פרידה או ייעוץ זוגי?

תאריך פנייה: 12.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סובלת מאהבה
נשואה מאוהבת בנשוי
12.06.2011 • 11:11

אני נשואה +2, וכבר כמה שנים אני מחפשת סקס מחוץ לבית בעקבות תיסכול מיני. בעלי נכה וזה משפיע מאוד לרע על חיי המין שלנו. לפני בערך חצי שנה פגשתי גבר נשוי ואנחנו מאהבים, או יזיזים יותר נכון. הבעיה שלי היא שאני מתאהבת בגבר הזה, וחושבת עליו כל הזמן. אני מפנטזת על איך זה היה להיות אישתו, ורק עם מאמץ גדול אני מצליחה לא להתקשר אליו כל יום. יש לנו קשר מאוד טוב. כואב לי לחשוב שהוא נהנה מנשים אחרות, וכואב לי לחשוב שהן נהנות ממנו. אני מרגישה שהוא הגבר שהייתי צריכה להיות איתו.בשנים האחרונות העליתי את הרעיון - בשיחות עם בעלי - להתגרש, אבל כל פעם ירדתי מזה. בעלי הוא גבר טוב, בעל סביר, אבא מדהים, ואנחנו חברים טובים. אבל כשפגשתי את הגבר שעליו אני מדברת, הבנתי מה פיספסתי, או למה חיכיתי - קשה לי להסביר. אני די בטוחה שהגבר לא מרגיש ככה כלפיי, אבל טוב לו וכיף לו להמשיך להיפגש. לא נשמע לי שהוא מאוד מרוצה מהחיים עם אישתו אבל ממש לא נראה לי שהוא רוצה לצאת מהנישואים. יש לו 3 ילדים איתה והוא אוהב את החיים, ובטח לא בא לו לקלקל אותם. מצד אחד אני רוצה להמשיך איתו, מצד שני המחשבות עליו רודפות אותי כל הזמן ואני תוהה אם אולי זה לא בריא להיות בקשר עם מישהו שכל כך, כל כך בא לי עליו.

ד"ר אורן חסון
לגלות את עצמכם מחדש?
12.06.2011 • 21:51

סובלת יקרה,
אם הנישואים שלך לא טובים, ואת רוצה להתגרש, עשי זאת. במצב הנוכחי את על חבית אבק שריפה. אנא קראי גם את המאמר שלי על הנזק של הבגידות שאינן מתגלות:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3999934,00.htmlובכל מקרה, עושה רושם שלהתחיל מחדש כדאי עם גבר פנוי. לא חושבת?ואם את שוקלת להישאר במסגרת הנישואים שלך, ואת עדיין אוהבת אותו, אולי כדאי שתלכו ליעוץ מיני, לפני שתחליטי על פרידה. אולי תגלו אפשרויות שלא חשבתם עליהן קודם, ואולי גם תגלו את עצמכם מחדש. היו דברים מעולם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083