קשרים חדשים: צלקות, רגשות וחרדה

תאריך פנייה: 12.04.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שואלת
רגשות למישהי אחרת
12.04.2011 • 14:19

היי ,אני יוצאת עם מישהו כחודשיים..זה דיי טרי , אבל מתוך השיחות עלה הנושא של קשרים מהעבר וכו.. ואני הבנתי שיש מישהי שהוא עדיין דיי אוהב..פתאום זה ערער את מקומי שם..אני לא רוצה שהוא יחשוב שאני קנאית , אבל זה מציק לי .אני לא רוצה להיפגע.ואם הוא אוהב מישהי אחרת מה הוא עושה איתי..ואם בעוד כמה שנים פתאום היא תצוץ לו מחדש..הוא יעזוב אותי?לא דיברנו על זה , אני לא בטוחה אם כדאי ,אשמח אם תייעץ לי.תודה

ד"ר אורן חסון
חוסר ביטחון, ושליטה על מה שקורה
14.04.2011 • 13:45

שואלת יקרה,
לטוב ולרע, אנשים לא מגיעים לקשרים חדשים כשהם טבולה ראזה (לוח מחוק, נקי). הם מגיעים עם צלקות, ועם תובנות, ועם רגשות מעורבים כאלה או אחרים. אם הוא לא נמצא עם אותה מישהי, יש לו סיבה, והסיבה יתכן שתלויה בו ויתכן שלא, ויתכן שהסיבה היא צלקת, כלומר, פגיעה שלא החלים ממנה עדיין. אז טבעי שזה מציק, השאלה היא עד כמה עד חרדה מהעניין.כי אם תהיו ביחד עוד כמה שנים, סביר להניח שעד אז הקשר שלו איתך יעמיק ואיתה ייחלש. כך שאם יעזוב אותך בגלל זה, זה יהיה רק אם הקשר שלכם לא יהיה טוב, והוא יצטרך תרוץ רציונלי או רגשי.קחי, אם כך, שליטה על העניין, ודאגי שהקשר שלכם יהיה טוב, כפי שאת אמורה לעשות ממילא. שהוא ירגיש טוב בו, ולא פחות חשוב – שגם את תרגישי בו טוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083