ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 132
-
משבר זוגי לאחר לידה
שלום !אני כמעט חצי שנה לאחר לידהאני מתביישת לומר אבל אני יכולה לספור על יד אחת את מספר הפעמים שאני ובן זוגי קיימנו ייחסי מין.יש לציין שבעלי עובד מאוד קשה בקו...
-
חברה
שלום ד"ריש לי חברה טובה מזה כמה שנים, שאותה אני אוהבת מאוד.חשובה לי החברות ביננו. אמנם אני מרגישה שהיא לא רוצה להיות בקשר איתי באופן אינטנסיבי מידי ולפעמים נ...
-
מרגישה אבודה בתוך ים של רציונל
אורן שלום,אני אנסה לקצר עד כמה שניתן. אני ובן זוגי ביחד שנה וחצי, גרים ביחד ואמורים להתחתן בקרוב. אני חסרת ממון ואילו הוא (הסתבר לו ולי בשבוע האחרון) יקבל מי...
-
אמון שנפגע
היי אני בת 27 פרודה מחבר שלי בערך חודשיים לאחר שנתיים של זוגיות. .לאחר שנה וחצי של זוגיות החלטנו לעבור לגור יחד לקחת צעד קדימה ביחסים ,דבר שהלחיץ אותי מאוד. ...
-
התעניינות צדדית בבוס
שלום, אני נמצאת במערכת יחסים עם בן זוגי מזה 7 שנים. מההתחלה דיברנו על חתונה ותמיד הקשר שלנו היה פתוח ועם תקשורת, פרגון, בעיקר מצידו ואהבה. ביחסים האינטימיים ...
-
האם זה תקין?
שלום רב, אני יוצאת עם בחור כחודשיים.. אנחנו מסתדרים מצויין..אנחנו זוג צעיראך יש משהו שמפריע לי.. הוא אף פעם לא אומר לי שהוא אוהב אותיהוא אפילו לא מוכן להגדיר...
-
בגידה
שלום רב אני (42) ובעלי (48) נשואים כ 13 שנה ולנו 3 ילדים . שננו ממוצא עדתי שונה .ובעלי תרבויות שונות לחלוטין ...כשהכרתי אותתו חשבתי שאוכל להתגבר על השוני העד...
-
בעקבות בעיות פוריות
שלום רב, בעלי (28) ואני (26) נשואים כשנה וחצי. לפני כשנה בערך גילינו שלבעלי יש בעיות פוריות והתחלנו בתהליך של בדיקות. אך התקופה הזאת פגע בזוגיות שלנו. אין אי...
-
פרידה אחרי שלוש וחצי שנים
שלום, הסיפור שלי קצת ארוך אבל אני מרגישה שזה הכרחי לספר אותו כדי לשמוע תגובות ועצות ותמיכה להמשיך הלאה .אני בת 31 , לסבית , ועכשיו לצערי הרב מתמודדת עם עזיבת...
-
בעל לא מתחשב
יש לנו שני ילדים קטנים. בן שנתיים ותינוק חדש. אני מניקה. עיפה כל הזמן. בעלי טוען שגם הוא עיף ויש לו חוסר בשעות שינה. אי לכך הוא מעיר אותי על כל דבר ולא מאפשר...
-
בעל שאבא שלו נפטר
שלום, בעלי ואני כבר 5 שנים ביחד ולפני חצי שנה התחתנו. כעבור שבועיים מהחתונה, אביו נפטר והוא היה מאוד קשור אליו, ממש הבן של אבא שלו.מאז אנו חשים בשינויים ביחס...
-
משיכה מינית
שלום יש לי ענין שקצת מסקרנת אותי. אני גבר בן 25 שנמשך לנשים בגילי.אך לפעמים שאני רואה נערות צעירות שלבושות חשוף אני גם מרגיש משיכה מסוימת אליהם אמנם אין לי ר...
-
תסביך עמוק...
שלום דר'הכרתי לאחרונה מישהיא שמשרתת איתי בבסיסמישהיא ממש ממש חמודה ותאמת בול בטעם שלי מכלל הבחינותאך יש בעיה אחת גדולהיש לה חבר יותר נכון ארוס....כשהיא סיפרה...
