עצב בזוגיות: מגיע לך יותר

תאריך פנייה: 11.04.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
עצב
חייבת ייעוץ דחוף !!
11.04.2011 • 23:59

שלום,
אני בת 21 ויש לי חבר בן 29, אנחנו כבר שנתיים וחצי ביחד ואני לא יודעת מה עובר עליי.. אבל אני פשוט חייבת עזרה.אני הבן אדם הכי מאושר בעולם.. תמיד שמחה, צוחקת, עושה שטויות.. אבל פתאום כשאני איתו אני הרבה פעמים נהיית עצובה..אני בוכה לפעמים בלילה שהוא ישן אצלי או סתם שהוא יוצא והוא לא איתי ואני לא בטוחה שאני יודעת למה.אני חייבת לציין שאני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד, אבל הבעיה היא שהוא הגבר הראשון בחיים שלי ש"מחזיק אותי קצר".. בכל המערכות זוגיות שלי עד היום כל גבר שהיה לי תמיד נהיה איכשהו "סמרטוט" שלי.. ואולי בגלל זה לא הייתי מחזיקה עם גברים יותר מחצי שנה.אבל החבר הנוכחי שלי פשוט מחזיק אותי קצר, הוא לא מחבק ומנשק כל הזמן והוא לא מפרגן תמיד ומחמיא וזה ממש ממש מפריע לי שזה ככה. אני מדברת איתו על זה הרבה והוא תמיד אומר לי "שזה טוב שהוא כזה כי אם הוא לא היה כזה אז הייתי זורקת אותו, ולהסתכל על הצד החיובי של זה ושזה טוב שזה ככה", אבל לי לא טוב שזה ככה !!!!אולי הבעיה היא בהפרש גילאים שלנו.. הוא ממש בוגר, הוא לא מחפש כבר את כל החיבוקים והנשיקות וכל הזמן להיות ביחד.אני תמיד מרכיבה את הלו"ז שלי לפי הזמנים שלו מתי שהוא מסיים לעבוד והכל.. אבל זה לא הדדי.. הוא יכול לסיים לעבוד ולהיפגש עם חברים ללכת לכדורגל.. שזה בסדר.. אבל הכוונה שלי היא שאני מרגישה שאני תמיד תמיד רוצה להיות איתו וזה לא הדדי.אנחנו מקיימים יחסי מין אחת לשבוע בלחץ ואני תמיד מסבירה לו שלא בא לי כי אני לא מקבלת ממנו את מה שאני רוצה וצריכה (ואני מקבלת את המחמאות מגברים אחרים ולא ממנו), ובאמת שאני בחורה מאוד נאה..שתמיד מחמיאים ותמיד מתחילים איתי ומפרגנים לי אבל רק הוא לא.. שמה שהוא אומר וחושב הכי חשוב לי... הוא מפרגן לי פעם ב.. אבל אף פעם אני לא מרגישה שאני מספר 1 אצלו.. ושאני הכי טובה והכי יפה והכי מושכת.. ושהוא אוהב אותי הכי בעולם.. תמיד הייתי מקבלת את הדברים האלה ותמיד אני מקבלת אותם מאחרים.. רק ממנו לא..הבעיה שנובעת מזה.. היא שאני עצובה הרבה פעמים כשאני איתו, שאני לא מקבלת את היחס שאני רוצה לקבל..ואם אנחנו כבר הולכים לישון ושוכבים במיטה והוא מחבק אותי אני תמיד מרגישה שזה ישר לוחץ לסקס.. וזאת עוד סיבה שאני לא רוצה לתת לו.אני טסה שבוע הבא לחו"ל לשבועיים.. ובמקום שהוא יתבאס ויגיד לי שהוא אוהב אותי ומבואס והכל זה לא אכפת לו בכלל..אני שוקלת להיפרד.. אבל זה יהיה הדבר הכי קשה בעולם.. אני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי בחיים.. המשפחות שלנו בקשר מדהים.. אני והמשפחה שלו וההפך בקשר מצוין.. אני אוהבת אותו כלכך.. ואני מפחדת שזאת תהיה טעות כי אולי אני צריכה להתבגר יותר והכל יעבור.. אבל עכשיו אני מרגישה הכי עצובה שיש (רק כשאני איתו). והרבה פעמים אני מרגישה שמגיע לי מישהו שיעריץ אותי ושיראה לי יותר אהבה ויותר יפרגן ויעשה אותי מלכה..כי אני רק בת 21 והוא סה"כ החבר השני הרציני שלי, ומגיע לי אולי יותר..אוף.. אני ממש מרגישה מתוסבכת.. ומשטויות.. אני מקווה שתוכל לעזור לי.

ד"ר אורן חסון
לא מגיע לך להיות עצובה
12.04.2011 • 21:43

עצב יקרה,
אם את עצובה, אכן מגיע לך יותר. לאף אחד לא מגיע להיות עצוב בזוגיות שלו. אני לא יכול לומר לך באופן רציני, מבלי באמת להכיר את שניכם הרבה יותר טוב, מה הסיבה לכך ואיך לטפל בזה. את מסבירה את הסיבה היטב, ובעיקר כי את לא מרגישה שמכבדים אותך מספיק. זה לא שאת לא נחשקת מינית, אלא שהוא לא משקיע בך, ושהוא לא רוצה בך מספיק. יתכן, מצד שני, שבעקבות הסיפורים שסיפרת לו על יחסים קודמים שלך, הוא עושה את כל זה במודע ובמכוון, כדי לשמור אותך איתו. הכרתי גברים כאלה. מבחינתו, בין אם זו הסיבה ובין אם זה תרוץ למה שהוא עושה באופן טבעי, העובדה היא שזה עובד, ואת עדיין שם, אבל מאד לא מרוצה. העובדה היא שאת אוהבת אותו, ויש לך בטח הרבה פרפרים בבטן, אבל זה בגלל אי הודאות שלך, יותר מאשר בגלל שטוב לך איתו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יודן21
חייבת ייעוץ דחוף !!
14.05.2011 • 18:22

עצב יקרה,
קראתי את מה שקראת והייתי פשוט המומה, כאילו אני כתבתי את זה בעצמי. אני בדיוק באותו מצב כמו שלך. אותם גילאים, אותו סיפור.אשמח אם תוכלי לתת לי את המייל שלך ונדבר(-: