ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 133
-
מחשבות משונות על הידיד הכי טוב
שלום. .אני אשמח אם תעזור לי במשהו..אני בת 20 חבר שלי בן 27,אנחנו נמצאים כבר בקשר שנהבתחילת הקשר היו המון לבטים -מהצד שלו ...מכוון הפרש הגילאים בינינו,אבל הוא...
-
האקס ניצל אותי כדי לשכוח אחרת
שבת שלום. חייבת עצה מקצועית. לפני כמה חודשים נפרדתי מהאקס על רקע בגישה שלו. היה לנו אהבה באמת גדולה שבחיים לא אהבתי ככה, וגם אצלו היה. היינו שנה ביחד. אחרי ה...
-
מבולבלת מבקשת עצה
שלום רב, אני מנהלת קשר עם גבר נשוי מזה שבע שנים ממנו יש לי ילדמשפחתו אינה יודעת על הילדהיחסים שלנו לא טובים הוא אדם מאד מוצלח ובכיר הוא כוחני שתלטן שאוהב רק ...
-
קנאה
שלום, יש לי בן זוג חצי שנה עד עכשיו הייתי ב2 קשרים ארוכים ולפני חתונה שהתבטלה חודשיים לפני לא היו לי בעיות אמון ותמיד הייתי קנאית אבל אף עם זה לא הפריע לקשר ...
-
חמים וחמות
יתכן שכבר פנית בעבר בנושא, אך אינני מצליחה להגיע להבנה שמרגיע אותי, ובמקרים מסויימים בלי כמובן שהנושא גורם לסיכסוך ביני לבין בעלי.החמים שלי ,אני ינסה להתחיל ...
-
תקועה
שלום, אני מרגישה שהבעיה שלי היא שולית ביותר לעומת דברים אחרים שמועלים פה, אבל היא הבעיה שלי- ונורא קשה לי איתה.לפני כמה חודשים יצאתי עם בחור זמן קצר. התחלתי ...
-
מה לעשות
אני נשואה 4 וחצי שנים +2 ילדים קטנים לפני חודש וחצי חויתי מאין הארה לגביי הנישואים שלי שהיו מאין פרווה אני אשה מאוד רוחנית מלאת תשוקות ורצון בלתי נשלט לחוות ...
-
המשך- למה זה קורה לי ..
התעלמתי מהיותו נשוי . והייתי מוכנה להמשיך בקשר שלנו כך כפי שהוא. התפשרתי על מעט ואיכותי . בפרק זמן קצר מאד התאהבתי מעל הראש. הקשר הזה הסתיים לפני מספר חודשים...
-
בוגד סידרתי
שלום , אשמח לדעת מה דעתך ..אני מיודדת עם גבר בסוף שנות ה-40 לחייו. נשוי מזה 25 שנים ואב ל-4 ילדים .הוא מאד יקר לליבי ואני חושבת שהוא זקוק לטיפול נפשי . הוא מ...
-
זוגיות בפרק ב'
אני מנהלת זוגיות בפרק ב' של שנינו כבר כחצי שנה כולל מגורים משותפים , שנינו בגילאי 40-50 , לבן הזוג שלי יש 2 בנות בגילאים 22,20 וילד קטן בן 8 , הילד מתגורר עם...
-
דייטים כושלים
שלום רב ד"ראני חווה פרידות רבות וחוסר אהבה מהמין השני, וליבי נשבר עד לא מזמן. ולאחרונה אף מרגישה שאת הלב השבור שלי , שמשהו עוד היה ונותר, עם טיפת האמונה, אות...
-
עזרה
עוד כשבוע יהיה לי דייט ראשון. אנחנו נפגשים בצפון כנראה אצלו. הוא בן 21 ואני בת19, אתה יכול לתת לי טיפים לדייט? כשדיברנו אז הוא אמר לי שבחורה צריכה לחכות עם ס...
-
בעיות בחיים הזוגיים
שלום ד"ר נכבדבעלי ואני חווים קשיים בחיי הנישואין. קצת רקע: אנחנו נשואים תשעה חודשים ומצפים לילד (כרגע אנחנו בחודש תשיעי).לפני הנישואין גרנו יחדיו מספר חודשים...