-
טוב אני עמוקקק בחרא
שלום, כתבתי פה הודעה אחת, שאני מאוהבת ביזיז שלי... עכשיו ניתקנו קשר. ואני רוצה לחזור לאקס שלי. רק יש בעיה,האקס שלי אוהב אותי ממש. ואני לא. אבל אני רוצה לפתח ...
-
חוסר התאמה, חנק .
יש לי חבר כשנה וחצי. אני והוא בני 19.הוא תמיד היה אדם די אדיש ולא נותן מעומק הלב, למרות שאהבה ישנה, אין בזה ספק.לפני כמספר חודשים הוא התגייס והשתנה מקצה לקצה...
-
קושי חברתי
שלום ד"ראני בסוף שנות ה20 לחיי...למרות שכניראה אשמע צעירה יותר בדבריי.מאז שאני ילדה ועד היום אני סובלת מתחושת נידוי (אותה חויתי ממשית במשך כל תקופת הילדות) ו...
-
רוצה יחסי מין אבל היא לא
אז ככה אני כבר בקשר ומערכת יחסים עם בחורה בת 16.5 ...דיברנו בקשר שלנועל הכול כולל הכול!גילי הוא 18.5שזה כולל יחסי מין-שימו לב הדיעה שלה בנושא היא חרוטה אני י...
-
מאוכזבת מבעלי כל יום מחדש...
ד"ר חסון היקר אני בת 28 אמא ל 2 ונשואה מזה כ 5 שנים.לאחרונה אני מרגישה שאני ממש לא נמשכת לבעלי ולא אוהבת אותו וכל זה נובע אך ורק מהתנהגותו האנוכית. הוא לא עו...
-
פחד מנישואין
שלום !אני ובן זוגי שנה פלוס יחד, זהו קשר מאוד דינמי עם עליות ומורדות, המון קשיים בדרך שלא תמיד קשורים אלינו.... בן זוגי מגיע מבית שבו ההורים התגרשו כשהוא היה...
-
לא מרעיף אהבה
שלום ד"ר.התייעצתי איתך כאן כבר לא מעט פעמים,ואני אשמח אם תעזור לי במשהו.אני בת 19 ובן זוגי בן 26היחסים בינינו באמת טובים מאוד אני מאוד אוהבת אותו,והוא-אוהב א...
-
זוגיות שנגמרה והתחלה חדשה
היי, אני בן 23הסיפור שלי הוא כזה יצאתי עם החברה במשך 4 שנים,לאחר תקופה לא טובה של כמעט ארבעה חודשים נפרדנו...האהבה לא נגמרה בזמן הפרידה לא שמרנו על הקשר וממש...
-
רוצה להתגרש
חיי עם בעלי במשך 24 שנים היו רצופים בקשרים עם נשים אחרות אלימות פיסית פעם אחת וזלזול חוסר כבוד והערכה ומילות גנאי..תמיד סלחתי הבלגתי..איננו מקיימים יחסי אישו...
-
אכזבה
היה לי בן זוג לפני שנה וקצתהייתה זוגיות מושלמת ואחרי הרבה שטויות מהצד שלי נפרדנו אני לא מצליחה לשכוח ממנו ואני יודעת שהוא כבר בזוגיות ביררתי שהוא לא אוהב את ...
-
אהבה נכזבת
שלום יצאתי עם מישהו במשך חצי שנה. בתחילת הקשר הוא חיזר אחרי ואמר לי כמה שהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי ורוצה ילדים ממני. אחרי כשלושה חודשים בקשר הוא התחיל ...
-
עיסוק
שלום ד"ר, למרות שאינך מייעץ אלא רק בנושאי זוגיות אשמח אם בכל זאת תבחין בשאלה שלי.אני מעל גיל שלושים ומעוניינת לעשות הסבה וללמוד לתואר(אין לי כרגע אחר) אני עו...
-
בעיה שיש לי עם החברה
היי,אני בן 22 ואני וחברה שלי סה"כ תקופה קצרה ביחד. אני מודע לכך שאני בן אדם עם סטנדרטים יחסית גבוהים מבחינת מראה עם בנות. ובכל זאת מאוד מפריע לי משהו עיקרי ב...
-
לא אוהב אותי..זו הסיבה!!
