רגשות מנוגדים לאחר פרידה

תאריך פנייה: 14.02.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אורן
למה זה תמיד קורה
14.02.2011 • 10:48

הכרתי מישהי והייתי איתה בקשר בכמה תקופה של כמה שבועות, הכל היה נחמד אבל לא הרגשתי כל כך משיכה אליה (מעבר למשיכה מינית), ורציתי להפסיק את הקשר אך חששתי לעשות זאת כדי לא לפגוע בה כי היה נראה שהיא כן מרגישה כלפי משהו. לבסוף היא נפרדה ממני (מסיבות שלא קשורות אלי, לטענתה) ובהתחלה די שמחתי כי זה גם מה שאני רציתי ולכן קיבלתי את זה באדישות, אבל אחרי כמה ימים את מקום האדישות תפסה מן הרגשה לא מובנת כזאת של כעס ושנאה... ואני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי

ד"ר אורן חסון
החלטה שלך
14.02.2011 • 23:07

אורן יקר,
כי גם אם לא ממש רצית בה, בכל זאת קיימים בך שני רגשות מנוגדים – האחד הוא הרצון לצאת מזה "בשקט", בלי לפגוע ובלי להיפגע, שזה האינטרס האמיתי שלך, והשני – להרגיש שאתה שווה. הראשון הרוויח, השני נפגע. אולי בהתחלה הראשון היה חזק יותר, אבל עם הזמן, אולי אמרת לעצמך: רגע, אבל "זרקו" אותי... ועוד מי??? וכשאתה חופר בזה כך, הרגש השני מתעצם.עזוב את זה. אם אתה מספיק בטוח בעצמך, חבל שתעשה מלחמות אגו לא נכונות עם עצמך. במקום זה, אולי תאמר לעצמך שבנוסף לכל החסרונות הידועים שלה, היא גם לא יודעת מה טוב. או אולי תגיד לעצמך את מה שהגיוני, שבעצם היא היתה רגישה מספיק כדי להבין שאתה לא באמת רצית אותה ולא השקעת את מה שהיית אמור להשקיע לו היית רוצה בה. כך שבמידה רבה זו עדיין היתה ההחלטה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שלומית
למה זה תמיד קורה
19.02.2011 • 08:15

כמו תמיד, התגובה של ד"ר אורן מדהימה מדהימה מדהימהאני חושבת אורן שקשה כשדוחים אותך, גם אם אתה לא רוצה...בסוף מישהו אחר מרגיש וחותך ואין טעם להצטער אלא להמשיך הלאה ולנסות לראות בפעם הבאה לתת את המיטב ביותר שלך, את כל מה שאתה יכול לקשר ואולי בכלל זה יתחיל לנוע לכיוון הדדי של פרגון, לא מכירים בן אדם כל כך מהר והיום הכל רץ....במהירות מטורפת, אין זמן לנשום, אבל רק אחרי שעוצרים אפשר לראות קצת יותר בבירור.תעצור תנשום תבין מה אתה מחפש לפני שאתה ממשיך הלאה, ולהתפשר לדעתי...לפחות לדעתי, זו לא מילה גסה. תן את המיטב שלך ותקבל הכל בחזרה לפחות ממישהו אחר מתישהו....