-
משבר בחיי הנישואים
שלום רב, אנחנו זוג בני 30 שחיים יחד כשנתיים ונשואים יחד כשנה כרגע מחכים לילד ראשון, במהלך הזוגיות שלנו אנחנו מתמודדים בין מריבה למריבה בהתחלה מחוסר אמון של א...
-
עקרונות בחינוך
ראשית, רציתי להודות על הבמה!ולענייני, מה עושים כשיש חילוקי דיעות בין הבעל לאישה בענייני חינוך הילדים?אני למשל, אומרת לילד: כןוהאבא חושב שצריכים לומר לא או לה...
-
חבר קנאי בצורה יוצאת דופן
חבר שלי ואני כבר שנה וחצי ביחד (הכרות של 3 שנים) במצטבר חשוב לציין וזאת עקב מספר פרידות שנובעות בגלל אותה בעיה מרכזית:קנאהאני אתחיל מרקע עליי- אני בתור בחורה...
-
ילדות שנגררת להווה שלנו
אני ובן זוגי בסביבות גיל 30 אנחנו אמורים להתחתן אבל משהו אצלו מטריד אותי מאוד. הוא סבל מאלימות בהיותו ילד (אבא אלים)ובכלל היה ילד בעייתי מאוד(עבר מספר בתי ספ...
-
איבוד האמונה
שלום רב, רציתי לשתף את אשר על ליבי ואולי תוכל להאיר את עיניי מה קורה לי.סיימתי לפני כשנתיים קשר של שנה וקצת. אהבה גדולה אך היא הפכה לאהבה של לחצים, מן חוסר כ...
-
ילדים
שלום. אני בן 36 ואישתי מתקרבת לשלושים, התחתנו לפני שנתיים וחצי. לפני החתונה היו דיבורים על הבאת ילדים. כבר לפני החתונה לא היתה בי איזושהי הרגשה או כמיהה להבי...
-
ביטול חתונה ומשבר
שלום רב, אני ובן זוגי יוצאים כבר שנתיים וחצי הוא בן 23 ואני 22עמדנו להתחתן ביחד כאשר קבענו תאריך לחתונה וסגרנו צלם אולם ודי גיוכמו כן עמדנו לגור ביחד בשכירות...
-
ביטויים אלימים
האם אלימות מילולית זה מה שהוא מתוכנן?כלומר זה לא הבזק של הרגע, אלה אותו אדם המתחיל להשתמש באלימות תיכנן את הפגיעה שלו בבת זוג תקופה של ימים או חודשים לפני בי...
-
עזרה ענקית ודחופה
ד"ר אורן חסון שלום רב,לי ולבעלי יש קשיים רבים בזוגיות (נמצאים ביחד 13 שנים +2 ילדים) ולצערי שנינו לא ממש פתוחים לטיפול (הוא הרבה יותר ממני).אנו מאוד שונים אח...
-
בגידה בצאט
שלום ד"ראני ובעלי נשואים 7 שנים לאחרונה ניהלתי קשר עם מישהו בצאט(להבהרה לא היה מגע מיני או פיזי) ובעלי גילה את זה בערך לפני חודש בעלי פגוע מאוד אבל הוא הצהיר...
-
נושא המגורים גורם לריבים בלתי פוסקי
ד"ר חסון היקר קודם כל תשובותיך מקסימות וענייניות ואני בטוחה שאתה עוזר פה לרבים.יש לי בעיה שמלווה אותי ואת בעלי בערך מהיום שהכרנו אנחנו ביחד כבר כ 7 שנים מתוכ...
-
דעתך...
שלום ד"ר אורן,חג שמח!!רציתי לשמוע את דעתך:מהי לדעתך בחורה איכותית?(שכל הגברים מחפשים?)תודה יום טוב.
-
משתגעת
שלום, יש לי חבר כבר 5 שנים ואנחנו גרים ביחד הרבה זמןאני אוהבת אותו ורואה את העתיד איתו.הבעיה היא שאני נמשכת גם לנשים, יצא לי להיות עם נשים. אני יודעת בראש שא...
-
לא מרוצה מהחברה של הבן
בני הביא הביתה את חברתו, לא הייתי צריכה הרבה זמן כדי להבין שהיא ממש לא בשבילו, כמובן שבדקתי את העניין לפני ולא סתם הסקתי מסקנות, אני יודעת ומרגישה שהקשר יעשה...
