ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 131
-
זוגיות במשבר
שלום, אני נמצאת בזוגיות כבת שלוש שנים ואף קבענו מועד לנישואין בעוד כחודשיים.שנינו מתחילים פרק ב' הוא ואני גרושים עם ילדים מכל צד.לאורך כל הזוגיות היו עלייות ...
-
בגידה של הבעל
שלום, אני בת 26 נשואה 3 שנים+1 וילד בדרך. לפני חצי שנה גיליתי שבעלי בגד בי במשך 3 חוד' עם מישהי ממקום העבודה שלו. הגילוי היה מצידה כי היא התאהבה בו והוא החלי...
-
רגשות למישהי אחרת
היי ,אני יוצאת עם מישהו כחודשיים..זה דיי טרי , אבל מתוך השיחות עלה הנושא של קשרים מהעבר וכו.. ואני הבנתי שיש מישהי שהוא עדיין דיי אוהב..פתאום זה ערער את מקומ...
-
טעויות בדיעבד
אני בחורה בת 27 אפשר לומר קצת סגורה בתחילת קשרים ולוקח לי הרבה יותר זמן מהממוצע עד שאני נפתחת מבחינה מינית (חודש וחצי (פגישה עשירית..) רק מגיעה לבית של הבחור...
-
חייבת ייעוץ דחוף !!
שלום, אני בת 21 ויש לי חבר בן 29, אנחנו כבר שנתיים וחצי ביחד ואני לא יודעת מה עובר עליי.. אבל אני פשוט חייבת עזרה.אני הבן אדם הכי מאושר בעולם.. תמיד שמחה, צו...
-
על סף גירושין. זקוקה לייעוץ
שלום אני בת 36, נשואה 4 שנים ואמא לילדה בת שנה ועשרה חודשים. בעלי ואני מכירים ויוצאים כבר 14 שנה.הבעיה העיקרית היא שכל השבוע אני לבד בבית עם בתי(מאחר והוצאתי...
-
צריכה דעה..
ד"ר שלום,הכרתי לפני כשבוע בחור(נפגשנו פעמיים), התקשורת בייננו הייתה טובה,רק המשיכה לא הייתה הדדית(אני לא נמשכתי אליו..),אתמול הייתה לנו שיחה לא נעימה שבה התב...
-
מה עושים?
שלום, אני בת 25 ובדיוק בסוף החודש אני חוגגת עם החבר שלי שנה.בעיקרון החבר שלי רצה שניפרד לפני שבוע וקצת והוא חזר בו כי היה כואב מאוד לשנינו בכינו המון.הוא רצה...
-
זכרונות מהעבר
שלום, אני סטודנטית בת 23 וזה כבר שלוש שנים שאני נמצאת בזוגיות עם גבר (בן 24) מקסים שמאוד אוהב, מפרגן ומעריך אותי. ללא ספק בחור מדהים. למרות זאת מערכת היחסים ...
-
זוגיות ללא אהבה קושי בקבלת החלטה
שלום ד"ר אורן חסון:יש לי בעיה רצינית מאוד מלווה בתסכול אמיתי רציני, אני בן 30 ואני נמצא בזוגיות 3 שנים בת זוגתי בת 32 העניין הוא שאין בקשר שלנו אהבה עוד מהיו...
-
יעוץ תודה
אני אשה דתית ולא מצאתי אתר שניתן לכתוב בו בפתיחות כזו אז... קודם תודה. אני מורה בהכשרתי ועוד לא עסקתי בזה עד כה(בת32) עברתי לעבודה חדשה שכוללת מגורים ידעתי ש...
-
אבל
אורן שלום אני מבולבלת ואשמח לעצה כנה.הכרתי מישהו ובדייט ה1 התיחסתי לא יפה אליו בכלל .נותק ההקשרהבנתי את טעותי .שמעתי שאמו נפטרה ונסעתי לאחר חודש לאזכרה.באזכר...
-
חבר קוקסינל?
שלום רב. אני וחבר שלי אוהבים מאוד אך חווים לא מעט משברים ביחסים שלנו, בעיקר מזה ששנינו נוטים לחשוב הרבה ולהיכנס לסרטים מכל מיני דברים קטנים.לפני כמה ימים הוא...
