דחייה ביחסים: מה יכול לעמוד מאחוריה?

תאריך פנייה: 11.04.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
פז
אבל
11.04.2011 • 16:08

אורן שלום אני מבולבלת ואשמח לעצה כנה.הכרתי מישהו ובדייט ה1 התיחסתי לא יפה אליו בכלל .נותק ההקשרהבנתי את טעותי .שמעתי שאמו נפטרה ונסעתי לאחר חודש לאזכרה.באזכרה ישבנו יחד רצה שנלך לבית קפה בלי מוזיקה ולבסוף היה צריך ללכת ואני נסעתי .בערב זה ממש התחבקנו והתנשקנו אולי שעתיים ..לכן לא ברור לי האם זה היה משחק מצידו.ניסתי לדבר איתו לאחר מכן ולא היה יחס בכלל ממנו .אמרתי לו ני רואה שאתה רואה בי ידידה שיהיה בהצלחהואמר פז יקרה נדבר על כך ברצינות אבל לא עכשיו .אני בעבודה.פניתי לדרכי.לאחר חודשיים אני רואה במייל : "פז יקרה ,התייאשת ממני .אני מבין אותךלא יפה מצידי .אשמח מאוד לשמוע ממך שוב נתחיל מחדש אם תרצי.מצפה לתשובה."אורן יש לי הרגשה שהסיבה שנזכר בי לאחר חודשיים היא לא האבל אלא שהייתה לו מישהי .מה דעתך ?

ד"ר אורן חסון
ליפול מהכסא
12.04.2011 • 15:49

פז יקרה,
ראי... יתכן בהחלט שאת צודקת. יתכן גם שהוא לא נפל מהכיסא כשפגש אותך, והשילוב של כל הדברים הללו, ובכלל זה גם האבל שלו, גרם לו לדחייה הזו. יחד עם זה, את צריכה לזכור שהרבה זוגות מאושרים החלו את דרכם מבלי שנפלו מהכסא מיד בהתחלה. מציאת חן ראשונית דיה כדי לאפשר יצירת אהבה עמוקה וטובה עם הזמן. אז יכול להיות שהיתה מישהי ברקע. אחרי הכל, משלב מסויים בחיים כבר לא מגיעים לגמרי "נקיים" מיחסים קודמים. זה לא אומר שלא יכול להתפתח משהו טוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083