-
התייעצות
ד"ר שלום ,אני בחורה רווקה בת 31 .את רוב הבחורים שאני יוצאת איתם אני מכירה דרך אתר היכרויות בו אני חברה . בעצת חברה כשפתחתי את הכרטיס פתחתי עוד אחד במקביל כדי...
-
סיום קשר
שלום אני בת 50. לפני כחודש וחצי נפרדתי מבן זוג איתו הייתי כשנתיים.ומאד אהבנו האחד את השניה. בשנה הראשונה של הקשר, היו בינינו מפגשים דיי אינטנסיביים, דהיינו 4...
-
מבולבלת
שלום רב !!!אני בת 26 ונמצאת בזוגיות עם בן זוגי כבר 3 שנים כמעטיש לנו 2 ילדים ועכשיו אני בהריון . מבחוץ אנחנו נראים כזוג רגיל אבל אנחנו שנינו מודעים שיש לנו ב...
-
מפחדת מעצמי.
חבר שלי נפרד ממני לפני חודשיים. היינו בתקופה שהכל היה בנינו טוב ויש בנינו אהבה. ויום אחד הוא החליט שהוא לא מרגיש שלם עם הקשר ורוצה להיפרד. בחודשיים האלו ניסי...
-
עדיין אובדת עיצות
שלום ד"ר חסוןכתבתי לך לפני כשבוע-שבועיים על פרידה לאחר חמש שנים. עוד מעט עובר מהפרידה חודש.אני נתקלת במספר בעיות: 1. אני חושבת על הבן זוג הקודם שלי כל הזמן. ...
-
רוצה להתגרש אבל כולי חרדות
אני נשואה כבר 3 שנים. השנה הראשונה הייתה בסדר למרות כמה אכזבות מבחינת המצב הכלכלי . בעלי היה מובטל בשנה הראשונה של הנישואין ועבד באופן מקוטע, כי לא היה מוכן ...
-
צפיה בפורנו
ד"ר חסון,שלום וחג שמח.אשתדל לתמצת- אני בת 35.5 ובן זוגי 35 יחסים חמים וטובים, אוהבים מאוד, עומדים להינשא.יחד כשנתיים. לפני יותר מחצי שנה חטאתי והצצתי בהיסטור...
-
שתי בעיות שגורמות לבעיות בזוגיות
שלום ד"ר.קודם כל תודה רבה על היחס הנפלא שאתה מעניק לכותבי הפורום, יישר כח גדול.אשתי ואני נשואים שנה וכמה חודשים. ויש לנו גם ילדה ב"ה בת חמישה חודשים.באופן כל...
-
מתלבטת מאוד
שלום רב אני יוצאת כמה חודשים עם גבר גרוש+ שמבוגר ממני ב-7 שנים. אני בת 34 חוץ ממנו לא היה לי קשר אינטימי , (למרות שהייתי מאוהבת מרחוק ז"א שמושא האהבה לא ידע ...
-
רגשות למישהי אחרת
שלום רב, בהמשך לשאלה שלי מתאריך אחר..התחלתי קשר עם בחור שלא כל כך פנוי ריגשית..ואני כואבת..הוא מרוחק ממני..אנחנו יוצאים כחודשיים והוא עדיין לא שכח ממנה , הוא...
-
בעיה בזוגיות בגלל סקס
שלום אני ובין זוגי יוצאים כ10 שנים אני בת 25 והוא 30 כל היום הוא דורש סקס ולי אין כבר חשק מיני כמו שלו מה לעשות?
-
מקרה.אבוד
שלום אני.בגיל.55.רווקה.בערך.20.שנה.לא.היה.לי.קשר.כלשהו.עם.גבר.אני.עובדת.כל.חיי.במקום.מסודר.ויציבה.שםלא.הייתי.בטיפול.מעולם.והיום.אני.מרגישה.שאין.טעם.לטפל.לאחר...
-
אפשרתי לבעלי להיות עם אישה אחרת
בתקופה של מצוקה ומחלוקת קשה ביני ובין בעלי . אפשרתי לו לקבל מסאז וגם הרבה יותר מזה עם אחת העובדות שלו. היום קשה לי מאד עם עובדה זו. רציתי לדעת האם ארוע זה נק...