התנהגות זוגית: מה עומד מאחוריה?

תאריך פנייה: 07.04.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לוטם
מחפשת צומת לב
07.04.2011 • 08:40

שלום.
.ד"ר יש לי קצת בעיה שמאוד מפריעה לי ..אני וחבר שלי בת 20 ..וחבר שלי בן 27, אנחנו כבר יחד שנה..ונפגשים רק בסופי שבוע.העינין הוא שכשאני יוצאת מהבית,סידורים וכדומה..אז יוצא שאני תמיד מנסה אולי טיפה למשוך צומת לב מאנשים..הכוונה כאילו שאני קצת מחפשת שיתחילו איתי.וזה מאוד מפריע לי,כי אני באמת אוהבת אותו.אולי זה בגלל שיש לי בטחון עצמי קצת נמוך,אז זאת הדרך שלי להעלות אותו?ואולי מכוון שבן זוגי לא איתי כמעט רוב ימות השבוע,אז איכשהו אני מרגישה "לבד".זה ממש מעצבן,ואני לא יודעת מה לחשוב.. איך אפשר לשנות את זה?זה גורם לי להרבה לבטים ביום יום ,וגורם לי לחשוב שיש לי בעיה.

ד"ר אורן חסון
זה נורמלי, אבל צריך ללמוד לשלוט בזה
08.04.2011 • 10:12

לוטם יקרה,
יתכן שאת מחפשת תשומת לב כדי לשפר את הבטחון העצמי. יתכן. האם זה עוזר?יתכן גם שאת מחפשת "אקשן", כדי לגוון. שיהיה מעניין, כי השיגרה משעממת לך.כך או כך, זה פוגם בתדמית העצמית שלך כאדם מוסרי ונאמן. לכן פנית אלי. ראשית, כדאי שתקבלי את עצמך כאדם שאינו מושלם. גם זה חשוב. שנית, אם עשית זאת, יהיה לך אולי קל יותר במקום להילחם בעצמך ולעצור את התופעה, להתחיל לשלוט בה. ולומר לעצמך מתי כן, ומתי לא. מתי את רק בוחנת את עצמך, וזה לא נורא, ומתי אסור לך. אם תעשי זאת כך, יהיה לך קל יותר לשלוט בזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083