ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 126
-
מצטערת שזה קצת ארוך..
לא בגדתי בו, ועדיין בשבילו זה מרגיש כאילו אני כן.אז אני אספר איך הכל התחיל ואני אנסה לקצר..לפני שנה וחצי, הייתה לי אובססיה אדירה למישהו שהראה סימנים שהוא רוצ...
-
פרק ב'
הכרנו לפני 4 חודשים ומיד הוא עבר לגור איתי , אנחנו גרושים כבני 40 עם ילדים , הזוגיות נפלאה, קבלתי את הילד שלו בן 7 והוא קבל אותי באהבה רבה , רק שדבר אחד העיב...
-
מריבות, מריבות...
שלום , אני נשואה 10 שנים, אמא ל-3 ילדים.בדר"כ היחסים ביני לבין בעלי טובים. הבעיה עולה אחת לכמה חודשים כשאנחנו רבים. הריבים שלנו גועליים, ממש מלחמה, עם עלבונו...
-
סיפור שכזה...
שלום. .אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה או לא אבל רציתי לספר את הסיפור שלי ממש בקצרה..ולקבל קצת ייעוץ מה לעשות...יש לי מערכת יחסים של כמעט 5 וחצי שנים אני...
-
משבר יחסים קל לאחר לידה
בוקר טוב,ילדתי את ביתי השניה לפני חודש ומאז מערכת היחסים עם בעלי אינה אותה דבר.אני אפילו לא יודעת לשים את האצבע על הבעיה, הוא נמשך אלי, עוזר לי עם הבנות, מפר...
-
המשך מלל למה עושים
בנוסף הטענות שלו כלפי הם שלא ניתן לנהל איתי שיחה כיון שאני לא עונה לו על מה שהוא שואל, אני פשוט חושבת שמדובר בכך שהוא לא מקבל את התשובה שהוא רוצה לשמוע ולכן ...
-
בעיה גדולה
אני יודעת שיש לי בעיה כי אני סובלת בגללה הרבה זמן.יש לי חבר שנתיים אני אוהבת אותו מאוד!!!!גם אחרי הרבה כעסים ומריבות תמיד ידעתי שנהיה בסוף ביחד אחרי המריבה כ...
-
האם זו בגידה?
היי,אני נשואה 4 שנים פלוס ילד. היחסים ביני לבין בעלי ידעו עליות וירידות. לאחרונה הרגשתי כי הוא נעשה אדיש אליי, קר, בקושי מדבר איתי. תיארתי בפניו כי אני חשה ש...
-
נישואים טריים ללא יחסי מין
אני בן 28 נשוי 3 שנים אישתי בת 25 ואנחנו בזוגיות 5 שניםאנחנו זוג מסורתי ולא קיימנו יחסי מין לפני הנישואים לא ששמרנו נגיעהמהתחלה יחסי המין נתקלו בבעיה היה מאו...
-
יוצאים חודש
אני בת 33 ויוצאת עם בן 36, הוא ממש חמוד, הוא מתקשר אליי יום-יום, אבל מפחד ממחויבות עד עכשיו הסתיר את זה ממני למרות ששאלתי אותו על קשרים קודמים ולמה הוא מתנהג...
-
בעיה זוגית
הבעיה שלי עם בן זוגי היא שהוא אוהב ללטוש עיניים בבחורות אחרות, ואם הוא רואה בחרה שמוצאת חן בעיניו ויש לו הזדמנות לדבר איתה הוא יעשה זאת אפילו שהוא נמצא לידיל...
-
בעיות בזוגיות
ד"ר שלוםבעלי עובד במשרה מלאה ואני עובדת במשרה חלקית כתוצאה מחולשה פיזית על הרקע הזה יש לנו המון בעיות ,עד עכשיו לא היה לו אכפת אבל לאחרונה רכשנו דירה ונזקקתי...
-
נראה לי שיש לי בעיה מינית.
היי ד"ר אורן,לי ולבן הזוג שלי יש תקשורת מאוד טובה, יותר מידי טובה.עד כדי כך טובה שהוא סיפר לי , שבכל הקשור לאוננות.. כבר נמאס לומכל הסרטונים האלה באינטרנט......