-
אובססיביות
שלום ד"ר,מה עושים כשרק מתחילים להכיר אבל זה לא עובד כי הצד השני לא מעוניין ובכל זאת לא מפסיקים להיות אובססיביים. אני לא מצליחה להשתחרר מהמחשבות עליו ומייחלת ...
-
אהבה ללא יחסים
שלום ד"ר חסון,אני בן 18 וחצי, ויש לי חברה בת 18.אנחנו יחד כבר קרוב לשנה ועוד לא קיימנו יחסי מין.חודשים רבים אנחנו עושים את זה "על יבש" ומספקים אחד את השנייהב...
-
חברות
שלום ד"ר חסון,האם לדעתך יכולה להיות חברות בין גבר לאשה לאחר שהיה בינהם בעבר רומן קצרצר והיום הם במערכת יחסים אחרת,נשואים שניהם עם ילדים ולא אחד עם השני ועדיי...
-
מיואש
תודה על התשובה היכן פונים ליעוץ פרטני אני מרגיש שאני עושה טעות כאשר אני מנסה להשתמש בילדים בכדי שישנו את המצב הם כמובן לא מקבלים את ההחלטה וחושבים שזה עניין ...
-
בגידה כלכלית ונפשית
לפני שנה וחצי גיליתי כי בעלי הימר בסכומים נכבדים מאוד מאחורי גבי במשך שנים (4 מתוך 7 שנות נישואין) ושאנחנו בחובות אדירים. הוא שיקר ורימה אותי, גנב כספים למרו...
-
מפחדת כל כך
שלום לד"ר חסון,אני בת 24, לאחרונה נפרדתי מחבר שהייתי איתו מגיל 19 לאחר שהגעתי להבנה שאני לא חיה איתו את החיים שהייתי רוצה לחיות, נפגעתי ממנו מהרבה דברים ובאו...
-
לדבר על זה או לאגור?
אורן שלום,אני והחבר שלי ביחד שנה וחצי, אני בת 31 והוא צעיר ממני בשנתיים. אנחנו מאורסים. אני מתחילת הקשר מרגישה שהוא בוהה בנוכחותי בבחורות אחרות-נניח חודש אחר...
-
קשר ללא מגע
לפני מספר חודשים התחלתי קשר טלפוני עם מישהי ששירתה איתי יחד ביחידה.במשך השנתיים שהיא שירתה לא היה בינינו כלום, בקושי ראיתי אותה וכשראיתי אותה אף פעם לא יצא ל...
-
רע לי בבקשה תיעצו לי מה לעשות
שלום שמי לא חשוב כרגע,אני נמצאת בעייה רצינית ומעיקה אני בת 23 יש לי חבר כבר שנה וחצי ואני לא מרגישה שלמה שאני איתו מכמה סיבות,הוא לא מחזיר לי חום ואהבה הוא ל...
-
מה עושים?
אני נשואה 6 שנים פלוס 3 ילדים מתוקיםבתקופה האחרונה, לא מעניין את בעלי שום דברהוא קם, הולך לעבודה, אוכל, מסדר קצת את הבית, הולך ללימודים ולישוןאין שיחות, אין ...
-
משבר גיל המעבר?
שלום לפני שבוע חרב עולמי בעלי הודיע לי ולילדים שהוא עוזב את הבית לטובת אישה שהיתה אהבת נעורים מה עושים עם זה זה נשמע כפנטזיה מטופשת כשהחיי נשואים שלנו היו טו...
-
משבר
שלום אני גבר נשוי בן 38 עם שתי בנות בנות 12 ו8 אישתי הגיעה להחלטה שהיא רוצה להתגרש היא לא מרגישה שום רגש עלפי ואבד לה הניצוץ אני חושד שהיא בגדה בי כי אני לא ...
-
העדר יחסי מין
שלום, אני ובת זוגתי בשלוש השנין האחרונות נישאים בעוד שלושה חודשים,אנו לא מרבים לקיים יחסי מין(אחת לשבועיים שלושה) ועושה הרושם שלא לה זה מפריע ולא לי...מה שכן...
-
בעיות בנישואין
אנחנו זוג צעיר, נשוי כ10 חודשים. אני בן 29 ואשתי בת 27. אנחנו לא מפסיקים לריב ומבלים כמעט כל ערב בשתיקה ארוכה ורועמת. אני כבר לא יודע עד כמה אני אותה והקשר ב...
