ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 127
-
שלום, משבר בנישואין
שלום. אני ובעלי נשואים 6 שנים,היתה לנו מערכת יחסים טובה עד שנולד בננו הבכור שהוא בן 4 יום, חוינו הרבה משברים ומריבות אחרי לידתו, הלכנו חצי שנה לטיפול זוגי של...
-
מה עושים?
היי כתבתי פה בעבר....ייש לי חבר כבר חצי שנה חזרנו אחרי פרידה של 7 חודשים,אני אוהבת את חבר שליי ואין לי שום ספק שגם הוא,הבעיה היא שלפני שחזרתי לחבר שלי הכרתי ...
-
אובדת עצות
שלום, אני בת 22חברי ואני יחד כבר כ 3 חודשים... בהתחלה הכל היה מדהים.עם הזמן נראה שירדה לו ההתלהבות או משהו והוא פשוט השתנה... אני לא יודעת.. פחדתי שיימאס לו ...
-
המשך להודעה הקודמת- חוששני שלא הבנת
שלום, אני חושבת שקצת לא הבנת אותי נכון, יתכן בגלל הניסוחזה לא שאין בי מיניות והיא לא מושכת, להפך. אני מאוד מינית וכן יש לי סטוצים עם בנים, ואני כן יודעת על ב...
-
פרוד
שאלהאני פרוד כחצי שנה מאחר ואשתי בגדה בישאלה האם מותר לי לפתיח מערכת יחסים ולקיים יחסים עוד לפני הגרושיםשאלה שניה האם לבת זוגתי (אשתי) מותר לקים יחסים עם כל ...
-
זה אמור להיות ככה?
שלום שמי יובל ואני בתיכון.אני לא יודעת אם זה מוזר, אם שמעת על זה פעם ואם זה נפוץ אני אני ממש מרגישה שהחיצוניות שלי והפנימיות שלי מושכים בנות במקום בנים.זאת א...
-
שאלה
שלום, גרושה + 2 בת 45 והכרתי גבר רווק המבוגר בכ-10 שנים. נוצר קשר מדהים ביננו אך אנו רק נפגשים בערבים בביתו וזה מאוד מפריע לי. מצד אחד אינו מתנגד להגיע אלי ו...
-
עזרה דחופה
שלום ד"ר אורן...רוצה עצה ויעוץ בנושא חשוב...אני לפני חתונה... ולפני כמה זמן ארוסתי שמעהמחברה שלה שעובדת עם אמא שלי..... שאמא שלי מדברת עליה מאחורי הגב במקום ...
-
קנאה הרסנית.
שלום, אני בת 20 ואני נמצאת במצוקה גדולה מאוד.אני וחבר שלי ביחד 9 חודשים, לפניו לא היו לי קשרים רציניים ונורא חיכיתי וחיפשתי את האהבה הזאת שכולם מדברים עליה, ...
-
פרידה בתוך הבית
שלום, אנו בני 38 שני ילדים קטנים והריון שלישי.לאחרונה בעלי נטש עבודה לטובת עבודה כעצמאי.הוא קיבל מזה משבר והחליט שעל הדרך הוא רוצה גם לבחוןאת היותו בעל / אב ...
-
מבולבלת:(
אני בת 23 ובעלי 28 התחתנו לפני פחות משנה כשהייתי בחודש שלישי להריוןיש לנו תינוק בן חודשייםאני אוהבת מאוד את בעלי אבל אנחנו שונים בקיצוניות הוא בן אדם שיטחי ו...
-
עייפות מכמות הקיטורים של בן הזוג
שלום רב, בעלי ואני זוג כבר 4 שנים וחצי. כמעט ולא עובר יום שאיני שומעת מפיו לפחות משפט אחד בסגנון אני עייף, כואב לי הגב, כואבת לי היד, אני לא מרגיש טוב, כואב ...
-
דחוף ייאוש
שלום אני בת 22 וחבר שלי בן24 אנחנו חברים כבר 3 שניםוהיינו ביחד עוד בתקופת הצבא.אנחנו אנשים שונים מאוד היא אדיש ואני בן אדם מאוד אמוציונלי.בנוסף לכך יש לציין ...
