אני מאוהבת בו עד עמקינשמתי.שאלתי אותו אם הוא מצטער על הנשיקה והוא אמר שלא והוא דווקא נהנהכל התנודות בקשר גרמו לי למתחים נפשיים ותנודות קיצוניות במצב הרוח...לאחר שלושה חודשים הוא עבד באזור שלי והוא יזם שוב מפגש שבו שוב התנשקנו.הקשר הלא יציב והלא החלטי מצידו גרם לי לחשוף את הסיפור בפני אישתו(ברמזים)הוא נשבר וסיפר לה...היא החזירה לי הודעה דרך הפייס שהיא יודעת מי אני ומה אני...וכתבה לי אל תשלי את עצמך צאי מהאובססיה...החזרתי לה תגובות כי זה פגע בכבודי חשפתי בפניה כל מה שלא העלתי בדעתי שהוא יספר לה.....הוא מאוד כעס וכתב לי מעולם לא הייתה אלייך אהבה מאוד נפגעתי.אני אובססיבית כלפיו נזכרת בעבר שגם אז באה הפרידה מיוזמתו .ושוב הוא הופיע אחרי שנתיים ושוב הוא התקשר אליי שהיינו שנינו ממש לםני חתונה הוא עם אשתו ואני עם בעלי..מעולם לא הבנתי אותו חוץ מהעובדה שהייתי נותנת לו את חיי,אני בתקופה מאוד לחוצה לפני מעבר דירה לפני בר מצווה לילד..אני ממש על הקצה בדיכאון ובוכה..נזכרת בעבר ואולי יש עוד תקווה שהוא יופיע שוב אני על הקצה ומרגישה שאני לפני נפילה...(בעבר בגיל 18 חשבתי להתאבד בגללו כל תקופת השרות כזה חלף הוא הופיע שוב....זקוקה לעזרה דחופה אני לא מתפקדת חוששת לפנות לרופא המרפאה שלי היא קיבוצית לא רוצה שהסיפור יחשף...אני בקושי מתפקדת אני אוהבת אותו ורוצה אותו לידי קשה לי שחשפתי אותו לאישתו אך הרגשתי מושפלת שאחרי הנשיקות והכל הוא אמר שהוא לא יעזוב את אישתו בגללי...ובעבר אמר שהוא לא אוהב אותה והוא רק בגלל הבנות שומר על התא המשפחתי....אני לא יכולה ....תודה לך.
ד"ר אורן חסון
מקום פחות "קיבוצי"
⌄
rיקרה,
אז אל תפני לרופא המרפאה. לכי לטיפול אישי בנפרד, ובמקום שיהיה פחות "קיבוצי".וקראי גם את המאמר שלי על מלכודת הדבש של הגבר הנשוי. כי מבלי לרצות בכך, נדמה לי שזה מה שקיבלת:http://www.articles.co.il/article/89395
r
מקום פחות "קיבוצי"
⌄
תודה רבה.