הטרדה ופלילים - עזרה ותמיכה

תאריך פנייה: 11.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיטל
רוצה להמשיך הלאה!
12.06.2011 • 00:59

היי ד"ר!מבקשת לקבל עצה/המלצה או אפילו לכוון אותי לצאת ממה שאני נמצאת בו כרגע..אני בחורה בת 24, עם תואר ראשון כבר ומתכננת על תואר שני בתחום העסקים, שואפת קדימה, אוהבת את החיים!! חולה על אתגרים, מלאה באינרגיות!! אבל, מרגישה שבן זוגי לוקח לי את כל האינרגיות ואת השאיפות! זה בחור שאני יצאתי אתו לראשונה כבר בגיל 18, הוריי לא מעוניינים שאהיה איתו בקשר, ומאז אנחנו באון ואוף בקשר הזה, נפרדים שנה וחוזרים ושוב... בחור שבקושי מתייצב בחייו, בן 25 , עד עכשיו לא הספיק לעשות כלום, חוץ מלעבוד עם אביו בעסק חדש שגם לא רואה שהוא לוקח אחריות כמו שאיש עסקים רציני עושה..לפני חודשיים נתן לי מכות.. לצערי הרב.. הוא הפגין תמיד התנהגות אלימה, אבל אף פעם לא כזו, וכל זה בגלל שקר קטן!!! חושד שאני בוגדת בו!! דבר שבחיים לא עשיתי ולא אעשה!! ומאז המכות, אני לא סובלת אותו, יש לי רגשות מעורבים, אני נורא מתוסכלת, כיום הוא רק מאיים, מדבר וצועק ולא מניח לי להמשיך הלאה בחיי!!! לא מקבל את זה שאני לא מוכנה להיות איתו יותר.. אני מרגישה נורא מאויימת.. איך אני יכולה להרחיק אותו ממני?!?! אני בדיכאון, לא יוצאת מהבית, בקושי.. רק לעבודה! בבקשה עזרתך או אפילו המלצה/עצה!תודה מראש

ד"ר אורן חסון
הטרדה ופלילים
12.06.2011 • 21:47

מיטל יקרה,
לפעמים קורה שההורים צודקים. אבל עכשיו זה כבר לא שאלה של החלטה, אלא שאלה של הטרדה ופלילים. החלטת להיפרד ממנו, את לא סובלת אותו, את רוצה להתרחק ממנו, אז את ההחלטה שלך החלטת. ערבי את המשפחה שלך אם את צריכה, כדי לקבל עזרה ותמיכה. גם אם כעסו עליך בעבר, את זקוקה להם, או לחברים חזקים שישמרו עליך. הימנעי ממנו, אל תעני לטלפונים ואל תיגררי לשיחות. ואם זה לא מספיק, טלפני למשטרה והגישי תלונה אם צריך, וצו הרחקה אם את מרגישה מאויימת.ראי גם קווי חרום באתר שלי, למקרים דחופים:http://www.orenhasson.com/help.asp

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083