חרדות וסרטים בזוגיות
שי
חבר קוקסינל?
⌄
שלום רב.
אני וחבר שלי אוהבים מאוד אך חווים לא מעט משברים ביחסים שלנו, בעיקר מזה ששנינו נוטים לחשוב הרבה ולהיכנס לסרטים מכל מיני דברים קטנים.לפני כמה ימים הוא הרגיש מספיק נוח כדי לספר לי שהיו לו התנסויות עם גברים בעבר, לפי מה שהוא מספר זה לא היה חד פעמי אלא זה משהו שממש משך אותו ובעיקר קוקסינלים. הבנתי ממנו שזה עדיין מושך אותו אך הוא אומר שזה שייך לעבר והוא בוחר להיות איתי כי הוא אוהב אותי... הוא גם נגעל מעצמו ומרגיש סוג של אשמה ואומר שגבר לא צריך להיות עם גבר. לי זה נשמע כמו מישהו שמתכחש לעצמו ומעדיף להיות סטרייט כדי לא להיות חריג. אני מאמינה לו שהוא אוהב אותי ורוצה להיות איתי אבל מאוד קשה לי להסתכל עליו באותה צורה.פתאום אני נזכרת בכל הפעמים שהוא שם עליו שרשראות שלי, חצאיות, טייץ ואפילו אודם... וזה היה לגמרי בצחוק, פאום זה מקבל טוויסט מבהיל ומציאותי... אני מפחדת שהוא יהפך לקוקסינל. נכון שהפחד הזה הוא כמו לפחד שהוא ילך עם בחורה אחרת אבל זה מעבר לפחד, אלא שגם שאנחנו שוכבים , אני חושבת לעצמי שהוא היה יותר נהנה אם הייתי גבר... ואני כל הזמן רואה אותו בדמיון שלי עושה דברים מלוכלכים עם קוקסינלים ואני פשוט נגעלת ולא יודעת מה לעשות עם זה כי אני מאוד אוהבת אותו אבל כל פעם שאני חושבת על זה זה פשוט גורם לי לבכות.אמרתי לו שקשה לי קצת לאחרונה, והוא הבין שזה בגלל מה שהוא אמר לי, לא הכחשתי, אבל הבנתי שהוא מצטער על זה שהוא סיפר לי על זה. אני מאוד רוצה לקבל אותו כפי שהוא אבל איך זה לא יפריע?? אני כל הזמן חושבת לעצמי דברים לא טובים עליו וזה מפחיד אותי.
ד"ר אורן חסון
חרדות וסרטים
⌄
שי יקרה,
אדם לא הופך כל כך מהר לקוקסינל. אבל את חוששת כנראה מהדו מיניות שלו, ומכך שהנושא הזה משמעותי או היה משמעותי לו. אבל אולי הסיפור האמיתי ביניכם הוא זה ששניכם "נוטים לחשוב הרבה ולהיכנס לסרטים מכל מיני דברים קטנים". כך שבין אם זה הצרכים המיניים שלו שהם קצת מוחצנים (המשיכה לאביזרים), או דברים אחרים, כל סיפור, ובעיקר אם הוא קצת חריג, ייצור בעיה. זו הסיבה שאת לוקחת את המיניות השונה שלו "לסרטים" שלך. אחרי הכל, הם נובעים מהחרדות שלך שמזינות את התסריטים הללו, ואולי גם מפריעות לך להקשיב לו ולהבין אותו. הנכון הוא שהשימוש השגוי שאת עושה במונחים האלה מעיד אולי על החרדה שלך מלהתקרב להבנה שלהם. העובדה היא שאתם מתקשים להתמודד עם דברים כאלה, וצריכים יעוץ מקצועי כדי ללמוד להסתדר. המיניות שלכם היא רק ביטוי מוקצן של כל אותם דברים שאתם מתקשים להסתדר איתם. אני ממליץ על יעוץ זוגי כדי ללמוד להתמודד עם "הסרטים" שלכם.