שלוםרב ד"ר חסון..קודם כל אני צעירה ודרוזית שהעברית שלי לא מי יודע מה ,היא טובה אבל אני מקווה שתבין אותי ..אני בת 22 נשואה לגבר בן 34 ...אנחנו ביחד כבר 3 שנים...
-
האם נגמרה האהבה?
שלום אני ובעלי בשנות ה30 לחיינו ,נשואים כ 9 שנים יש לנו שתי בנות קטנות (4 ו 5)הזוגיות שלנו מצויינת - יש תקשורת יש אמון יש הומור והבנהבעלי מאוד אוהב אותי ומרא...
-
בעיה דחופה.
שלום, אני חיילת בת 19 .פגשתי בבסיס מישהו שמצא חן בעיני אך שיחקתי אותה לא בעניין כדי למשוך את תשומת ליבו.שמתי לב שמצאתי חן בעיניו והוא ניסה להרשים אותי(והצליח...
-
מבולבלת ממש
אוקי שלום אני בגיל 17 וחצי בתיכון.יש לי דיי חברים בשכבה ואני דיי פופולרית אפשר להגיד.בזמן האחרון רכשתי לעצמי דיי הרבה חברים וממש קשה לי לשמור על קשר עם כולם,...
-
שאלה לד"ר חסון
ד"ר,האם אתה מטפל דרך קופת חולים כללית או רק באופן פרטי?האם טיפלת בעבר בזוגות שעוברים טיפולי פוריות.? האם אתה חושב שזו סיבה מספקת להגיע ליעוץ זוגי?
-
זוגיות במשבר
הייאני בת 31 נשואה מזה שנה וחצי בעלי סטודנט ואני עובדת במשרה מלאה בעלי כרגע לא עובד והנטל הכלכלי נופל עליי בעיקר יש לנו קשיים כרגע וחמתי עוזרת לנו הרבה בתקופ...
-
הערכה
שלום ד"ר חסון,בן זוגי ואני ביחד כבר 5 שנים, לקראת חתונה. (בני 28, 30).לפני כמה חודשים הוא סיים תואר שני בתחום מבוקש, ואני חייבת להודות שכמה שזה נשמע שטחי, תח...
-
זוגיות אחרי ילד ראשון
דר שלום,לפני חצי שנה נולדה לנו ילדה ראשונה.בהתחלה שנינו היינו בשוק אבל אט אט הילדה כבשה את ליבנו וכיום היא אושר גדול עבורנו.מאז ומתמיד בעלי ואני היינו חברים ...
-
לא רוצה לתקן?
בעלי ואני נשואים שנה וחצי ויש לנו תינוקת מתוקה.מתחילת הנישואים, היחסים ממש לא כמו שציפיתי, הרבה ויכוחים ומריבות.לפעמים יש תחושה של תחרות בכל מינני דברים.אני ...
-
תגובה של מנהל
איני מבינה. מדוע מנהל ביה"ס בו לומד בני כבן 14 כל פעם כשפוגש אותו בהפסקה אומר לו בקביעות: "יש לך אמא טובה מאד". וגם בשיחה איתי דרך הטלפון, הוא חייב לומר את ה...
-
הכרות מרחוק
נפגשנו פעמיים והוא חזר לחול , הרגשנו שיש אופציה לקשר טוב ביננווכדאי לנו להכיר יותר טובהבעיה הכי חשובה היא איך מפתחים קשר רגשי אם קיימת התאמה ויש את המרחק הזה...
-
הוא בגד- אני לא- ואני מרגישה פיספוס
התחתנו מתוך אהבה לפני 30 שנה ויש לנו 2ילדים עצמאים ומסודרים .היחסים בינינו במשך השנים היו קרובים וחיי מין טובים (עם עליות וירידות)בשנים האחרונות (בגלל נסיבות...
-
הכרתי בחור
הכרתי בחור לפני 3 שבועות, יצאנו קצת...הוא עולה חדש בקושי מדבר עברית..ואין לו איפה להעביר את החג.אני גרה עם ההורים ואיתם אעביר את החגאני מרגישה שאני עוד לא מו...
-
דילמה
היי,אני אישה בשנות ה - 40 לחיי,+ילד כבר למעלה מ -10 שנים אני במערכת יחסים עם בחור +ילד,אנו לא מתגוררים יחד.ישנה בעיה קשה במהלך כל השנים משפחתו לא מוכנה לקבל ...