-
חוסר אמון
אני בת 26 אמא לשלושה ילדים נשואה בחיי עברתי אמון משברים אך מכולם יצאתי בהדרגה לפני כשנה קצת פחות אפילו ניפרדתי מבעלי וחזרתי לחיות אם ההורים שלי מכול מיני סיב...
-
קנאה
שלום, אני וחבר שלי כבר שנה וחצי ביחד....אני אוהבת אותו מאוד והוא אותי... אני יודעת את זה במיליון אחוז. אהבה לא הצרה שלנוהבעיה היא שבמשך כל היחסים בינינו לא ה...
-
מתי הכאב יגמר
אני בחורה בת 28 לפני כמעט שנה אני ובן זוגי לשעבר נפרדנו אחרי 3 וחצי שנים שבו היו דיבורים על חתונה(, הפרידה באה ביוזמתו). עברתי פרידה מאוד קשה , הרגשתי בגידה ...
-
מי משלם כמה ולמה
אני גרושה, כבר סבתא. לפני כחצי שנה הכרתי גבר בגילי, גרוש עם ילדים, ונוצר ביננו קשר עם המון היבטים חיוביים. יש בינינו התאמה רוחנית, אינטלקטואלית , גופנית, ורג...
-
בעיות בזוגיות
שלום רב בעלי קטן ממני בשנתיים, נישאנו לפני כ- 6 שנים, היתה לנו אהבה ענקית, גם היום אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני, אבל ההתנהלות שלנו ביום יום והמילים- הורסות ...
-
פרק ב'
יש לי שני בנים בגילאי 6,10 ולבעלי יש בן בן 9. אנחנו נשואים (פרק ב') ואין לנו עדיין ילדים משותפים. בנו של בעלי נמצא אצלנו פעמיים בשבוע כולל לינה וכל סוף שבוע ...
-
אי התאמה כלכלית
שלום ד"ר.אני עומד בפני דילמה קשה מאוד ומתסכלת, אני הצעתי לפני שבוע נישואים לזוגתי המדהימה,הכלביחסים בינינו מצוין מלבד דבר אחד, אנחנו לא מתאימים מבחינת חשיבת ...
-
אהבה
אז ככה..אני בת 21..יצאתי עם גבר כ4 שנים פלוס..אנחנו פרודים כבר כ-9 חודשים.אינני מצליחה לחיות את חיי.אני לא מצליחה להמשיך הלאה..עבר כולכך הרבה זמן וככול שעובר...
-
לחץ סביבתי..
שלום, שמי מירי, אני בחורה בת 25 מבית דתי, מבחינה דתית אני 'חצי חצי' (איפשהוא באמצע בין מסורתית לדתית).אני גרה עם חבר שלי, שהוא חילוני לגמרי (חברים כבר שנה וח...
-
שאלה
אני מאוהבת בבוסית שלי כבר המון זמן ואני בטוחה שהיא מרגישה ויודעת את זה בלי שאני אגיד לה . בכל אופן לפני יומיים היצעתי לכבד אותה בסוכריה והיא הסתכלה עליי במבט...
-
בעיה
אני נמצאת בקשר זוגי כבר מעל לחצי שנה עם החבר. בתחילת הדרך, שרק התחלנו לצאת הוא היה ממש אובססיבי לגביי, והראה את אהבתו אליי בצורה גלויה מאוד. הכרנו דרך חברה מ...
-
חייתי בשקר..איך ממשיכים?
שלום ד"ר חסון היקר.אני יקצר כי העיניין די מסובך.הכרתי לא מזמן לפני חודשיים בערך גבר,הייתי איתו חודשיים שבמהלך החודשיים למדתי להתאהב בו וליפול למילים היפות של...
-
דחוףף
שלום אצלי זה מורכב .. אני ובעלי התחתנו ליפני 7 שנים שבמהלך השנים נולדו לנו 2 ילדים . הבכור עים בעיות שפה ותיקשורת והקטן בסדר . 7 שנות נשואין אין לי חבור לבעל...
-
איקס על האקס
היי,אני בת 28. לפני כשלוש שנים נפרדתי מבן זוג- קשר של שלוש שנים.קשר מאוד קשה שהיום אני יודעת לומר שהיה צריך להגמר הרבה לפני שנגמר באמת..העניין הוא שמאז ועד ה...
