קשר בעיניים: מה מסתתר?
אשרת
עיצה
⌄
לד"ר חסון שלוב רב,בת 26 . יצאתי במשך שבועים וחצי (כ- -7-8 מפגשים)עם בחור בגילי מתוך ידיעה שהוא נאלץ ליסוע מטעם העבודה לשנה לחו"ל, כאשר הוא מגיע כל כמה זמן לארץ לתקופות של חודש פחות או יותר.....היתה משיכה פיזית גדולה מאוד, המון תשוקה.....אך הוא לא הרבה לדבר.....הוא בעיקר אמר כמה שהוא נמשך אלי ושאני יפה....בתום שהבועיים וחצי הוא אמר שנחיה ונראה מה יהיה ביננו (לפני יומיים)......הוא נמצא כרגע בחו"ל. אני נכנסתי לראות אם הוא עדיין נכנס לאתר הכריות שבו הכרנו וגיליתי שכן ולכן התעמתתי עמו בטלפון על כך. הוא אמר שהוא נכנס סתם מתוך שעמום ומתוך סקרנות..גם מבלי להרגיש...ושבזמן שהיינו ביחד הוא היה רק איתי ולא דיבר עם אף אחת. הוא גם פתאום אמר שלמרות המשיכה הגדולה- משיכה זה לא מספיק כי יש ביננו בעיות בכימיה של התקשורת ואם הוא היה בארץ הוא היה ממשיך לנסות לראות לאן הקשר הזה יוביל אך מאחר שהוא לא הוא חושב שהכי נכון בשבילנו להפרד כרגע. ברור לי שאני ממשיכה הלאה אך אני מרגישה שבאמת איתו היה פוטנציאל למשהו טוב שלא התממש בגלל ששנינו אנשים סגורים והוא אף הרבה יותר ממני...אני נפתחת אבל פשוט לוקח לי זמן ואני חושבת ששבועים זה ממש לא מספיק לקבוע שאין ביננו תקשורת טובה, מה גם שזה כל החיבוקים, נישוקים והקטע המיני ביננו , לפחות לפי מה שאני הרגשתי "פיצה" על כך....שאלתי היא באם אני אהיה פנויה כשהוא יגיע לארץ (עוד חודש וחצי - לשבועיים וחצי)האם כדאי לי לנסות להפתח אליו ולגרום לו להפתח..או לרדת מהעניין לגמרי?תודה רבה לך.
ד"ר אורן חסון
עיניים
⌄
אשרת יקרה,
עושה רושם שאתם לא רואים את הקשר שהיה ביניכם באותן עיניים. לו הוא היה רוצה אותך כפי שאת רוצה אותו, הוא היה הרבה יותר בעניינים. את רואה בו פוטנציאל הרבה יותר ממה שהוא רואה בך. קיימת גם אפשרות שהוא טיפוס מאד פרקטי, שלא מוכן להתאמץ עבור ציפור שאינה ביד, ובעיניו, כשאתם רחוקים, שום דבר לא בטוח.את יכולה לנסות שוב, אבל הסיכוי כנראה לא משהו במצב העניינים הזה. אבל אם את רוצה להיות בטוחה, הדרך היחידה להיות בטוחה היא לנסות.