ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 125
-
בזוגיות 5 חודשים ובבעיה רצינית
קודם כל אני בן 25 ורק בגיל 24 (לפני שנה) חויתי נשיקה ראשונה עם בחורה בשם דנה.התאהבתי בה מהפגישה הראשונה ויצאנו שבועיים וחצי עד שהיא חתכה. זאת היתה האהבה האמי...
-
קושי ביצירת זוגיות
ד"ר אורן חסון שלום רב!אני נמצא בבעיה רצינית ולא יודע איך להתמודד איתה ואיך לפתור אותה.אני בן 25, אך לצערי לא הצלחתי ליצור מערכת יחסים רצינית וארוכה עם אף בחו...
-
זוגיות
שלום ד''ר!!!יש לי כמה שאלות בקשר לזוגיות שלי?? האם אני יכולה לפנות אלך דרך אתר האינטרנט הזה??אלינה
-
כמה זמן אתה מניח שזה יכול לקחת?...
תודה לך דר'.. אני לא רציתי להשאר לבד מתוך רצון (זה היה אחד הפחדים..) אך יחד עם זאת, בן הזוג הזה "נפל" כמתאים..כמה זמן אתה חושב יקח לי להתנתק ולהתאהב מחדש?(המ...
-
מעבר ממערכת יחסים אחת לאחרת
אז ככה.. הייתי עם מישהו שנה וחודשיים, מישהו שאהבתי אותו והוא אהב אותי... הוא נתן לי הרבה חום ואהבה- דרך החושים הרגשתי את זה. רבנו הרבה, לאחר 5 דקות הוא תמיד ...
-
לא יודע מה אני מרגיש
שלום, אני בן 24, יוצא עם בחורה בת 21 כבר חודשיים. בהתחלה נדלקתי עליה מאוד, היא יפה מאוד ומושכת, וקצת שיחקה איתי משחקים כשהתחלנו, לא התקרבה כל כך בקלות. רציתי...
-
זוגיות חדשה
ד"ר חסון שלום, חברתי ואני התחלנו לצאת בחודש האחרון, שנינו בני 21 בצבא.יש לה המון ידידים וגם לי הרבה ידידות.היא מדברת עם הידידים בצורה מעוררת קנאה ולמרות זאת ...
-
בעיה עם אמא של חברה/אקסית
שלום לכולם,רציתי לשתף אתכם בבעיה שיש לי ולשאול האם יש לכם פתרון לעניין ומהי דעתכם.אז ככה, אני בן 22וחברה שלי בת 19. לפני שנתיים הכרנו והתחלנו לצאת. התאהבנו מ...
-
בעיה רגשית
שלום ! אני בת49.גרושה מזמן .קשה לי לומר מילות אהבה לילדים שלי. בילדותי גם אני לא קיבלתי אותם. חשבתי כיאני יהיה אחרת וזה מפריע לי ולילדים מאוד! לא מצליחה לתקן...
-
5 חודשים לפני חתונה ומבולבלת
דר" חסון שלום.זה קצת קשה לתת תמונה יחסית אובייקטיבית אבל אנסה בכל זאת.אני ובן זוגי חברים כבר 7 שנים (מאז שהייתי בת 18) וגרים ביחד 3 שנים. אנחנו עתידים להתחתן...
-
קבלת החלטה
שלום, אני בת 27 וחברי בן 29 (נקרא לו יונתן – שם בדוי). אנחנו בתחילת דרכנו כשלושה חודשים יחד.קצת פרטי רקע: יונתן הוא בחור מאוד מושך מהבחינה הפיזית וכך גם אני....
-
סקס
שלום רב !אני ובעלי בני 31 ובסך הכול ביחד כ-7 שנים.(נשואים שנה ו-3 חודשים.)שנה אחרי שהתחתנו החלטתי לשמור נידה (12 ימים בחודש ללא סקס).אני יודעת שקשה לו והוא ט...
-
אין סקס
היי ד"ר אורן,בת זוגי ואני (שנינו בני 30) חברים הכי טובים, מדברים על הכל, אוהבים מאוד ונהנים מזוגיות פורה, מפרה ומרגשת... חוץ מנושא אחד - סקס.בתחילת הקשר שלנו...
