כעסים וזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 07.04.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
פרח
בעיות זוגיות
07.04.2011 • 11:09

היי רציתי לשאול משהו.אני נשואה חמש שנים ולא מרגישה קשר לבעלי.תמיד הוא היה סוס עבודה גם בהיותו שכיר וגם כרגע בהיותו עצמאי.אין לו שעות בהן הוא מקדיש למשפחה ובעיקר לי.כל היום הוא סביב העבודה .בערב הוא חוזר מאוד מאוחר אחרי 2 בלילה הגעתי למצב שאין לי בעל ואני מרגישה שאני גרושה.גם לגבי הילדים במקרים מסויימים הוא צריך לשמור עליהם סה"כ שעה ועושה לי את המוות על השעה הזו.יש לציין שאני אישה עובדת אבל אני לא עוזרת לו עם העסק בכלל כי אני מגיעה גמורה מהעבודה וכמו כל אישה יש לי מלא דברים לעשות בבית. בשורה התחתונה אני לא אוהבת אותו והוא גם מדבר אליי בצורה מאוד פוגענית..האם להתגרש?? יש לציין שהילדים אוהבים אותו מאוד אבל לי אין קשר אליו

ד"ר אורן חסון
כעסים...
08.04.2011 • 10:12

פרח יקרה,
האם את לא אוהבת אותו כי הכעס הצטבר? האם לפעמים קורה שאת כן אוהבת אותו ויש רגעים טובים? – כי כאשר מצטברים כעסים אכן קשה להרגיש את האהבה, גם אם היא שם.אני גם שומע קצת מסר כפול במכתב שלך, כי מצד אחד את כותבת שהוא עושה לך את המוות על שעה "במקרים מסויימים" שהוא צריך "לשמור" על הילדים, ומצד שני "הילדים אוהבים אותו מאד אבל לי אין קשר אליו" שאומר שלהם יש. זה מעיד בעיני, אולי יותר מכל, על כך שאולי את גם קצת מקצינה את התמונה, ומסתירה את הכעסים שלך. כתבת על חוסר תקשורת ועל אכזבה, ולא על כעס. הוא שם.אתם זקוקים ליעוץ זוגי. אני עדיין לא משוכנע שאת לא אוהבת אותו. אני גם לא יודע אם כאשר הוא בבית טוב לו שם. אני לא בטוח. נראה לי שזו צריכה להיות עבודה של שניכם ליצור את התקשורת הזו באופן שיהיה נעים לשניכם, וזה לא קורה. לכן, עוד לפני גרושים, הייתי מבקש ממך ללכת ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083