-
חדש מול ישן
שלום לך דר'כתבתי בעבר על פרידה מחברה במערכת יחסים של 3וחצי שנים.....אנחנו פרודים מעל לחצי שנה והסטטוס אפשר לומר לאט לאט הופך להיות במובן החיובי יותר מכיוון ש...
-
משברון בזוגיות
שלום רב, אני בת 21 חבר שלי בן 23, אנחנו ביחד חצי שנה ואני הקשר הרציני הראשון שלו.שמתי לב בתקופה האחרונה שהוא נותן לי פחות יחס שיש אווירת מתח באוויר התחלנו לר...
-
בעיות זוגיות
היי רציתי לשאול משהו.אני נשואה חמש שנים ולא מרגישה קשר לבעלי.תמיד הוא היה סוס עבודה גם בהיותו שכיר וגם כרגע בהיותו עצמאי.אין לו שעות בהן הוא מקדיש למשפחה ובע...
-
מחפשת צומת לב
שלום. .ד"ר יש לי קצת בעיה שמאוד מפריעה לי ..אני וחבר שלי בת 20 ..וחבר שלי בן 27, אנחנו כבר יחד שנה..ונפגשים רק בסופי שבוע.העינין הוא שכשאני יוצאת מהבית,סידור...
-
..?
שלום, אני וחבר שלי כבר חצי שנה ביחד ,ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ,אבל כשאנחנו רבים ,אפ אחד מאיתנו לא מוכן להתפשר ואז המריבה מתפתחת למריבה ממש גדולה ,ואפיל...
-
חבר שלי לא מרגיש מוכן נפשית לחתונה
שלום. ..אני בת 26 וחבר שלי בן 24אנחנו יוצאים כבר 11 חודשים ומאוד אוהבים וטוב לנו ביחדאנחנו כל יום ביחד ישנים ביחד אבל גרים בנפרד.אני מאוד רוצה להתקדם כבר למע...
-
פגיעה באמון
קודם כל אני רוצה להסביר את מצב הזוגיות שלנו לפני המקרה הייתה לנו את הזוגיות הכי מושלמת שיכולה להיות מכל הבחינות.היה בניינו המון.הבנה , הקשבה ,שותפות , כנות ,...
-
מאהבה לידידות.
שלום. קוראים לי נילי ,גרושה בת שלושים ושש פלוס ילדה בת עשר,ואשמח לעצה טובה והכוונה בנוגע לקשר מסויים שאני מצויה בו.לפני כשנה וחצי הכרתי גבר בן ארבעים ושתיים ...
-
הסתרת כספים,שקרים,תככנויות
שלום שמי לוסי בת 35 נשואה 10 שנים ואם ל4 ילדים קטנים.כשהוריי התגרשו בהיותי בת 6 אני הבטחתי לעצמי שאני לא אכנס למערכת יחסים שהיתה להוריי.כבור שנים התחתנתי ולצ...
-
נטייה
אנ כבן 30בעבר הייתה לי נטייה למציצנות. יום אחד "לקחתי את עצמי בידיים" וכיום אני רחוק מזה. וככל שאני מתרחק, אני מתבייש ומתקשה להאמין למי שהייתי. מה שמוזר לי ה...
-
בחורה ממשפחה בעייתית
אנחנו מכירים כבר הרבה שנים, אוהבים, והולכים להתחתן בקרוב, ופתאום התחלתי לפחד מזה שהיא באה ממשפחה בעייתית מאוד (הורים גרושים, המון דראמות, בעיות כלכליות, מחלה...
-
התלבטויות
אני נשואה שנתיים. עברתי לאזור השרון מי"ם בעקבות בעלי. ההסתגלות קשה לי מיום ליום ובמיוחד מאז לידת בתי לפני כ 3 וחצי חודשים. אני מרגישה חזק בלבי שנכון יהיה לגד...
-
פגעת בול!
אני מפחד מדחייה הרבה שנים כבר שחושבים על זה. אני ינסה להתגבר נראה מה יהיה. באמת כל עולמי סבב סביב הפין שלי וגודלו..נקווה לשיפור. נראה לי שאני גם יתרחק מהידיד...