-
לבטים בקשר לגירושים
אני נשואה + 3 בת 35, אני בלבטים קשים כיון שאני לא יודעת מה לעשות, בשנה האחרונה הזוגיות שלי עם בעלי עלתה על משבר, אנחנו בקושי מתקשרים אם זה לא על הילדים ועל ה...
-
טיסה לחו"ל עם חברים
שלום רב רציתי לטוס לחו"ל סופ"ש עם חברים. חברה שלי לקחה קשה למרות שאני הולך לטוס ולא מתפשר על עקרונות של בילויים והקשר לא יהיה אצלי כלא. החברה טוענת שיכול להי...
-
מה זו אהבה?
ד"ר חסון, לילה טובאיך יודעים אם אוהבים את בן הזוג או רק רגילים אליו?רשמתי למטה שאלה מפורטת יותר...קל לפספס אותה:)תודה שוב
-
מה עושים?
שלום ד"ר, בקיצור - האקס שלי , לאחר שביטל את החתונה חודש לפני ממשיך להזכר בי...שולח לי ברכה ליום הולדת, מבקש מהוריו לצרף אותי לרשת החברתית שלהם, שולח לי תמונו...
-
אשתי ואימי
שלום רב, אבקש עצתך איך לפעול.הסיפור בקצרה: אנו זוג בני 30, נשואיםכשנתיים.בתחילת היחסים הקשר שלנו עם הורי היה טוב מאוד עם מפגשים תכופים.אנוכיבדנו אותם והם כיב...
-
כל כך רע לי ורוצה לשנות
שלום לך ד"ר חסון,אני בת 41, נשואה כמעט 20 שנה ואם ל-3 ילדים מקסימים, ביניהם 2 מתבגרים.בעלי הוא אהבתי הראשונה והאמיתי ואנחנו ביחד מגיל 19, אפשר לציין כי עשינו...
-
ניתוק חבל הטבור
שלום, בעלי ואני בני 35 נשואים 5 שנים ויש לנו 2 ילדים בני 4 ו 2.אנחנו גרים קרוב למשפחה של בעלי (מרחק של 5 דקות נסיעה) ,מפריע לי שבעלי מבקר את משפחתו מספר רב ש...
-
חוסר תקשורת
שלום רב. אני נשואה 5 שנים פלוס 2ילדים,בעלי אדם טוב לב, מקסים, אף פעם לא מרים קול, מעולם לא התלונן על משהו, ומכבד אותי מאוד. הבעיה שבעלי אדם סגור מאוד! אני מר...
-
חבר חדש תוך כדי הפסקה
שלום רב, הייתי בקשר עם מישהו במשך שנתיים. הייתה אהבה אבל גם הבדלים בתרבות ובדרך המחשבה וסדרי העדיפויות. הרגשתי תמיד בעדיפות שנייה מכיוון שהוא סטודנט (גם אני)...
-
יעוץ דחוף.
שלום !בן זוגי נקלע למשבר אישי בחודשים האחרונים ומתוך כך הוא התחיל ל"התחבשש" בבגידה שהייתה מצידי לפני שנה וחצי.הוא מבין באיזה מצב הייתי אז וכ"ו אך פתאום מרגיש...
-
חיי משפחה?
שלום רב. אני ובעלי ביחד 7 שנים עם שני ילדים. אני לא מרוצה ממידת הנוכחות שלו בחיי המשפחה.כשהוא בבית הוא עוסק בעיסוקיו עם גיחות קצרות לתקשורת ומשחק עם הילדים (...
-
מערכת יחסים
הייי, יש לי בעיה עם החבר שלי קצת גדולה אנחנו 7 חודשים ביחד והוא כבר הכיר את המשפחה שלי, ואני את שלו עדין לא. הבעיה שהוא תמיד אומר לי שהוא יכיר לי אותם ולא מד...
-
זוגיות על שרטון
אשתי מאז הנישואים ולאחר מכן לידה כבר לא נמשכת אלי כמו בעבר זה מתבטא ביחס הבין אישי, זוגיות, אהבה ,היחס לבית . היא שומרת מסורת וכמובן נידה אני חילוני ומכבד את...
-
דילמה
היי אני בת 24 נשואה כשנתיים בעלי בן 27 , נמצאת בזוגיות כבר 7 שנים עם אותו בחור.בתחילת הקשר שלנו הייתה לו ידידה טובה, הוא היה מתיעץ איתה על הכל.אני לא יודעת מ...