-
ביתי בת 33 ולא חושבת על זוגיות
חיה בדירה שכורה לקחה כלב, דואגת לכלב בלי סוף וכשאני רוצה להכיר לה מישהו היא מגיבה בתוקפנות. אני מאוד מודאגת כי השעון הביולוגי מתקתק. היא בחורה נאה ואינטילגנט...
-
בן-זוג שאינו חבר ריגשי
שלום ד"ר,אני בת 30 נשואה 10 שנים עם תאומים בני 2.5 שנולדו לאחר הפרייה.הזוגיות שלנו עברה עליות ומורדות רבות והושפעה מההתמודדות עם טיפולי ההפריה (הבעיה אצלו) ט...
-
חתונה
שלום, אני והחבר שלי ביחד כבר כמעט שנתיים.לפני כחודשיים עברנו לגור ביחד.הוא בן 27 ואני בת 25מדי פעם אני מעלה את נושא החתונה :)פעם שאלתי אותו מתי הוא רוצה להתח...
-
משבר בנישואים
שלום לך אורןשמי מיכאלה אני נשואה 3 שנים וקצת ויש לי ילד בן שנתיים +יש לי עם בעלי משבר נישואיםזה התחיל בהתחלה בשקר שהרס לי את כול המערכת הנישואים שלי איתו בגל...
-
מריבה עם חמה
שלום לך,לפני חצי שנה בתקופת חג ראש השנה לא הגענו לחמתי בגלל שלילדה היה חום גבוהה 39.5 מעלות. חמתי מאוד התעצבנה שלא הגענו לארוחת הצהריים ומאז היא נתקה קשר אית...
-
בעלי לא אוהב אותי יותר
הייי,אני נשואה כ6 שנים, 14 שנה ביחד כולל תקופת החברות. יש לנו 2 ילדים (5, 7 חודשים). בעלי הוא הגבר הראשון שלי והיחידי. לא חוויתי מערכות יחסים רציניות לפניו, ...
-
מתוסכלת בזוגויות
שלום, אני בת 30 נשואה כבר 3 שנים ואם תינוקת בת 7 חודשים.בעלי הוא בן אדם באמת מקסים,יש לו לב גדול והרבה כוונות טובות, אבל לי לא טוב בזוגיות שלנו.למעשה אני מרג...
-
עצב ותסכול בחיי הנישואים
שלום, אני נשואה + 2 , בת 32 , בעלי בן 40 ואנחנו יחד כבר 7 שנים.אני בן אדם מאוד חי, אקטיבי ושמח ובעלי יותר רגוע,רציני ומאופק. במשך כל התקופה שאנחנו נשואים הוא...
-
אשמח לקבל דעתך
על תגובתי לתגובתך מה-16/2 עם הכותרת "חוסר שיתוף הפעולה שלו".תודה !
-
עד כמה האהבה באמת מסוכנת?
שלום, אני חוקר את הפסיכולוגיה הזוגית כבר כמה זמן וגיליתי שכאשר אתה מתאהב חלק גדול מהמוח שלך מתפקד אחרת - שינויים מעגליים, מלא חומרים מופרשים.. ומעניין אותי ל...
-
המשך -בעיות בזוגיות
לד"ר חסון -המשך מיום 17.2תודה רבה פקחת את עיניי ,הייתי שמחה ללכת לייעוץ אבל הוא לא רוצה ,מלא אגומבחינתו אין בעיות, הוא לא חושב שהוא לא בסדרכנראה שאין מה לעשות,
-
גירושין
שלום, בן זוגי ואני נמצאים במשבר כבר המון זמן עוד ךפני הולדת הבובה.החלטתי שאני מעונינת להתגרש ואילו בן זוגי מצא לנכון להודיע לי שהוא עוזב היום את הבית לצורך ק...
-
מבולבלת כבר תקופה
שלום ד"ר אורן,רציתי לשמוע את חוות דעתך המקצועית על מערכת היחסים שלי והרגשותיי.אני במערכת יחסים קרוב לארבע שנים, אני בת 23, בן הזוג שלי קטן ממני בשלושה חודשים...