טיפול מיני: מה עושים?

תאריך פנייה: 13.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עצובה
בעייה באינטימיות
13.06.2011 • 21:24

שלום
לד"ר חסון,אני נשואה כמעט שנתיים. אני בגיל 36 ובעלי בגיל 44. בשנה האחרונה לנישואין אנחנו מקיימים יחסים פחות ופחות (שזה לא תורם לתכנית והרצון של להביא ילדים) וזה מפחיד כי - עוד מעט זה יהיה כמעט ולא בכלל... אני מאוד עצובה מזה. מרגישה שבעלי אבד עניין וחשק. ניסתי לדבר איתו על זה, והשיחה הפכה מהר מאוד למריבה שבה כל אחד האשים את האחר. לטענתו, אנחנו תופסים סקס באופן שונה מאוד וכנראה שהתפיסה גרמה הפכה לפער גדול מידי... מסתבר שהסקס אף פעם לא היה מדהים והפער רק הלך וגדל, עד כדי כך שהוא מאבד זקפה ברגע הכי אינטימי. (אז גלשתי באינטרנט, קראתי, חקרתי ולמדתי על טיפים איך לענג וניסתי לגוון, והאמן לי, זו היתה עבודה לא קלה, הכל כדי להציל את המצב וגם זה לא עזר). אני כבר לא נהנת לקיים יחסים איתו כי אני במתח היסטרי - האם יעמוד לא או לא? האם הוא יהיה בעניין? איך יהיה?מה יהיה? אני אובדת עצות. לא יודעת איך להתמודד עם הדבר הזה. הצעתי שנלך לטיפול והוא לא מסכים בשום אופן. אני מרגישה לבד. ביחד ולגמרי לבד... האם יש לך עיצה? כל שהיא?

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
14.06.2011 • 14:43

עצובה יקרה,
מה שאת מתארת, הוא מקרה קלאסי לטיפול מיני. גם אם הוא לא רוצה ללכת לטיפול, לכי למפגש או שניים לבדך עם מטפל/ת מיני/ת, כדי לדבר על הפרטים ולקבל קצה חוט. חפשי מטפל באזור מגורייך באתר של איט"ם, האגודה הישראלית לטיפול מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083