הריון בלי רצונו? מה עושים?
מיכל
איך לספר לבעל על הריון שלא רוצה
⌄
אני בחורה בת 32.5 נשואה 9 שנים יש לנו בן ב7.5 ובת בת 2.5 שבאה לעלום לאחר שלוש הפלות רצופות לאחר ברירור ובדיקות ארוכות נכנסתי בה להריון תקין .אני רוצה ילד נוסף כבר מזמן בשל הפער בין 2 הילדים , הגיל שלי , ומי יודע מה אני עוד צריכה לעבור .חודש שעבר הוצאתי את ההתקין וסיפרתי לבעלי שטויות שהוצאתי כי הרופא אמר וכאלו . ואז שאל פעמיים אם אני עם אמצעים לא חיכה לתשובה שלי ואמר שלא יהיו טעיות .אני חופרת לו כבר 3 חודשים וזה לא מוביל לשום מקום . אמר נדבר עוד שנתיים אני לא רוצה לחכות . אני אומרת לו שאף פעם לא אמרתי לו מה לעשות , לא בקשתי כלום כל נטל הבית עליי הוא חוץ מללמוד ולעבוד לא שותף לעבודות וטיפול בילדים לכן אין לי מושג למה מתנגד כול כך ( מבחינה כלכלית אנחנו בסדר )אני לא יודעת אם עכשיו אני בהריון אבל סביר להניח שזה יקרה מתישהו אני שוברת את הראש איך לספר מה תיהיה תגובתואשמח ליעוץ
ד"ר אורן חסון
האם להכנס להריון מבלי שהוא רוצה?
⌄
מיכל יקרה,
מאד לא מומלץ לעשות את מה שאת רוצה לעשות. מאד לא. וכנראה שאת לא יודעת איך לומר כדי שלא יגיב כפי שאת חוששת שיגיב. כך שתצטרכי לקחת בחשבון שהוא יגיב כפי שאת חוששת שיגיב.פרט לכך, אני ממליץ לך לקרוא אתהטיפ השבועי שלי, מתאריך 9.1.2011, שכותרתו "אני רוצה עוד ילד, הוא לא. מה עושים?"