-
רוצה להתחיל מחדש
ד"ר חסון שלום רב.קודם כל אני מעריך אנשים כמוך שעוזרים לזולת. יש לי בעיה:אני בן 29 ויש לי חברה בת 25 כחצי שנה אנחנו יחד ואני מאוד אוהב אותה והיא מאוד אותי, הכ...
-
זוגיות במשבר
שלום !שמי מילה, אני בת 26 ויש לי חבר כמעט שנתיים. אנחנו גרים ביחד שנה.אני מרגישה מוכנה לחתונה ומבחינתי משפחה וילדים זו השאיפה שלי כרגע. יש לציין שאני בחורה מ...
-
איפה האהבה?
שלום ד"ר, אני בת 24, מגיל 20 במערכת יחסים ראשונה ויחידה עם בן גילי. אני באופן כללי לא מרוצה ממערכת היחסים אך חוזרת אליה כל פעם מחדש.מעולם לא הרגשתי אושר גדול...
-
יש טעם לחכות?
שלום אני בת 21,למרות גילי הצעיר עברתי הרבה חוויות לא נעימות בחיים, אם זה בקשר עם המין השני ואם זה באופן כללי, כל החויות הללו גרמו לי להתבגר מהר יחסית והיום ב...
-
האם להפרד או להשאר?
שלום אורן, אני בזוגיות שנייה שהיא אותה טעות כמו הראשונה. פשוט אותו סיפור חזר על עצמו, גבר עקשן שנדחף לחיי, הריון לא מתוכנן עם תינוקת וכעבור ארבע שנים אותה שא...
-
אלימות מילולית ולב שבור
שלום רב, קשה לי לכתוב את אשר על ליבי.מבושה.מפחד.מהמחשבה שתהיה עדות כתובה להשפלות הבלתי פוסקות.שמי לא חשוב.אספר שאני בשנות השלושים לחיי. גרושה שנה ואמא לשני נ...
-
קשיים לאחר לידה
שלום, בת 27 נשואה מזה ארבע שנים, יש לנו ילד בן שנתיים ו - 8 ולפני כשבוע ילדתי תינוקת מקסימה.בעלי כמה ימים אחרי הלידה פנה אליי ואמר לי שהציעו לו לטוס לשבוע וח...
-
עיצה
לד"ר חסון שלוב רב,בת 26 . יצאתי במשך שבועים וחצי (כ- -7-8 מפגשים)עם בחור בגילי מתוך ידיעה שהוא נאלץ ליסוע מטעם העבודה לשנה לחו"ל, כאשר הוא מגיע כל כמה זמן לא...
-
זוגיות
אם יש בעיה בזוגיות יכולה לערב את הילד שלי?בן 25?כדאי?
-
קושי להתגבר על בגידה רגשית
אני נשואה 16 שנים לגבר שהוא אהבת חייבשנים הראשונות גם אני לא האמנתי שזהו, יותר לא ארצה את הפרפרים האלו של ההתרגשות שיש כשמתאהבים במישהו חדש, אבל נולדו ילדים ...
-
זוגיות לא טובה
שלום רב לך:אני מעיינת בכל מה שכותבים לך ואני שמתי לב שלפעמים הגיל ,הזמן גם קובע על הדרך שצריך לטפל בבעיה. אבל כנראה שאני הייתי מטומטמת (לא כנראה) בגיל צעיר ו...
-
איך עוברים את זה?
שלום, אני וחברה שלי לשעבר נפרדנו לפני 3 חודשים אחרי קשר של שנתיים...היא טענה תמיד שהיא זאת שמובילה בקשר ושאני לא עושה כלום אבל ההרגשה שלי היא שכן עשיתי הכל ע...
-
לא מוכן להתחייב
רציתי להוסיף שבפעם האחרונה שחזרנו הוא הבטיח לי שהוא רציני ושלם עם ההחלטה שלו וההינו כבר מוכנים למעבר חצי בית שלי ארוז אני עם ילדה מתבגרת בבית וההחלטה שלו לעז...
-
התחלה
שלום !אני בת 25 בחורה מאוד סגורה ביישנית וחסרת ביטחון ומעולם לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית.ובנוסף לזה לא הצלחתי במשך חיי ליצור קשר עם חברות טובות .לפני כשבו...
