הוא מחזר אחרי אחרות: מה עושים?

תאריך פנייה: 18.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
shiri
בעיה זוגית
18.02.2011 • 01:17

הבעיה שלי עם בן זוגי היא שהוא אוהב ללטוש עיניים בבחורות אחרות, ואם הוא רואה בחרה שמוצאת חן בעיניו ויש לו הזדמנות לדבר איתה הוא יעשה זאת אפילו שהוא נמצא לידילדוגמה:היינו בחנות היתה שם בחורה שנראית טוב והיתה סיטואציה שהוא ניצל וזרק לה כמה מילים בהקשר לאותה סיטואציה, עד שלא יצאנו מהחנות הוא לא הוריד את העיניים ממנה והפסיק להתייחס אליי.ששאלתי אותו למה הוא עשה זאת הוא אמר לי שזה בגלל שהיא נראית טוב, ובגלל זה הוא התייחס אליה וטען שאני קנאית.האם אני קנאית?האם ההתנהגות שלו היא התנהגות נורמלית?

ד"ר אורן חסון
כשהוא מחזר אחרי אחרות, בנוכחותך
19.02.2011 • 22:28

שירי יקרה,
את מקנאה, במקרה הזה, וכפי שאת מתארת אותו, גם בצדק. העובדה שהיא נראית טוב לא מצדיקה התעלמות ממך, ותשומת לב אליה.במילים אחרות, לפי תאורך הוא מחזר אחרי בנות אחרות, ומזלזל בך עד כדי שלא אכפת לו לעשות זאת בנוכחותך. זה לא נכון, ולא תקין. הצורך שלו לעשות זאת גדול מהחשש שלו שתעזבי אותו, וגם מהחשש שלו מהסצינה שתעשי לו אחר-כך. אפשרות אחרת היא שאולי הוא עושה זאת כדי להכעיס, כי הוא יודע שתקחי זאת ללב, והוא מנסה לפגוע בך כחלק ממאבק כוחות ביניכם.אם אתם זוג שמייעד את עצמו לזוגיות לאורך זמן, ומספיק זמן ביחד, כדאי ללכת ליעוץ זוגי, לא כדי להפסיק את מנהגי החיזור שלו, כמו ליצור יחסי הבנה ביניכם, אמפתיה ותקשורת. כך או כך, יש לכם בעיה עם זה. ואם אתם זוג מאד טרי, קחי בחשבון שאולי כדאי לך לשקול מחדש את הזוגיות הזו, כי אם זה כך בהתחלה, זה לא יהיה טוב יותר בהמשך.הקשיבי גם לשיחה שלי ברדיו קול הים האדום, מתאריך 27 באפריל 2009.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083