הצעה להיפגש: איך להתקדם הלאה
עידן
חדש מול ישן
⌄
שלום
לך דר'כתבתי בעבר על פרידה מחברה במערכת יחסים של 3וחצי שנים.....אנחנו פרודים מעל לחצי שנה והסטטוס אפשר לומר לאט לאט הופך להיות במובן החיובי יותר מכיוון שהתחלנו לצאת בגיל 17 בערך והיא הייתה החברה הראשונה שלי ולפני כן לא הייתה לי אף אחת...ועכשיו בגיל 21 אני מתחיל להרגיש לאט לאט יותר שלם ושמח עם הסטטוס של "רווק" מכיוון שעוד לא יצא לי להיות במצב הזה שהוא לא תלותי בבת זוג יוצא למועדונים פאבים וזורם אבל עד עכשיו מאז הפרידה לא בדיוק זרמתי בגלל שהיה לי מין מעצור כזה שהיו המון סיטואציות שכן יכולתי לצאת עד היום עם המון סטוצים מבחורות שבעייני עושות לי את זה אך לא נתתי לזה יד , לקרות...ביום שלישי האחרון בעקבות אפשר לומר צחוק מחלקתי [ בבסיס]מישהיא מיחידה אחרת שלא קשורה ליחידה שלי היא באה בשביל משהו שהוא מסווג ולכן לא אוכל לספר מה היא עשתה ובשביל מה אבל היא באה בשביל שעה ככה חד פעמי ליחידה שלי בשביל משהו....חזרתי מחד"א וראיתי אותה וסתם שאלתי אותה מה נשמע מי את בשביל מה באת וזהו נכנסתי לבפנים....[סורי על הקודים השונים...]ואמרתי לאחד החברים שלי במחלקה שהיא מממש ממש חמודה ובעקבות זאת הם התחילו בהליך מצחיק וטיפשי אך מצד שני גם מביךשהם כל המחלקה יצאו אליה ואני נשארתי בפנים והם התחילו לשאול אותה שאלות מי את השם גיל מאיפה יש לנו מישהוא להכיר לך קוראים לו עידן הוא בן 21 גם גר ב...... ווככה היה בערך במשך חצי שעה עד שהיא הלכה....הכי מביך היה שעוד המפקד שלי ניגש אלי לאחר שהיא הלכה והוא מספר לי שהוא ביקש ממנה תפלאפון שלה בשבילי והיא אמרתי לו מצטערת אולי בפעם אחרת......בכל מקרה כמובן שלא זרמתי איתם כי נהייתי נבוך מאוד אז נשארתי בפנים היא ראתה אותי בהתחלה דברנו ממש קצת משהו כמו 2 דקות וחבר שלי כמובן נתן לה תפרטים שלי ואני את שלה ישר הוספתי אותה לפייסבוק ואני קולט אחרי יומיים היא אישרה אותי ......ואז גם קלטתי שהיא בשכבה של אח שלי [קטן ממני בשנתיים וגם היא]גם חברים בפייסבוק קצת מביך....עכשיו המון זמן שלא הרגשתי ככה סוג של פרפרים בבטן ....אין לי מושג מה לעשות איך לדבר איתה איך ממש עושים את זה....מצד שני אני גם נקרע בין הצורך להרגיש ולנסות לפתח ביניינו משהו לבין האקסית מה עושים?
ד"ר אורן חסון
לתת לפרפרים לעוף
⌄
עידן יקר,
זה אומר שהיא גרה קרוב אליך, מה שעושה את הכל קל יותר. פנה אליה באופן פרטי, והצע לה לעשות משהו ביחד. זה יכול להיות משהו רומנטי, אבל זה יכול להיות גם משהו פשוט כמו הליכה ביחד. העיקר ליצור הזדמנות להיפגש בשניים, ולדבר. וזה גם מה שיעזור לך להתגבר על מה שכבר היה ונגמר. יופי שיש פרפרים, כי הם סימן של שחרור ממה שהיה קודם. תן להם לעוף!