-
נישואין שניים וילדים..
הי.ראשית,תודה על הפורום,, מאוד מעניין, .יש לי התלבטות..אני (28), נשוי מזה כשלוש שנים לאחר אלמנות של כשנתיים, עם שני ילדים (4-6) מנישואי הראשונים.אני נשוי לבח...
-
זוגיות
לד"ר שלום..אני נשואה שנתיים וכל שבוע יש לי ריב עם בעלי על כסף ועל המשפחה שלוהוא גרוש + 1 ואני נשואה לו נישואים שניים כל המריבות שלי איתו הם על מה שהמשפחה שלו...
-
יחסים לא פתורים
שלום אני בת 26 ויצאתי לא מזמן מקשר שנמשך שנתיים ועלה על סרטון. איך יצאתי? הכרתי בחור חדש, בן 23.5. הוא בהתחלה היה חמוד ומפנק, וגם הוא יצא כחודש לפני כן מקשר ...
-
הילדים שלו
ד"ר אורן חסון שלום רב,לבעלי 3 ילדים מנישואים קודמים. לפני כמה חודשים גרושתו תבעה העלאת מזונות בגלל שלקח אותם רק בחלק מהסדרי הראייה (נוצר לה בגלל זה עול כלכלי...
-
לא מוכן להתחייב
שלום רב אני בת 48 יש לי חבר כ4 ש' אדם מקסים וטוב לב.אך ביטחון עצמי נמוך בודד לא מסוגל להביע רגשות לא משתמש במילים כמו מאושר כיף טוב וכול פעם שאנחנו מגיעים לש...
-
הורים לא מפרגנים
שלום רב ד"ר בתגובתך האחרונה לפני זמן רב עזרת לי מאוד וזה שיפר את מצב רוחי. אז רוב תודות לך.יש לי בעיה קשה שנמשכת כל חיי, ומעיבה עליי כל הזמן כמו ענן שמרחף מע...
-
נמאס כבר
היי, אני בת 20 וחבר שלי גדול ממני בשנתיים, אנחנו יחד 9 חודשים. עוד בתחילת הקשר הבנתי שיש לי עסק עם בחור די מתוסבך וכך הוא גם הצהיר על עצמו. הקשר שלנו היה די ...
-
למה זה תמיד קורה
הכרתי מישהי והייתי איתה בקשר בכמה תקופה של כמה שבועות, הכל היה נחמד אבל לא הרגשתי כל כך משיכה אליה (מעבר למשיכה מינית), ורציתי להפסיק את הקשר אך חששתי לעשות ...
-
חסך בתקשורת
אני נמצאת בתחילתו של קשר.. אנחנו רק חודש ביחד. אני בת 25 והוא 27. שנינו סטודנטים. יש דבר אחד שמעניין אותי מה אני צריכה לעשות לגביו. אני בחורה שאוהבת לדבר על ...
-
מילה טובה
שלום ד"ר אורן חסון היקר!!!לא שאלה או בעיה, רק רציתי להגיד לך שאתה פשוט מקסים ועושה עבודתקודש מיוחדת!!!!!!!אומנם לא רשמתי לך שום שאלה או בעיה אך אני ממש ממש נ...
-
מה לעשות ??איך להתגבר על עצמי ????
יש לי בן זוג חדש שמעצבן אותי בדבר אחד: בהתנהגות אינפנטילית שלו: עשיית קולות של ילד בוכה או קולות אחרים מטומטמים שלזה הוא קורה "שטותניק". אני עדיין לא מאוהבת ...
-
ידידות, או שלא...?
ד"ר אורן חסון שלום רב! אני בת 24 וכרגע פנויה. אני נמצאת בקשר ידידותי עם גבר בן 42 כבר הרבה שנים, שתמיד חיזר אחריי אבל בגלל שלא הייתי פנויה הבהרתי לו שלא יקרה...
-
מלחמת הגיון בלב...
שלום, קשה לספר במלל קצר את התחושות שאני חווה בתוכי ומנסה לתרגם למילים. ובכל זאת אנסה... הכרתי בחור בעבודה. הוא יזם עימי קשר בשיחה "חביבה" במסדרון בסיום פגישה...