-
נשים מבוגרות?
שלום רב לדוקטור, אני בן 30.מסקרן אותי מאוד המשיכה שלי לנשים מבוגרות.משיחה עם בני גילי אני יודע שאני לא יחידי אבל אני לא הרוב, הרוב הגדול מעדיפים נשים צעירות,...
-
סדרי עדיפויות שכאלו ...
אורן שלום,אני והחבר שלי ביחד כשנה וחצי, אני בת 30 והוא בן 28, הוא מרוויח די טוב ואני סטודנטית שבקושי מסיימת את החודש, החובות שלי מגיעים לסביבות ה30,000 ש"ח, ...
-
תוהה לעצמי
שלום וברכה,אני נשואה 4 שנים + 1 עם יחסים מעולים ואוהבים עם בעלי .לפני בעלי היה לי במהלך שנתיים קשר של חברות עם בחור מקסים (הוא גם נשוי היום) אך לא מתאים לניש...
-
חייבת עזרה בדחיפות-לא סובל דיחוי
אני נשואה כמעט שנה אני בת 24 ובהיריון בחודש שניאני לא מאוהבת בבעלי ולא נמשכת אליו אנחנו רבים המון ואני אומללהכל החיים המשפחה שלי דחפה אותי שאתחתן וכשניסיתי ל...
-
בקשה לעזרה דחופה
אני נואשת ואין לי מושג מה לעשות לפני כשבוע מצאתי בשיחות של בעלי כי שוחח עם מישהי במשך 45 דק' וגיליתי שהוא מוחק את כל הסמסים ממנה וגם את השיחות הנכנסות ויוצאו...
-
תדירות יחסי המין
שלום רב, אני גרה עם חבר שלי קרוב לשנתיים ווביחד קרוב לחמש שנים לאחרונה היו לנו הרבה וויכוחים ובעיות וכך גם תדירות יחסי המין ירדה באופן משמעותי וגם כשהיינו מש...
-
דילמה עתיקה
ד"ר חסון, שלוםאני נמצאת במערכת יחסים ארוכה, אני ובן זוגי גרים ביחד כבר יותר משלוש שנים. עברנו המון ביחד - סכסוכים במשפחתו, בעיות ומשברים בעבודתו, הרבה לילות ...
-
נפרדתי מחברה שלי
שלום, אני בן 18 וחברה שלי בגילי.אתמול נפרדתי ממנה בגלל כמה בעיות שהיה לי איתה שהרגשתי שהם טבועות בה ואי אפשר לשנות אותם כמו התנהגויות שמושפעות מהפיזיות שלה ,...
-
רווקות
שלום, אני בת 26, אף פעם לא הייתה לי זוגיות רצינית וארוכה, היו לי חברים, אבל לתקופות קצרות מאוד של עד ארבעה חודשים, כשהייתי בקשרים תמיד הייתי לחוצה ונמנעת מבח...
-
זוגיות, חתונה , ילדים, אהבה...
אשמח לייעוץ...אנחנו שנינו באמצע שנות ה 30. עוד רגע חצי שנה ביחד, וגרים ביחד כמעט חודשיים.. הכל קרה דיי מהר - לא בטוחה אם מהר מידי או לא...אני אוהבת אותו, פשו...
-
שאלה בעיניין הכסף
יש לי חבר 5 שנים (אני בת 24), בשנה הראשונה הוא היה משלם עליי, וכרגע הוא לא משלם הכוונה היא שכל אחד משלם על עצמו.(כרגע הוא סטודנט). מה שמפריע לי זה שאני מרגיש...
-
הסתגלות לחיים חדשים
שלום רב !ד' [שם בדוי] נפרדה ממני לפני כחצי שנה.כל הזמן הזה היינו במן קשר סטמי לא ידוע של מה קורה מה עניינים פעם בשבוע בממוצע אך עמוק בפנים עדיין הלב כואב אתמ...
-
נשואה מגיל צעיר ובמשבר קשה
התחתנתי בגיל 19 עם מי שהיה בן זוגי 4 שנים וכשהתחתני חשבתי שהוא משהוא אחד ועכשיו כעבור שנים גיליתי ...(אחרי 2 בנות שילדתי )שהמציאות היא אחרת ממה שאני רואה אות...